FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Újpest - Steaua 1-2 (0-0)

«15678912»
Virgil23.07.2009 10:57

Presedintele clubului maghiar, Joe Borocs, a declarat la sportro ca stelistii au pus la cale noaptea alba dinaintea returului cu Ujpest.

"Steaua a pus totul la cale ca sa distraga atentia UEFA dupa incidentele din tur. Nici nu se compara incidentale din tur cu cel de aseara. Fanii Stelei au jignit o intreaga natiune cu bannerul din tur si sunt revoltat ca nimeni de la Steaua nu si-a cerut scuze. E o glumita ce li s-a intamplat lor azi noapte fata de ce ni s-a intamplat noua in tur!", a spus presedintele lui Ujpest, Joe Borocs! :))))))))))))))))))))))

E o glumita, auzi la el! Jegosul dracului. :))) E un nesimtit, ca sa nu spun un rahat cu ochi.

"Adevãrul" îi dã în judecatã pe vinovați

Gigi Becali

Finanțatorul Stelei se face vinovat de urmãtoarele: insultã, instigare la discriminare, ultrajul contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii și liniștii publice, asocierea pentru sãvârșirea de infracțiuni, instigarea publicã și apologia infracțiunilor.

Valeriu Argãsealã

"Adevãrul" considerã cã președintele Stelei se face vinovat de sãvârșirea urmãtoarelor infracțiuni prevãzute și pedepsite prin Codul Penal: Insultã, instigare la discriminare, ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Silion Costicã

"Adevãrul" considerã cã Inspectorul General al Jandarmeriei se face vinovat prin complicitate la insultã, instigare la discriminare, ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii publice, asocierea pentru sãvârșirea de infracțiuni și instigarea publicã.

Alexandru Tofan, poreclit "Lecce"

Liderul facțiunii galeriei care a afișat banner-ul rușinii se face vinovat de insultã, instigare la discriminare, ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii publice și instigarea publicã și apologia infracțiunilor.

:ce_oameni::blink:

Adevarul nu are nicio calitate sa-i dea in judecata. Sunt sigur ca instanta o sa le respinga actiunile inca de la primul termen. Duapa care, nemultumiti, o sa dea in judecata Justitia? Nu ca astia-s de legat.

Adrian23.07.2009 10:59

Ce instanta ma?

Faptele lor sunt doar la nivel declarativ. Atat.

M-am uitat si eu peste articolul ala si la sfarsit erau publicate si cateva reactii de la cititori. Surprize, surprize! Toate erau pro "adevarul". Nu intelegeti ca avem de-a face cu niste jegosi?

Astia sunt din acelasi material ca becalii. Mint si infloresc si se dau ei mari. Dar nu fac nimic. Sunt doar niste mancatori profesionisti de rahat!

ady_ultras23.07.2009 11:01

pai sa stii k asa se va intampla... am niste nervi de cand m-am trezit si am vazut tot ce s-a intamplat azi noapte.. si cu suporterii si cu hotelul, diseara ma duk in oras sa vad meciu si daca intanlesc vreun ungur, indiferent k are sau nu treaba cu fotbalul si cu toate conflictele astea, il bat de se caca pe el

valutz6923.07.2009 11:17

:ce_oameni: Digisport transmite meciul...dar eu am gasit un link unde il poti vedea :D:D:D

http://sport22.ucoz.com/LiveSport1SopcastTv.html

pe ei baieti, batem ungurii diseara :steagcruce:

_yang23.07.2009 11:22
"Adevãrul" îi dã în judecatã pe vinovați

"Adevarul" ar trebui sa-si mute sediul la BUDApesta. Sau la Moscova...; sau unde m....i lor vor... Chiar si Miercurea-Ciuc ar fi o solutie...

1uLy4Nn23.07.2009 11:23

spuneti-mi si mie ce scria pe bannerul ala de la meciul tur..ala afisat la sud in maghiara

sunt abonat rcs cablu si prind digi sport fara niciun fel de aparat in plus

Grenada23.07.2009 11:25

Pentru cei care vor sa vada meciul.

DigiSport il gasiti pe sopcast !

Download SopCast !

Luati Sopcast si la server bagati

Adresa : sop://broker.sopcast.com:3912/65580

UJPEST BUDAPESTA & Steaua Bucuresti - ORA 20:00 (Digi Sport)

Luati oricare Sopcast .

cred in steaua mea23.07.2009 11:28

Eu cad din cer, n-am putut vedea meciul Joi, despre ce banner e vorba ? :drunk:

mdionis23.07.2009 11:31
@ Dionis

Dar noi romanii suntem oameni cu suflet, buni, toleranti. Orice strain iti poate spune asta.

Impresia mea, bazata pe un timp de peste un deceniu petrecut intre straini si pe experienta directa a contactului cu "celalalt", este ca noi romanii nu suntem in ansamblu mai buni decat altii. Suntem in felul nostru, oleaca diferiti, cu specificul nostru. Putem discuta mult despre acest aspect, cred totusi ca nu este aici locul cel mai potrivit pentru dezbateri.

Eu insa aveam in vedere suporterii Stelei si aspiratia de a deveni mai buni, ca semn al superioritatii pe care o revendicam, cea la care se referea fostul jucator al Stelei '86.

Un banner nevinovat nu te poate face rau. Asa e la meci. Probabil asta n-au stiut ei.

Eu sunt convins ca, in sinea lor, cei care au conceput si afisat banner-ul nu au avut senzatia ca devin mai rai prin asta, si ca el este un raspuns mai mult sau mai putin "glumet" si nevinovat la provocarile suporterilor adversi.

Insa parerea mea (si nu numai a mea) este ca acel banner a fost totusi foarte inoportun din mai multe motive la care probabil autorii sai nu s-au gandit pe moment:

1. a fost intr-un registru extrem de scazut calitativ si intr-un plan diferit de provocarile suporterilor lui Ujpest.

2. a fost nepotrivit in absolut: in afara de falsitatea manifesta (un nou-nascut este o fiinta teoretic adorabila si fara nationalitate), el intineaza un moment deosebit in viata oricarui parinte (si sunt aproape sigur ca nici unul dintre cei care a conceput mesajul nu stie din proprie experienta de parinte cat de greu este sa aduci pe lume si sa cresti un plod): in acest sens, a fost un banc la fel de oportun ca fluieratul in biserica.

3. a vizat indiscriminat intreaga etnie maghiara desi provocatorii erau numai acel grup de minti infierbantate sositi in tren la Bucuresti (se poate replica: bine, da' cand ei ne zic noua "tigani" nu generalizeaza indiscriminat si abuziv?! -- da, insa daca ei sunt niste primitivi cu mintile pe bigudiuri nu inseamna ca si noi trebuie sa fim la fel ca ei si sa le repetam greselile).

4. a fost prea usor consemnabil (scripta manent) si poate fi folosit ca proba interpretabila impotriva clubului (daca ramanea la stadiul de "urare de bine" strict verbala, precum propunerile generice de sex oral, impactul mediatic ar fi fost scazut iar consecintele juridice practic zero: in definitiv, cine stie la UEFA (cu dovezi) ca vizitatorii nostri ne-au gratulat cu apelativul presupus insultator de "tigani"?! nimeni, au ramas doar vorbe in vant semanate prin gari.

5. nu a "aparat" in nici un fel demnitatea nationala (in caz ca cineva s-a simtit lezat) si nici integritatea teritoriala a Romaniei: presupunand ca demnitatea nationala a suporterilor stelisti ar fi fost reparata de "castigarea" disputei cu cei ai lui Ujpest, replica respectiva nu a ajutat la castigarea acestei dispute ci doar a extins-o in planul obscenitatilor (nu cred ca "batalia" dintre galerii are rost sa fie disputata in jurul lui "hai sa vedem cine stie sa insulte mai scarbos" si nici nu sunt sigur ca "victoria" à la Pyrrus in acest caz ar fi neaparat a noastra: au si ei porcariile lor cu nimic mai prejos decat ale noastre).

6. a fost evident preluat de presa si speculat la maxim pentru a inflama si mai mult spiritele: numai de tensiune suplimentara nu aveam nevoie pentru partida de asta-seara.

Parerea mea e ca fara banner-ul ala ar fi fost mult mai bine.

Evident, nu e o scuza pentru ce au facut gibonii aia veniti in vizita la Bucuresti, nici pentru mizeriile de noaptea asta de la hotel si nici pentru alte eventuale porcarii ce se vor consemna diseara pe stadion sau in birourile UEFA.

Un singur raspuns: victorie!

LE:

@mircea_10

Boloni a atacat in principal conducerea Stelei, nu suporterii. A spus ca cei din conducerea Stelei ar fi trebuit sa intervina la suporteri inainte de meci, nicidecum nu a atacat suporterii

Asta e titlul celor de la GSP (http://www.gsp.ro/international/europa-league/Boloni-acuza-conducerea-Stelei-n-a-luat-nici-o-masura-fata-de-manifestarile-fanilor-la-meciul-cu-ujpest-x-148080.html) in care preiau o parte din interviul aparut in Click. GSP pune accentul pe ce i se nazare jurnalistului care a preluat stirea, insa in interviul original chestiunea este cum nu se poate mai clara: "Da, am citit ce a apãrut prin ziare, am vãzut și poza cu acel mesaj... Ce pot sã mai zic. Am rãmas și eu uimit cã s-a ajuns pânã aici. ". Si nu spune ca ar fi trebuit sa intervina conducerea "inainte de meci" ci ca este surprins de lipsa de reactie a oficialilor Stelei: "Pãi am observat cã majoritatea oamenilor condamnã gestul, mai puțin conducerea Stelei. Asta este problema surprinzãtoare. Oficialii clubului nu au luat nicio mãsurã fațã de manifestãrile acestea, care nu fac bine nimãnui. Într-un caz similar din Franța, oficialii lui PSG și Federația de Fotbal din Franța au luat atitudine și au sancționat aceste lucruri. La noi de ce nu se întâmplã la fel?". Reactie inseamna ca s-a petrecut o fapta care apoi a fost sanctionata cumva, nu ca a intervenit vreo conducere inainte de meci (altminteri nu ar fi avut ce sa sanctioneze).

Virgil23.07.2009 11:33

Bannerul avea urmatorul continut in limba maghiara:

Cati timp tine o unguroaica cacatul in ea? O zi, doua, trei... depinde de cat e de constipata.

pytycrys23.07.2009 11:53

Nu era:

"Cat tine o unguroaica cacatul in ea? 9 Luni."

??

JDERUL23.07.2009 12:11

Chiar acum la gsptv 2 idioti dau apa la moara lui jjjj care tuna si fulgera impotriva galeriei si se viseaza presedinte de tara.

A fost intr-adevar ofensator acel baner? Mai ofensator decat apelativul ,,tigani"?

Mai ofensator decat harta Ungariei care includea teritoriul Transilvaniei??????????????????????????????????????

Intr-un singur punct are dreptate jjjj si anume atunci cand zice ca autoritatile romane sunt vinovate.Da sunt vinovate pentru ca trebuiau sa intervina din prima clipa cand televiziunile au transmis imagini cu harta Ungariei mari.Trebuiau arestate toate hoardele hunilor care incalcau constitutia Romaniei si condamnate la urgenta conform legilor.

Oricum si cu baner si fara baner jucatorii nostri tot erau treziti in miez de noapte pentru ca asta este strategia gazdelor de diseara.

Ofensatoare este intr-adevar pozitia oficialilor romani care nici pana acum nu au luat o pozitie oficiala vis-a-vis de banerul cu harta!

Pe langa acela,banerul galeriei noastre este un banc si,ca la orice banc,poti sa razi sau cel mult sa-l ignori!

quiT23.07.2009 12:17
We experienced in the first game, just how strong Steaua are. We know that their squad is of a Champions League quality, and they are trying to get back to the top, following last season. We have prepared a lot ahead of the match against the Bucharest side. We counted on a difficult game and we got what we expected. A good atmosphere greeted the teams in Bucharest. We hoped to silence the fans there, which for periods of the game we managed. Now the exact opposite will be needed. They told me before the match out there that a really tough match lay ahead of both Ujpest and myself. Now my message is that it will be even harder in Ujpest for Steaua. I hope that an equally good atmosphere will await the teams for this European cup match. We need to concentrate more tomorrow, and we cannot make the same mistakes that we made last time. We had 5 chances there, of which, 2-3 were big. I hope that on Thursday, we will create more chances and convert at least 2 of them. Fortunately, it will not be necessary to motivate the players, as they will feel the importance of the match.

Mie imi merge siteul ungurilor (proxy bla bla).

_yang23.07.2009 12:35

Mari plangaciosi maghiarii astia... Pai englezi ce sa mai zica de asta...?

20081104fuckthequeenrom.jpg

Virgil23.07.2009 12:42

E vorba probabil de Queen Park Rangers. :)))

gnttv.com23.07.2009 13:07

Baieti , nu am venit cu ganduri de reclama :) ,dar va ajut in cazul in care nu aveti RDS-RCS :)

Ujpest - Steaua se va transmite pe wWw.GnTTv.Com . daca aveti nelamuriri in privinta cu site-ul ma lasati mesaj aici pe forum

Sunt stelist de la 3 ani :) asa ca pot doar sa zic Hai Steaua , batem pe ungurasi.

Tot acolo va fi si Motherwell-Flamurtari / meciul retur :)

Virgil23.07.2009 13:11
Baieti , nu am venit cu ganduri de reclama :) ,dar va ajut in cazul in care nu aveti RDS-RCS :)

Ujpest - Steaua se va transmite pe wWw.GnTTv.Com . daca aveti nelamuriri in privinta cu site-ul ma lasati mesaj aici pe forum

Sunt stelist de la 3 ani :) asa ca pot doar sa zic Hai Steaua , batem pe ungurasi.

Tot acolo va fi si Motherwell-Flamurtari / meciul retur :)

Multumim gnttv.com. E mult mai simplu decat cu sopcast. :)

gnttv.com23.07.2009 13:16

Cu placere , cer muuuult prea mult da' daca ar fi undeva pe 1 pagina :x ar fi traznet :D

stiu ca nu se poate da' incercam si eu :D[ ma refer la link-ul care vi l-am dat , este site-ul meu , incerc sa ajut stelistii ]

Virgil23.07.2009 13:22

Ceea ce ceri este de resortul adminilor, care din pacate sunt plecati cu echipa. Din pacate pentru tine, sa nu ma intelegi gresit. Dar o sa-l anunt eu pe primul post al acestui topic.

gnttv.com23.07.2009 13:23

Am inteles , dar vad ca tot se ocupa cineva de site. Eh nu tin in mod special dar ma gandesc ca ar fi la indemana tuturor sa vada acolo ca merge si ca se vede :)

daca este nevoie plasez un banner cu FCSteaua.Ro pe site :) nu este o problema.

_yang23.07.2009 13:29
E vorba probabil de Queen Park Rangers. :)))

Nu,nu...!

E la Roma-Chelsea in 2008...

D4v1dstelist23.07.2009 13:43

Oricum,orice fel de sanctiune incalca drepturile omului(dreptul la libera exprimare) si constitutia tarii("Cenzura de orice fel este interzisa!").

MIREL6RADOI23.07.2009 14:54

Felicitari celor de la Sud pt inspiratia banner-ului! :thumbsup: Nu le-a placut presei , UEFA, fifa, masoneriei?!Asta e..De asta nu ploua in Sahara!

George Stan23.07.2009 14:54
E mult mai simplu decat cu sopcast. :)

Ce te face sa crezi ca asta nu e tot sopcast?

gnttv, o sa pun un link pe prima pagina, dar daca se plang prea multi ca nu merge, data viitoare nu se mai intampla ;)

Bafta

fredysteaua23.07.2009 15:08

ori nu stiu eu bine mesajul ori ciobanul e mult mai prost decat poate crede cel mai rau anti-becalist. din cate stiu eu mesajul a fost ceva de genu "Cat sta un kkt intr-o femeie maghiara" si ca raspuns "9 luni"

Ungurii au aruncat cu sticle si cutii de bere dupa oameni au strigat tiganii tiganii nu stiu cati oameni prefera sa fie batuti decat sa fie injurati ...

Becali zicea: "EU NU STIAM DE CE FAC UNGURII URAT SI TRAG DE GARD DAR CAND MI-AM DAT SEAMA CE SCRIE ACOLO I-AM INTELES SARACII"

auziti voi... SARACII

inimaginabil cata prostie poate sa fie intr-o singura fiinta... presa eu inteleg pt ca trebuie sa isi vanda gogosile dar...in asa HAL !

«15678912»