FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Újpest - Steaua 1-2 (0-0)

«13456712»
acelasiyo21.07.2009 18:52
Eureka!Eu nu pot face asta.Niciodata.Pacat de tara asta...avem vecini de cacao...in afara de sarbi...

SUNT TOTAL DE ACORD CU ACEASTA AFIRMATIE, DAR MAI TREBUIE ADAUGATI SI FRATII nostri DE PESTE PRUT. IN TOPUL VECINILOR PE CARE II URASC CEL MAI MULT SUNT UNGRUII DE DEPARTE.

brasov2622.07.2009 10:07
Virgil22.07.2009 12:04

Gazdele vor folosi echipamentul lila-alb, iar Steaua echipamentul de deplasare galben-electric.

D4v1dstelist22.07.2009 12:05

Argaseala....la ce te asteptai?sa ne tina partea?

Apokalipse22.07.2009 14:45

UjPeSt -- Steaua Bucuresti = 0-1 [ R.Surdu ] :hai_steaua::hai_steaua: ProNostic>:):steagcruce::steag_sah_mic:fular-campioniifularsteaua2

Ps : Pe ce program e meciul ?:|

cRiss4Steaua22.07.2009 15:03

digisport

weeezer22.07.2009 18:43

Aveti idee, se vede undeva pe net DigiSport?

D4v1dstelist22.07.2009 19:13

Totusi,meciurile de valoare sunt pe Antena 1.Turul a fost,de ce nu ar fi si reutrul?

Grenada22.07.2009 19:40
Totusi,meciurile de valoare sunt pe Antena 1.Turul a fost,de ce nu ar fi si reutrul?

Tu ai da 100.000 de euro pentru turul 3 preliminar UEFA? Sincer nici la CL nu se da atat...

Nu cred ca o sa avem ceva video de la digi sport, sar putea sa o ardem prin live text .

zyder22.07.2009 19:40

dc nu mergi in budapesta daca tot o arzi cu avatare cu torte si fulare peste fata...

daniel_1022.07.2009 20:15

am intales ca a inlocuit sportklub si se paote vedea si se lanseaza cu meciul Stelei forta Steaua 2-0

dulcicutza22.07.2009 21:31
Gazdele vor folosi echipamentul lila-alb, iar Steaua echipamentul de deplasare galben-electric.

Tot timpul m-am intrebat ce culoare are echipamentul,eu credeam ca e un galben-mustar :)

In fine eu zic ca se termina 1-2,in cel mai rau caz 1-1.Bine ca am antena digi la maica-mea si o sa vad meciul.

pikayo22.07.2009 21:45

DigiSport il gasiti pe sopcast !

Download SopCast !

Grenada22.07.2009 23:04
DigiSport il gasiti pe sopcast !

Download SopCast !

Luati Sopcast si la server bagati

Adresa : sop://broker.sopcast.com:3912/65580

UJPEST BUDAPESTA & Steaua Bucuresti - ORA 20:00 (Digi Sport)

MALDINI22.07.2009 23:52

Amenințare cu bombã la hotelul Stelei!

UPDATE 02:45 / Jurnaliștii români au fost evacuați din hotel. Președintele Stelei, Valeriu Argãsealã, a luat legãtura cu ambasadorul României la Budapesta și i-a cerut ajutorul în aceastã problemã.

UPDATE 02:40 / Oficialii Stelei sînt extrem de nervoși. Ei bãnuiesc faptul cã este doar o înscenare menitã sã-i timoreze pe jucãtori. De ce cred asta? Pentru ca sînt verificate doar camerele steliștilor, nu ãi cele ale celorlalți turiști cazați acolo.

UPDATE 02:35 / Jucãtorii stau pe holurile hotelului. Unii par speriați, alții sînt nervoși cã au fost treziți în toiul nopții.

În jurul orei 2:00, la hotelul unde este cazata delegația Stelei, au venit doi ofițeri de Poliție care au anunțat cã au primit un telefon de amenințare cu bombã în acea locație. Toți jucãtorii au fost treziți și camerele sunt verificate cu ajutorul unui cîine specializat în acest fel de operațiuni.

Sursa : GSP

Ce fac ordinarii astia....e manaria ungurilor...

ciakanu23.07.2009 03:55
Corect, nu au calcat nimic in picioare. Cand cineva vine la mine in casa, imi spune ca aia e casa lui si ca ar trebui sa faca ce vrea in ea, cand pentru casa aia si pentru ca eu sa traiesc in ea au murit strabunii mei, ba' mai mult, ma si injura, scuipa si face tigan, iar eu ii zic ca e un kkt, inseamna ca eu sunt exagerat.

Inteleg, deci ar fi trebui sa fie o mentiune in josul mesajului gen "doar pentru cei care injura romani" sau ceva. Uita-te la niste filmulete cu galeria lor, si o sa vezi cum TOTI, inclusiv femeile, ne strigau ca suntem tigani.

Nu cred ca ei isi fac asa de multe griji despre cum vor fi perceputi. Poate n-ar trebui sa-ti faci nici tu.

Ti-am mai zis, fiecare intelege superioritatea in felul sau. Daca tu esti in tramvai si cineva bate un stelist langa tine (sau un om obisnuit), probabil ca ai ignora "primitivul exaltat cu mintea rara", iar el s-ar simti profund impresionat/jignit de faptul ca iti este inferior. Altii probabil i-ar da doi pumni. Altii probabil ar chema politia (si ar astepta o jumatate de ora sa vina, timp in care faptul ar fi consumat).

Inteleg, deci sa ii facem "kkti" nu e OK, sa le dam la m...e e OK.

:))

E vorba de meciul nationalei Romaniei la Budapesta, unde suporterii romani au fost batuti fara sa afiseze nici un mesaj de genul celui afisat la meciul Stelei, imnul Romaniei huiduit de intreg stadionul, samd, samd. De altfel, ai ocazia sa mergi la amicalul de pe 12 august, te inviti sa te plimbi cu un tricoul al nationalei Romaniei prin Budapesta, si apoi sa vii si sa ne tii lectii despre cum trebuie abordata problema cu suporterii maghiari.

ungurii sunt foarte mandri, cruzi si nationalisti. romanii acuma deabia invata sa fie MANDRI ca sunt romani. Ei te respecta numai daca esti mai tare in barba ca ei. Sunt cutitari inraiti, si nu te iarta niciodata, si nu uita. Si cand te prind la cotitura ti'au tras'o. Nici nu se pune problema sa ne intelegem cu ei vreodata. Pentru ca ne considera inferiori din punct de vedere rasial. Eu am crescut impreuna cu ei, fosta nevasta este unguroaica, si fica mea este jumatate. Deci eu chiar daca sunt roman acel banner nu are cum sa ma faca sa ma simt bine, si aici sunt lezati o gramada chiar si de romano-unguri. Cu toate acestea nu imi plac ungurii nici mie, unul din motivele de despartire. Asta'i alta poveste.

Privitor la deplasarea acolo, dupa mine trebuia plecat cu trenul ca si ei, (acuma pentru viitor) masinile cu numar de RO pot sa fie vandalizate mai ales ca sunt personale si suferi sau chiar cele inchiriate. Trenule masina mica, te'ai urcat si te ridica...strategic vorbind. Apoi tre sa stam compacti, politistii lor nu vor oferi nici o protectie, tre sa primeasca o lectie sa vada cine'i mai tare, mai ales ca este o problema nationala. Multi dintre ei sunt psihopati mental. Acum o intamplare reala din razboiul trecut. Un prieten de'al meu era pe front, si acum eram aliati cu rusii, undeva in Transilvania, se uita prin binoclu, si vedeau cum ungurii si nemtii, dar mai ales ungurii omorau tot ce prindeau in acel sat romanesc, la un moment dat o namila hortysta, a luat un bebelus de picioare si a tras de ele pan le'a despicat. Si ei nu puteau face nimic. Ei, cand au ajuns in primul sat unguresc, i'au taiat pe toti cu fierastraul de vii. Asta ca sa vedti de ce sunt in stare ungurii si romanii. In 1956 am vazut o carte cu foto de la revolutie. Arata un cap de comunist taiat bineinteles si cu o baioneta infipta in gura si prin usa de la casa...astia nu se sperie usor, tre sa'i lucrezi bine, ca sa'ti stie de frica

stelea23.07.2009 05:34

PENTRU CA IMI PLACE CE VAD........ AM REVENIT .

Avem antrenor ...iar echipa e in formare .... Asteptem rezultate bune ..

Újpest - Steaua 0-4 ..scurt ..si fara alte comentarii . Tatarausel ..:) e un portar mare ...

Am de facut o remarca ...imi place acest polonez nou are ceva ce ii lipsea Stelei ..de fffff.mult timp LIPICI la balon ( e parerea mea )

Rafael Grzelak ..astept si oconfirmare atat din partea lui cat si a debutantului Bibișkov

Fara suparare Hagi si Lacatus ....nu le aveti cu antrenoratu' .,...dar jucatori mari de tot ati fost si ramaneti . @@@@@@@

Virgil23.07.2009 06:14

@ ciakanu

Moghiorii au avut acelasi tratament de la Români dupa ce Ardealul a revenit intre granitele tarii noastre. Cel putin asa am citit. Cat priveste superioritatea rasei s-o lasam balta. Ne aflam in anul de gratie douamiinoua, nu pe vremea lui Hitler, Mussolini, Antonescu sau Horty.

Faptul ca au dat acea alarma falsa in hotelul in care au fost cazati jucatorii nostri, denota ca nu-i duce prea tare capul. Astept decizia UEFA pentru disconfortul produs echipei noastre. Ei cred ca e joaca.

Daniel-Ionut23.07.2009 06:20
http://barikad.hu/index.php?cu=img_assist/popup/33030 :shit::thumbdown::cursing::no::no:

adevarul.jpg

Ziar de :shit:

L-am vazut aseara la Telesport pe ala de la adevaru... un ghindoc... daca eram acolo il strangeam de gat :cursing:

gby1023.07.2009 06:39

ce sopcast iau ca sunt 5....il iau pe ala european nu ...ca nu prea cred ca trebuie sa il iau pe ala din china sau us...

Virgil23.07.2009 07:10

Steaua: Tatarusanu - Golanski, Goian, Ghionea, P. Marin - Szekely, Ionescu, Onicas, Nicolita - Surdu, Stancu

The Game23.07.2009 07:20

Inca odata se dovedeste faptul ca natia de ungur e cea mai imputita natie de pe Pamant dupa aceasta alarma falsa.

Si totusi,ramane valabila treaba,asta in ciuda infectilor de la adevarul si click care faceau ieri pe marii "pacifisti",jignindu-i in ultimul hal pe baietii din VCM,care merita tot respectul pentru mesajul asta: MENNYI IDELG EGY MAGYAR HO A SZART MAGABAN?9 HONAPIG!

Gebe23.07.2009 07:39
Gebe = ungur ?

Nu vrei sa-ti zicem si cand venim, cu ce, si eventual sa avem flori, paine si sare cand coboram in Budapesta ?

Ce sa iti zic?

Ca esti un contra-exemplu pentru inteligenta?

Este un secret faptul ca veniti? Nu.

Am intrebat cu ce? Nu ma intereseaza. Ar fi fost bun trenul, totusi. Cand?... deja stiu.

Am zis sa veniti si sa dati dovada de caracter. NU am jignit si nici altceva. Nu am zis nici ca sunt roman sau ungur. Nici nu avea importanta. Dar... ca pentru tine asa... informativ... eu am facut si mi-am dedicat viata pentru Romania deja mai mult decat o vei face tu vreodata. Sunt mai roman decat muuuulti ascultatori retardati de Gutza. Nu zic ca ai fi unul dintre ei, dar dupa atitudine.... cu siguranta pari. Iti doresc multa sanatate.

In rest, pentru stelistii care au venit, respect si multe goluri in poarta lu Ujpest deseara.

Daca e vorba de 1000 de oameni, o sa faceti spectacol sunt sigur. Stadionul e mic.

Hai sa ne auzim invingatori.

pasnick9823.07.2009 08:27
Ce sa iti zic?

Ca esti un contra-exemplu pentru inteligenta?

Este un secret faptul ca veniti? Nu.

Am intrebat cu ce? Nu ma intereseaza. Ar fi fost bun trenul, totusi. Cand?... deja stiu.

Am zis sa veniti si sa dati dovada de caracter. NU am jignit si nici altceva. Nu am zis nici ca sunt roman sau ungur. Nici nu avea importanta. Dar... ca pentru tine asa... informativ... eu am facut si mi-am dedicat viata pentru Romania deja mai mult decat o vei face tu vreodata. Sunt mai roman decat muuuulti ascultatori retardati de Gutza. Nu zic ca ai fi unul dintre ei, dar dupa atitudine.... cu siguranta pari. Iti doresc multa sanatate.

In rest, pentru stelistii care au venit, respect si multe goluri in poarta lu Ujpest deseara.

Daca e vorba de 1000 de oameni, o sa faceti spectacol sunt sigur. Stadionul e mic.

Hai sa ne auzim invingatori.

Respect!!

Stie cineva cum vedem meciul

MAGNA HUNGARIA23.07.2009 08:27

Forza Steaua!

«13456712»