Nu la aia ma refeream boss. Stai linistit, prefer rahati in wc-uri decat sfarcurile zavorancei, dragusancei si mai stiu eu ce printese.
Nu la aia ma refeream boss. Stai linistit, prefer rahati in wc-uri decat sfarcurile zavorancei, dragusancei si mai stiu eu ce printese.
Ati vrea sa ne concentram energia spre un sondaj privind cea mai buna piesa a anului 2011? Cumva sa strangem niste nume ( artistul,lucrarea sa ),poate si cate un mic video,nu neaparat oficial si apoi sa le postam.
Cred ca piesa Negru a lui Deliric e cea mai buna din 2011, daca nu chiar printre cele mai bune din istoria hip-hopului romanesc. ![]()
Ati vrea sa ne concentram energia spre un sondaj privind cea mai buna piesa a anului 2011? Cumva sa strangem niste nume ( artistul,lucrarea sa ),poate si cate un mic video,nu neaparat oficial si apoi sa le postam.
da, buna idee. propunerile mele: Bug Mafia - Inainte sa plec, Nimeni Altu' - Ce fac acum, Raku - Cautand, Doc - Recapitulare... mai ziceti si voi...
Mai degraba cel mai bun album...Sunt muuulte piese foarte bune. ![]()
Chimie - Eu n-o sa mor niciodata, Deliric feat CTC - Piese de schimb si Maximilian - Aseara (Has-has) sunt in opinia mea cele mai bune.
chiar daca a fost lansata mai tarziu Deliric-ambrozie este de departe, dupa parerea mea, cea mai buna piesa din 2011.
Manyah-Pentru peluze
shhiiiit son!
la inceput o ia usor, dar pe parcurs isi intra in mana
si e englej!
Credeam ca ''Fii pregatit'' era un indemn pentru melodia ce va urma
)
--------------------------------------------------------------------------------------------
Connect-R & Cortes - Sweet 16 (R.O.P)
In mod surprinzator suna bine.
Nu mai merge sa dau edit.
Cei care il stiti pe a1s (ala de face diss-uri , majoritatea penibile) tocmai mi-a dat block pe youtube =)))
Stress- Un viitor mai bun feat. Carbon
Baboi-MayDay feat Karie
http://www.youtube.com/watch?v=PrPMqQhH6EQ...feature=related
Nu stiu daca a mai fost, da si melodia si videoclipul sunt foarte bine facute.
The Four Owls - Not Like Before (OFFICIAL VIDEO) INCREDIBILA!!
Poate o stiti... insa e minunata melodia . ![]()