29 mai - deliric, 31 mai - underman. se putea ceva mai frumos?
29 mai - deliric, 31 mai - underman, 5 iunie - haarp cord.
29 mai - deliric, 31 mai - underman, 5 iunie - haarp cord, 9 iunie - aforic. ![]()
Ce terminat, d-aia si muzica lui e varza:
Tu ai vazut ce-ai scris?
FREE Gigi!
Tare albumu' lu' Deliric, peste a lu' DOC dupa parerea mea.
E cel mai bun album de anul asta.
Deliric1 - Cu de toate, si Cox mi se par cele mai tari.
Defapt... tot albumu' rupe.
![]()
Haarp Cord-Dragoste sau frica
V-ati cam grabit cu sondajul...Albumul lui Deliric deja rupe si e peste toate cele de-acolo, sa asteptam si cele care urmeaza sa apara, apoi sa ne dam cu parerea...
Da, e tare albumul lui Deliric. Si lansarea a fost misto, dar pacat ca am asteptat 2 ore sa inceapa.
V-ati cam grabit cu sondajul...Albumul lui Deliric deja rupe si e peste toate cele de-acolo, sa asteptam si cele care urmeaza sa apara, apoi sa ne dam cu parerea...
Nu cred ca s-a grabit nimeni cu sondajul. Scrie clar: "cel mai astepatt album", nu "cel mai bun".
Mai sunt niste albume noi de iesit ,Haarp Cord-Dragoste sau frica,Underman-Eroism neautorizat,Aforic nu stiu cum se va numi dar nu mai e mult pana iese album nu mixtape,N'A-transmisii in distors care e terminat numai sa se faca precomenzile alea de 1.500,momentan sunt 463.
Mult hip-hop anul asta si de calitate superioara
Dupa mai multe ascultari mi se pare sub albumului lui DOC "Scapat de sub control". Cele mai tari piese: "Cu de toate", "Povesti cu noi", "2020", "Te stiu de o viata", "Negru", "N-are cine ce sa ca sa", "Stiu pe cineva", "Linii de tramvai" si "Nu-i loc de joaca" . Nu neaparat in ordinea asta.