CINE E CeFeRe ?eu nu stiu....
Iti zic eu..E UN XEROX
CINE E CeFeRe ?eu nu stiu....
Iti zic eu..E UN XEROX
E foarte bine ca din echipa Clujului vor lipsi 3 jucatori vitali pentru ei, pentru ca si noi avem absente notabile. Ma gandesc in primul rand la Goian, apoi la Szekeli. Al treilea e nulitatea de Nicolita, care mai bine sta pe banca daca vrea sa-si ajute echipa.
Dar am vazut si multe meciure bune facute de Banel! Si acestia au fost meci importante pentru Steaua! Sper ca Banel sa primeste ajutor si incredere de la antrenor si echipa si sa devina un jucator de EURO!
Banel = Eurofighter!!!
O speranta, not impossible to come true! ![]()
...
e neamt a folosit google translate.. ![]()
In momentul de fata, vizavi de meciul cu CFR, cea mai mare problema imi pare a fi randamentul aproape de penibil aratat de fundasii nostri centrali de baza Baciu si Ghionea, la returul cu Motherwell. Cel putin jocul lui Ghionea a fost ridicol. Intr-un interval de 2 minute a facut 2 faulturi la limita carelui de 16 m, cand juca cu piciorele pe sus parca era la mortal kombat. Jenant. Baciu se balaceste in continuare in mediocritate iar ceilalti fundasi centrali ori n-au jocuri in picioare ori nu prezinta inca incredere ca ar putea tine un meci important in intregime fara greseala. Deci aici scartaim serios, in centrul apararii. Si evident ne ramane vechea noastra problema, a mijlocasilor centrali de creatie, dar asta e o alta discutie.
Si inca un lucru pe care nu l-am inteles...de ce nu este Kapetanos titular? Consider ca si-a castigat acest drept cu varf si indesat, este un golgheter, un varf de careu oportunist cum demult nu am mai avut. Este si peste Stancu si peste Surdu, de fapt Surdu nu stiu ce a aratat pana acum incat sa fie titular de drept. Anul trecut era campionul scuipatilor si injuraturilor din partea suporterilor si brusc e mare jucator. Eu nu cred in metamorfoze d-astea peste noapte. Timpul va dovedi daca am au ba dreptate.
In momentul de fata, vizavi de meciul cu CFR, cea mai mare problema imi pare a fi randamentul aproape de penibil aratat de fundasii nostri centrali de baza Baciu si Ghionea, la returul cu Motherwell. Cel putin jocul lui Ghionea a fost ridicol. Intr-un interval de 2 minute a facut 2 faulturi la limita carelui de 16 m, cand juca cu piciorele pe sus parca era la mortal kombat. Jenant. Baciu se balaceste in continuare in mediocritate iar ceilalti fundasi centrali ori n-au jocuri in picioare ori nu prezinta inca incredere ca ar putea tine un meci important in intregime fara greseala. Deci aici scartaim serios, in centrul apararii. Si evident ne ramane vechea noastra problema, a mijlocasilor centrali de creatie, dar asta e o alta discutie.Si inca un lucru pe care nu l-am inteles...de ce nu este Kapetanos titular? Consider ca si-a castigat acest drept cu varf si indesat, este un golgheter, un varf de careu oportunist cum demult nu am mai avut. Este si peste Stancu si peste Surdu, de fapt Surdu nu stiu ce a aratat pana acum incat sa fie titular de drept. Anul trecut era campionul scuipatilor si injuraturilor din partea suporterilor si brusc e mare jucator. Eu nu cred in metamorfoze d-astea peste noapte. Timpul va dovedi daca am au ba dreptate.
PErsonal sunt fan Pantelis Kapetanos. Dar acum trebuie sa plateasca pentru greseala imensa pe care a facut`o in meciul cu Ujpest. Le-a dat ocazia lui Surdu si Stancu sa joace 3 meciuri-jumate (
) in compania unor echipe de mana a 2a (Ujpest si Motherwell). SS s-au descurcat de minune, asa ca Bergodi e fortat de forma aratata de ei sa ii foloseasca in primul 11. In mod normal, asa este la o echipa de top : CONCURENTA ! Ai gresit o data sau de 2 ori, iti iei ramas bun de la postul de titular cateva etape bune.
PS: Desigur, chestia cu concurenta nu se mai ia in calcul in cazul lui Banel. Banel este zeu. El va juca intotdeauna. Din cauza unor motive pe care eu sincer nu le inteleg. Jur ca daca joaca Baciu sau Tudose pe postul lui Nicolita de mijlocas/aripa dreapta, centreaza mai bine.
S-a terminat luna de miere de la Steaua. Chiar daca Steaua merge ceas si are 5 victorii din 5, au aparut primele contre intre Becali si Bergodi. Gigi vrea ca Tanase sa debuteze in derby-ul Steaua - CFR, dar Bergodi se opune. ( Sport.ro)
Gibonu'
asta e prost tare...
nu se mai poate asa . Sper sa se tina tare Bergodi .
0-0 la pauza, 2-0 final...
Caile Ferate Romane nu o sa reziste mult in Ghencea ![]()
le dam 4 boabe , probabil ke primim si noi dar 4 le dam
hmmmm...eu meci de 5*-le . Chear daca scartaie linia defensiva ...cred in valoarea lui Bergodi si a lotului condus de el . Scor final 2-0
Bekali...lasa-l in pace pe Bergodi ....acum ai antrenor de clasa !!!
![]()
![]()
![]()
FOrTaaa Steaua!!!!
Sa le dam vreo 2 boabe celor de la CFR ......prea au tupeu si se vad superiori......in fata noastra....Hai Bergodi!!!!
HAI Steaua=======foRTA!!!
Eu zic ca batem cu 2-0 .![]()
3-1
Trebuie neaparat sa batem.In primul rand jucam in Ghencea.Declaratiile facute de jucatorii CFR-ului trebuie pedepsite.Oricum cred ca vom invinge.Jucam in Ghencea si nu ne pot invinge.Nu au facuto ei niciodata cu tot cu echipa lor de portughezi luati de pe plantatii sau santiere...1-0 sau 2-1 oricum diferenta de 1 gol.
Tatarusanu - Golanski, Baciu, Ghionea, P. Marin - Szekely, Onicas, A. Ionescu, Nicolita - Surdu, Stancu
sursa:gsp
JENANT
PS: Desigur, chestia cu concurenta nu se mai ia in calcul in cazul lui Banel. Banel este zeu. El va juca intotdeauna. Din cauza unor motive pe care eu sincer nu le inteleg. Jur ca daca joaca Baciu sau Tudose pe postul lui Nicolita de mijlocas/aripa dreapta, centreaza mai bine.
Sper ca Tudose sa profite de sansa pe care o are in acest moment. E un jucator cu calitati deosebite, iar Bergodi a demonstrat ca nu tine cont de varsta atunci cand alcatuieste primul 11.
Dupa ce am vazut in Scotia joi chiar nu m-ar surprinde sa il vedem titular diseara...
eu l-as vrea pe Rada...si in meciurile urmatoare pe Iacob, e un jucator un potential foarte mare...
Ma intreb...daca ar veni(dreq stie cum) Cristiano Ronaldo la Steaua,ma credeti ca ar fi rezerva lui Banel?
Ar juca CR pe dreapta si Banel pe stanga.
Daca ar veni si mijlocas stanga,joaca Banel fundas dreapta,fundas stanga samd.
de saptamana viitoare dispare Baciu din primul 11, iar sekely s-a antrenat normal zilele astea, dispare si Banel
Sper ca Tudose sa profite de sansa pe care o are in acest moment. E un jucator cu calitati deosebite, iar Bergodi a demonstrat ca nu tine cont de varsta atunci cand alcatuieste primul 11.Dupa ce am vazut in Scotia joi chiar nu m-ar surprinde sa il vedem titular diseara...
din cate am citit prin ziare, se pare ca Bergodi se gandeste la Rada, pe termen lung. Pentru ca momentan, bursucul Baciu e titular.
Pe de alta parte... de ce cred eu ce scrie in ziarele "sportive"? ![]()
Ma intreb...daca ar veni(dreq stie cum) Cristiano Ronaldo la Steaua,ma credeti ca ar fi rezerva lui Banel?
si daca ar veni CR7(9acuma) la Steaua acuma impreuna cu Ricardo Kaka, Banel tot va fi titular. Banel e intotdeauna titular. De fapt cred ca Banel e Chuck Norris reincarnat.
PS: Daca Banel vrea, poate sa intoarca rezultatul de 0-1 de pe Santiago Bernabeu de acum 3 ani.
Tocmai urla gibonul ca Grzelak nu va juca azi.Daca nu il va folosi Bergodi , inseamna ca si Bergodi e exact ce zice Adrian.
Pai de ce? Grzelak a jucat ca o ciuperca in meciul cu Piatra si Motherwell.