Corect, nu au calcat nimic in picioare. Cand cineva vine la mine in casa, imi spune ca aia e casa lui si ca ar trebui sa faca ce vrea in ea, cand pentru casa aia si pentru ca eu sa traiesc in ea au murit strabunii mei, ba' mai mult, ma si injura, scuipa si face tigan, iar eu ii zic ca e un kkt, inseamna ca eu sunt exagerat.
Inteleg, deci ar fi trebui sa fie o mentiune in josul mesajului gen "doar pentru cei care injura romani" sau ceva. Uita-te la niste filmulete cu galeria lor, si o sa vezi cum TOTI, inclusiv femeile, ne strigau ca suntem tigani.
Nu cred ca ei isi fac asa de multe griji despre cum vor fi perceputi. Poate n-ar trebui sa-ti faci nici tu.
Ti-am mai zis, fiecare intelege superioritatea in felul sau. Daca tu esti in tramvai si cineva bate un stelist langa tine (sau un om obisnuit), probabil ca ai ignora "primitivul exaltat cu mintea rara", iar el s-ar simti profund impresionat/jignit de faptul ca iti este inferior. Altii probabil i-ar da doi pumni. Altii probabil ar chema politia (si ar astepta o jumatate de ora sa vina, timp in care faptul ar fi consumat).
Inteleg, deci sa ii facem "kkti" nu e OK, sa le dam la m...e e OK.

E vorba de meciul nationalei Romaniei la Budapesta, unde suporterii romani au fost batuti fara sa afiseze nici un mesaj de genul celui afisat la meciul Stelei, imnul Romaniei huiduit de intreg stadionul, samd, samd. De altfel, ai ocazia sa mergi la amicalul de pe 12 august, te inviti sa te plimbi cu un tricoul al nationalei Romaniei prin Budapesta, si apoi sa vii si sa ne tii lectii despre cum trebuie abordata problema cu suporterii maghiari.
ungurii sunt foarte mandri, cruzi si nationalisti. romanii acuma deabia invata sa fie MANDRI ca sunt romani. Ei te respecta numai daca esti mai tare in barba ca ei. Sunt cutitari inraiti, si nu te iarta niciodata, si nu uita. Si cand te prind la cotitura ti'au tras'o. Nici nu se pune problema sa ne intelegem cu ei vreodata. Pentru ca ne considera inferiori din punct de vedere rasial. Eu am crescut impreuna cu ei, fosta nevasta este unguroaica, si fica mea este jumatate. Deci eu chiar daca sunt roman acel banner nu are cum sa ma faca sa ma simt bine, si aici sunt lezati o gramada chiar si de romano-unguri. Cu toate acestea nu imi plac ungurii nici mie, unul din motivele de despartire. Asta'i alta poveste.
Privitor la deplasarea acolo, dupa mine trebuia plecat cu trenul ca si ei, (acuma pentru viitor) masinile cu numar de RO pot sa fie vandalizate mai ales ca sunt personale si suferi sau chiar cele inchiriate. Trenule masina mica, te'ai urcat si te ridica...strategic vorbind. Apoi tre sa stam compacti, politistii lor nu vor oferi nici o protectie, tre sa primeasca o lectie sa vada cine'i mai tare, mai ales ca este o problema nationala. Multi dintre ei sunt psihopati mental. Acum o intamplare reala din razboiul trecut. Un prieten de'al meu era pe front, si acum eram aliati cu rusii, undeva in Transilvania, se uita prin binoclu, si vedeau cum ungurii si nemtii, dar mai ales ungurii omorau tot ce prindeau in acel sat romanesc, la un moment dat o namila hortysta, a luat un bebelus de picioare si a tras de ele pan le'a despicat. Si ei nu puteau face nimic. Ei, cand au ajuns in primul sat unguresc, i'au taiat pe toti cu fierastraul de vii. Asta ca sa vedti de ce sunt in stare ungurii si romanii. In 1956 am vazut o carte cu foto de la revolutie. Arata un cap de comunist taiat bineinteles si cu o baioneta infipta in gura si prin usa de la casa...astia nu se sperie usor, tre sa'i lucrezi bine, ca sa'ti stie de frica