si ce comentatori de rahat, in prima repriza doar suporterii stelisti s-au auzit, au facut o atmosfera foarte frumoasa, si comentatorii numai pe suporterii maghiari ii vedeau parca
si ce comentatori de rahat, in prima repriza doar suporterii stelisti s-au auzit, au facut o atmosfera foarte frumoasa, si comentatorii numai pe suporterii maghiari ii vedeau parca
sa vedem acum daca "profesionistii" din conducerea Stelei vor face raport la UEFA pentru rasism...
Respect fratilor nostri care au mers la Budapesta! I-au calcat in picioare pe bozgorasi chiar pe stadionul lor. Doar galeria Stelei s-a auzit in prima repriza!
Respect baietilor din teren! Si-au facut din plin datoria, au trecut peste tot stresul si neplacerile create voit, peste sicanele frustratilor din tara vecina si prietena si au aratat pe gazon cine e sefu!
Sunt niste lucruri pe care as vrea sa le mai subliniez:
1 ACAB - a se citi M##e "rendorszeg"
2 Poate ca le-am dat prea mare importanta acestor ungurasi frustrati si zero la fotbal
3 - cel mai important!:
Steluta noastra traieste, traieste prin talentul lui Stancu, prin vana lui Golanski, prin abnegatia lui Surdu, prin valoarea si experienta lui Goian si Petrica Marin, prin siguranta din ce in ce mai mare a lui Tatarusanu, prin tehnica si viziunea in joc a lui Toja, prin forta de penetrare a lui Szekely, prin sacrificiul lui Onicas!
Baieti, suntem pe drumul cel bun.
toate meciurile Stelei si nu numai se vad aici www.free-TV.go.ro + TV online , posturi TV romanesti , calitatea posturilor ,excelenta ![]()
Ok,sa nu imi dati in cap,dar jucam la fel ca si anul trecut.Am prins si noi o echipa de 0 barat si atat.Am batut noi si pe Craiova,am fost peste Urziceni la meciuri directe,de ce s-ar numi acest meci o evloutie.Fiindca am trecut mai departe?Bravo noua,suntem la un nivel cu Vasluiul.Cu ce e Otelul mai slaba decat Ujpest?Si pe ei i-am batut cu 5-0.Aceasta vicorie mi se pare normala,nu o evolutie.
n-a fost vorba de nicun 6 suporteri stelisti. cu atat mai putin de "raniti grav".
un baiat ars usor pe gamba de amestecul pirotehnic dintr-o torta care s-a spart, azvarlita cu un lansator. si inca o persoana de care nu stiu decat ca la fel, n-a fost nimci grav. simple banalitati fata de un derby bucurestean sa zicem.
tortele luate de la noi au ajuns la ei, stewarzii ramasesera blocati cand vedeau ca nimeni de la noi nu schita niciun gest de retragere cand aterizau alea. probabil ca nu stiau ca noi le ducem dorul de ani intregi...
poate
oricum daca se disputa meciul UNGARIA - Romania la noi in tara ... nu mai venea 1 ungur =)) ![]()
n-a fost vorba de nicun 6 suporteri stelisti. cu atat mai putin de "raniti grav".
un baiat ars usor pe gamba de amestecul pirotehnic dintr-o torta care s-a spart, azvarlita cu un lansator. si inca o persoana de care nu stiu decat ca la fel, n-a fost nimci grav. simple banalitati fata de un derby bucurestean sa zicem.
tortele luate de la noi au ajuns la ei, stewarzii ramasesera blocati cand vedeau ca nimeni de la noi nu schita niciun gest de retragere cand aterizau alea. probabil ca nu stiau ca noi le ducem dorul de ani intregi...
cel de-al doilea a fost ranit destul de rau.
plus cei "arsi" de gazele politiei.
Ha ha ha
descrierea poporului maghiar :
Un ungur la magazin:
-Biscuiti este?
-Nu ,,este', ,,sunt'.
-Da rahat sunt?
-Da, esti!
superb . ![]()
Oare accidentul ala cu jandarmii/politisti ce erau a fost premeditat? ![]()
azzido, asteptam montajul ![]()
Oare accidentul ala cu jandarmii/politisti ce erau a fost premeditat?![]()
Nu. Cine e prost sa-si accidenteze masina si sa aiba probleme cu politia altei tari? Se spune ca soferul a adormit.
Ujpest nu vrea sã plãteascã amenda primitã de la UEFA pentru actele huliganice ale suporterilor. Clubul a postat pe site-ul oficial poze de la incidente și îndeamnã suporterii sã dea informații, sub protecția anonimatului, despre huligani. Oficialii îi vor da în judecatã pe ultrași ca sã recupereze banii pe care trebuie sã îi plãteascã la UEFA.
"Mulți suporteri au profitat de acest meci pentru a transmite pe stadion mesaje politice. Ujpest riscã o amendã cuprinsã între 50.000 și 100.000 de euro de la UEFA", a spus directorul de imagine al clubului Ujpest, Nemes Károly.
"Maximum 1% din cei care vin la stadion comit acte reprobabile și nu meritã clubul și ceilalți suporteri sã sufere din cauza lor.
Englezii au reușit încã din anii 80 sã opreascã huliganismul. Este momentul sã începem și noi sã luptãm cu adevãrat împotriva huliganilor din fotbal", a încheiat Károly.
gsp
da da da, sa intre si galeria lor in protest =))) la puscarie cu ei da-i in spanac, ei au avut banaerul acela rasist
inchideti topicu asta , nu v-ati scarbit de ungurii astia ?
numai vreau sa aud de unguri in viata mea , nici macar 1 % educatie nu au .
Bine ca am cazut cu Motherwell , o echipa scotiana cu suporteri civilizati .
Ganditi-va ce traiesc suporterii aia de la Liverpool cand tot stadionu si la bine si la greu canta de zor. A fost o vreme asemanatoare si la Steaua , dar generatiile s-au schimbat , vremurile s-au schimbat si populatia de noapte s-a schimbat ![]()