FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Újpest - Steaua 1-2 (0-0)

«19101112»
BNQ23.07.2009 20:51

primul meci se joaca in Ghencea, in caz ca UEFA nu ne suspendeaza stadionul, returul il jucam in Scotia.. uitati-va la tragerea la sorti.. Steaua e prima echipa .. deci primul meci in joaca acasa..

Maye23.07.2009 20:54

Scotia eventual , nu Albania.

cRiss4Steaua23.07.2009 20:54

albania ? poate scotia :))

deci jucam primul meci in Ghencea nu in scotia cum spunea cineva

BNQ23.07.2009 21:04

Yep, :oops:

gnttv.com23.07.2009 21:22

Multumim tuturor suporterilor Stelei ce au intrat pe www.gnttv.com pentru a vedea meciul. Va asteptam si la meciul cu Motherwell cu aceeasi placere care am avut-o si astazi. Si nu numai , transmitem live si meciurile din Liga 1. :)

inca odata multumesc tuturor stelistilor si admin-ului pentru ca a postat link-ul pe site.Sper ca nu v-am dezamagit cu transmisia.

Grenada23.07.2009 21:22
primul meci se joaca in Ghencea, in caz ca UEFA nu ne suspendeaza stadionul, returul il jucam in Scotia.. uitati-va la tragerea la sorti.. Steaua e prima echipa .. deci primul meci in joaca acasa..

Da alta gafa facuta de comentatorii de la digi care nu cunosc echipa nici cand au imaginea clara...eu am stiut ca ala e szekely cand a dat gol el i-a luat la rand onicas surdu ...

oricum sper ca bergodi sa nu-l mai foloseasca pentru ca este un jucator terminat si n`o spun cu rautate , il respect pentru golurile care le-a dat si ne-au ajutat in UEFA dar nu are evolutii constante, imi pare rau de el trebuie indepartat.

dulcicutza23.07.2009 22:07

Tu vorbesti de Szekeli sau de Banel?

Grenada23.07.2009 22:10
Tu vorbesti de Szekeli sau de Banel?

In prima parte de szekeli in a2-a parte de Banel ...nush ce`i cu mine ma duc cu capu :)

dulcicutza23.07.2009 22:18

Pai vad.Nu spun ca Szekeli a jucat ft bine dar nici rau nu a facut-o.Daca i se da sansa va reusi sa se afirme asa cum o facea la Otelul.Sunt altii mult mai slabi decat el:Banel,Bicfalvi,Baciu,Ghionea.Chiar nu inteleg ideea asta de pupincurism pe care o au toti antrenorii stelisti,chiar nu se gaseste nici unul care sa-l puna la punct pe Becali si sa ne scape de Banel?Vine mingea spre el si incepe cu cascadorii care oricum nu-i iesa niciodata.Cum s-a lovit si l-a schimbat cum s-a dat golul doi.Eu am spus ca Bergodi e un antrenor slab si nu va sta mult pe banca.Sper sa ma insel.

7may198623.07.2009 22:46

sall all..

... jucam cu Motherwell , k sa vezi cu cat au reusit sa invinga aks (8-1) si in deplasare au reusit sa ia bataie :) (o-1) ...tare

Grenada23.07.2009 22:56
sall all..

... jucam cu Motherwell , k sa vezi cu cat au reusit sa invinga aks (8-1) si in deplasare au reusit sa ia bataie :) (o-1) ...tare

Acum ai venit de la meciul lor de esti asa rapid informat?:)

7may198623.07.2009 23:12

Bergodi nu e un antrenor slab :thumbdown: .....Bergodi kiar mi se pare ok , pt k el incearca sa i aseze in teren fiecare pe postu lui .... e skimbata Steaua cu mult .... se vede.... Sper sa nu ma insel yo ...... fular-campioniifularsteaua2:steagcruce::steag_cruce_invers:

:)))) ..... da... oricum nu ne facem probleme cu ei...

brasov2623.07.2009 23:22
ady_ultras23.07.2009 23:31

ok pe primul stiu ce scrie, cum recunosti un tigan? vorbeste romana, dar pe al 2-lea ce zice :|

brasov2623.07.2009 23:55

mamele unguroaice sunt cele mai frumoase din lume

voi numai visati sa aveti femei dinestea frumoase

regii vostri

ciakanu23.07.2009 23:57

Forza Steaua

hai ca i'am facut si p'ashtia, care shtitzi ceva de la meci, am citit pe Ziare.com ca 6 ultras sunt la spital, 3 in stare grava, dupa incidente in pauza meciului, si ca doi au fost arestatzi? :steag_cruce_invers:

vlad24.07.2009 04:48
mamele unguroaice sunt cele mai frumoase din lume

voi numai visati sa aveti femei dinestea frumoase

regii vostri

vai mamele lor!

Stelistii nu aveau cum sa fie obositi dupa ce au fost evacuati din hotel in mijlocul noptii din cauza unei alarme false cu bomba. Ei la ora 5 dimineata sunt inca prin cluburi!

Banel,Forest Gump!!! Run,run Banele! :wall:

Ma uitam, la Banele aseara si-l vedeam peste tot pe teren. Nu in sensul bun.Era ca un boboc derutat in prima zi de scoala .Si-a pierdut orientarea definitv. I-ar trebui un GPS si pe teren.

De ce trebuie sa-l suportam la nesfarsit ? De ce nu spune "pas" ? Li se rupe astora de echipa Steaua. Vor sa joace oricat de slabi sunt. Important este sa-i vada fetitele ca sunt fotbalisti la Steaua. Singura lor sansa de a agata o femeie aceasta este :"fotbalist" la Steaua!

Execrabil comentariu de la meci. Chiar sa nu cunosti jucatorii din echipa ta ?

AlleXyS24.07.2009 05:29

prima victorie a Stelei in Ungaria :steag_sah_mic: Steaua daca ar juca tur preliminar cu oricare echipa maghiara cred ca ar obtine victorii pe linie , in afara de Debrecen , doar un egal in deplasare :))

acum , trecem prin inima Europei ca sa ajungem in partea cealalta a ei ! Scotia !!! 8-1 pentru Motherwell acasa , frumos , acum ar trebui un 8-1 pentru Steaua

red&blue_boy24.07.2009 05:30

Un meci destul de slabut,dar i-am batut si ne-am calificat!Slabi Ujpest,ce-au facut asa cum se laudau inainte de meci in frunte cu antrenorul?Si in tribune n-au prea impresionat,nici n-au umplut stadionul,care s-asa nu-i prea mare.Mai dai cu bannerele lor cu tot.Le-au facut fata suporterii nostri!Dar nici jocul nostru n-a prea stralucit.Baciu parca e din alt film.Pe Rada l-am lasat acasa.Banel nimic.Si se mai mira Gigi de ce-a fost rezerva in tur.Golanski,Surdu asa s-asa.Acum sunt suspendati Toja,Petre Marin.Cam problema.Sper sa trecem de Motherwell,trebuie.

Mister24.07.2009 06:01

Steaua a miscat mai mult in repriza a 2-a ...in prima ungurii cam au fost peste noi...Oricum nu am avut emotii eram sigur ca nu o sa avem probleme....

Si ati auzit la casele de pariuri din scotia s-a blocat meciul Motherwell-Flamurtari...pentru ca un fan scotian a pariat o suuuma foooartee maree pe scorul de 8-1 in favoare celor de la Motherwell...

Virgil24.07.2009 07:43

Cum recunosti un tigan? Scrie mai sus pe unul dintre bannere. Vorbeste romaneste, ii raspunde al doilea.

Ati crezut vreodata ca ungurii sunt oameni bine crescuti? Doamne fereste! Sunt cele mai mari lepre. Si sunt si tigani pe deasupra. Comportamentul lor de animale in timpul celor doua meciuri spune totul.

mai_tigani_decat_tiganii.bmp

_yang24.07.2009 07:52

Abia astept reactia celor de la "Adevarul"... Sa vedem acum ce-o sa mai scorneasca Cartianu ca sa vanda ziarul...

Virgil24.07.2009 08:34

Ce reactie? Au consemnat doar ce s-a intamplat si nimic mai mult. Nu i-au infierat pe unguri asa cum au procedat cu noi. Sunt niste slugi, nu le da mana.

Daca o sa ai curiozitatea sa intri o sa poti citi ca Marko Bela a facut plangere penala impotriva acelora care au afisat bannerul. In plus Marko a mai spus ca apelativul tigani nu e o jignire pentru el. Frumos, foarte frumos ca-si apara natia. Asa ar fi trebuit sa faca si Cartianu. Dar mai stii? Poate ca e ungur. :D

Adrian24.07.2009 08:38

Propun ca, de acum inainte, Marko Bella sa fie strigat doar cu apelativul de "tigan". Ca pe el nu-l deranjeaza.

Virgil24.07.2009 09:21

Presa maghiara: "O parte dintre fanii echipei Ujpest i-a facut pe romani tigani"

Agentia ungara MTI scrie ca o parte dintre suporterii formatiei Ujpest, aflati pe stadionul din Budapesta pentru meciul cu Steaua, din preliminariile Ligii Europa, i-a facut pe romani "tigani" si precizeaza ca pe arena Szusza Ferenc s-a auzit si salutul nazist "Sieg Heil".

"In timpul primei reprize a meciului, fanii unguri au cantat cantece defaimatoare la adresa Romaniei si i-au numit pe oaspeti tigani. Salutul nazist "Sieg heil" a fost de asemenea auzit in tribune", noteza sursa citata.

Agentia ungara adauga ca in partea secunda a partidei dintre Ujpest si Steaua a inceput cu 20 de minute intarziere din cauza faptului ca suporterii unguri au incercat sa provoace o lupta cu fanii romani: "Unii din fanii unguri s-au urcat pe garduri si au aruncat cu dispozitive pirotehnice catre sectorul ocupat de suporterii romani, care si ei la randul lor au inceput sa arunce sacune in directia sustinatorilor maghiari. Politia a folosit gaze lacrimogene pentru a restabili ordinea in stadion".

Potrivit MTI, la sfarsitul meciului, politia a fost din nou nevoita sa utilizeze gaze lacrimogene pentru a-i tine in frau pe furiosii fani maghiari, care au incercat sa se apropie de suporteriii Stelei.

Echipa Steaua Bucuresti s-a calificat in turul trei preliminar al Ligii Europa, dupa ce a invins, joi, in deplasare, cu scorul de 2-1 (0-0), formatia maghiara Ujpest FC, in mansa secunda a turului doi preliminar al competitiei. In tur, Steaua a castigat cu scorul de 2-0.

Mediafax

«19101112»