Cei mai buni au cele mai multe voturi dupa cum era si normal!
Cel mai bun MC roman!
Copiezi embed-ul videoului si la post, ai optiuni de trimitere. Selectezi cu HTML - Mod Automat.
Succes
frumoase melodii si video , toate una si una
Rap News USA#1 w/ ProfessorD.us: "Rahmbo's Sit Down and Shut Up Protest Ordinances"
Se potriveste si cu situatia de azi din tara noastra.
Credeam ca le-am vazut/auzit pe toate...
Frate. e penibil ce a facut Puya cu poezia. Dar stateam asa si o ascultam si ma gandeam ca in felul asta e foarte usor pentru cei de la liceu sa o invete.
Din 2 ascultari iti spun jumatate din poezie ![]()
Pe vremuri mi se parea tare Puya, dar acum e regele kitsch-urilor. Si emisiunea lui e mediocra, sa nu spun altfel.
Ideea cu poezia e buna si penibila in acelasi timp.
unde sunt ma toti rapperii astia underground acum ? unde protesteaza ? parca erau smardoi si nationalisti.
astia parca o ardeau cu mesaje subtile prin versurile lor
unde sunt ma toti rapperii astia underground acum ? unde protesteaza ? parca erau smardoi si nationalisti.
astia parca o ardeau cu mesaje subtile prin versurile lor
http://www.facebook.com/notes/deliric-1/de...150486504427201
hai frate, aia am vazut-o si eu. dar restu ?
Dacii LIBERI ... vrem sa fim liberi !!! N-avem nevoie de lideri!
hai frate, aia am vazut-o si eu. dar restu ?
DOC
Pentru cei care cred ca mi-am luat basini - aseara mi-am luat gaze, bocanci de jandarm, vorbe de dulce din partea cagulatilor, nu numai eu, ci si fratii Cedry2k si Carbon, printre altii. Ii inteleg si pe jandarmii astia desprinsi din Soldatul Universal - cat asteptau si ei sa puna bartai echipamentul pe ei si chiar sa se intample ceva, nu doar sa se antreneze...
Asa e.
Cica la 0:06 ar fi Carbon si cedry2k pe undeva pe acolo.
Atunci respectele mele pentru astia.