pe sistemul "nu merg la meciurile nationalei pt ca e Lucescu acolo", de ce nu faceti la fel si la Nimeni Altu', tinand cont ca el e dinamovist?
si de brugner al nostru ce sa mai zicem ? .. ori de zoli .. solistul de la zob care a venit si la palat..
pe sistemul "nu merg la meciurile nationalei pt ca e Lucescu acolo", de ce nu faceti la fel si la Nimeni Altu', tinand cont ca el e dinamovist?
si de brugner al nostru ce sa mai zicem ? .. ori de zoli .. solistul de la zob care a venit si la palat..
ori de zoli .. solistul de la zob care a venit si la palat..
Vlad Gorneanu pe numele lui ![]()
http://www.metalhead.ro/stiri/solistul_tru...i-aid-42380-l-1
A fost blana azi la evenimentu organizat de noii golani.
Hai NA cu transmisii in distors mai repede!
@Blackzie: Nu depinde de el cand o sa apara albumul. Mai sunt necesare 991 de precomenzi.
La nimeni altu` la evenimente vezi baieti din toate brigazile, de pe toate stadioanele, are prieteni si la noi si la tigani, nu canta pentru Dinamo, n-are nici macar un vers cu referire la ai lui. Imi pare rau ca n-am putut ajunge, ati facut poze/filmat ceva?
A crescut foarte mult Criss Blaziny in ultimul timp. Ori mi se pare mie![]()
Strict pt piesa aceasta ,nivelul este crescut.Parca si-a mai ''calmat'' ritmul. Poate in altele n-o fi la fel,nu stiu,daca mai ai,mai da-ne
.
@Cozmin
Am eu niste filmari, le pun peste cateva ore pe youtube ![]()
ah, nu ma intelegeti gresit... eu unul as merge cu placere la un concert Nimeni Altu' sau Kombat. Doar ca nu intelegeam de ce unii nu mergeau la meciurile nationalei tocmai pentru ca era Lucescu acolo si am ales sa fac aici o paralela.
Concert Grandmaster Flash.
Time: Friday, July 22 at 10:00pm - July 23 at 1:00am
WTF?! ![]()
Da, se vede cat de popular e nimeni altu si in sondajul de mai sus, si in filmarile astea, unde se observa putina lume (se observa am zis ! nu stiu cati au fost)
Au fost putini , iti zic eu. Dar nu dau 20000 de mii de copilasi care merg la concert la "ghies hu" pe 200 care merg la Nimeni Altu. ![]()
Da, se vede cat de popular e nimeni altu si in sondajul de mai sus, si in filmarile astea, unde se observa putina lume (se observa am zis ! nu stiu cati au fost)
Asta cu numarul ma dispera si nu mai suport.
Da` ce **** mea conteaza cati fani are? Sau cati ii vin la concert?
Conteaza doar muzica pe care o face si atat.
Si sa ma pis pe trupele cu mii de fani.
lasa ma ca Daniel e a tot stiutorul de rap... da-i maneaua mai incet!
Concert Grandmaster Flash.
Time: Friday, July 22 at 10:00pm - July 23 at 1:00am
Wow! Asa ceva nu se rateaza.
Nimeni Altu' nici nu canta pentru toti ! Nu toti se regasesc in muzica lui . Remember " Pun pariu "
" Si pentru toti cei cu care as fi facut aceste pariuri si-as fi pierdut...RESPECT "
asta e pop:D
Albumul lui Heas mi se pare cam...fad.
Urmeaza albumul lui Blaziny.
A lu' Blaziny a aparut acu' 2 zile.
cat de tare e , si clipul simplu si la obiect , deabea astept partea a2a