Multumesc Kuzman pentru veste. Mi-a schimbat saptamana. Nu ma asteptam sa revina Deceneu.
Multumesc Kuzman pentru veste. Mi-a schimbat saptamana. Nu ma asteptam sa revina Deceneu.
Sa speram ca nu o sa fie singura aparitie a lui Deceneu si ca vor mai urma si altele. Ar fi magnific daca ar scoate ceva nou.
Un mic remember :
Cedry2k mai ceva ca Bacovia!
Nimeni Altu ZEU!
Dupa 4 ani de zile a aparut in sfarsit si albumul lui Grasu, "Oameni". Momentan e doar pe net scapat, neoficial lansat.
Probabil ca daca nu stiam piesele vechi de pe album, era un album fantastic de bun. Asa sunt doar 2-3 piese noi care-mi plac mult ("Orasul de piatra", "Cel mai rau prieten, cel mai bun dusman", "Perfect"). Pacat de colaborarile cu George Hora, Smiley sau Alex care trag albumul mult in jos.
Desi initial am promis ca videoclipul va fi lansat in 12 noiembrie, ne-am gandit sa va facem o surpriza placuta si sa ii dam drumul ceva mai devreme, pentru ca stim ca sunteti nerabdatori.
Asadar, Okapi Sound si MusicExpertCompany lanseaza mult asteptatul videoclip Guess Who: Manifest . Produsa de Mitza si Vlad de la Agresiv, piesa a fost compusa special pentru fanii GW. Filmat la jumatatea lunii august in regia lui Andrei Staruiala, videoclipul beneficieaza de aparitia a peste 50 de fani, o adevarata Armata a artistului.
Guess Who se bucura de un fan-club extrem de activ, cu 5000 de membri inregistrati in doar doua luni pe reTU-r.ro si cu peste 32.000 pe Facebook, unde este cel mai popular artist cu piese in limba romana: facebook.com/GuessWhoRomania.
Castigator al premiului Best Hip Hop in acest an la Romanian Music Awards, Guess Who a reusit sa se faca ascultat de publicul de toate varstele datorita puternicelor mesaje sociale din single-urile Locul Potrivit si Unu altu . Intr-o tara in care pop-dance-ul este la putere, artistul a repurtat un succes greu de prevazut, aducand din nou hip-hop-ul in atentia mainstream-ului si ajungand unul dintre cei mai difuzati artisti romani din ultimul an.
La doar un an dupa lansarea albumului "Poezie Balistica" Cedry2k revine cu o noua colectie de rime si beaturi grele "Cuvintecevindeca". Albumul o sa se lanseze pe 5 Decembrie la Silver Church. Prima lovitura e o directa in glanda pineala si Cedry2k i-a dat titlul Mintea Vizuala, de instrumental e vinovat Sez, iar de mix & master Mitza.
Spre sfarsitul lunii albumul va fi la precomanda pe HHK Shop.
Guess Who este genial.
Superb.
Daniele, uita-te cu o pagina in urma ![]()
DOC - Genti de bani
Specii - Masina timpului
Tudor Sisu - Freestyle Din toate florile
Dragonu feat Bean - Fluier
Sisu Feat Dragonu' 47 - Temnita luminii
Dragonu' e pe val in perioada asta. La fel si Specii, normal.
Au fost acum cateva zile la Severin si pot sa spun ca am tot respectul pentru ei. Sunt foarte 'umani'. Nu le-a ramas bani deloc. Cu ce au luat din concert au platit biletele de tren si au cumparat bautura. Si nu s-au plans deloc, poate doar pentru sonorizarea proasta.
De abia astept sa scoata urmatorul album, 'Usile', mai ales ca au scapat de Kazi. ![]()
Cabron cu Cedry2k-In bataia pustii
Sisu-Am nevoie de rabdare(cu Angeles)
Acelash-Partea buna
Maine va avea concertul de lansare noul album Cedry2k "Cuvintecevindeca" in Silver Church Bucuresti. Materialul are 15 track-uri si doar 3 invitati: Carbon, Pacha Man & Cabron.Piesele au fost inregistrate la Beat Studio Records in Bucuresti. De instrumentale s-au ocupat: Sez, Christu, Sagace, Seb, Dj Cell Block, Bibbi, K-rie & Ofens. Vlad Dobrescu s-a ocupat de aranjamente si premix, iar Mitza de la Agresiv de mixul final si de master.
Tracklist:
01. Horror din Berceni
02. Atitudine
03. Iarna grea (cu Pacha Man)
04. Mintea vizuala
05. Explicit
06. Din mormant
07. In bataia pustii (cu Cabron)
08. Cuvintecevindeca
09. Clisee
10. Decapitalism (cu Carbon & Pacha Man)
11. Efect de boomerang
12. Derobotizare
13. Neprevazutul
14. Actiune de noapte
15. KOutro
CD-ul se poate cumpara maine la concertul de lansare cu pretul de 15 lei sau se poate comanda de pe HHK Shop la 25 de lei + taxa postala.
Cedrea face furori!
Vine mosu' Cedry2k :x
Sper sa rupa si albumul asta.
Slym , PH ,Cainele a.k.a So'ldat , Safu , Zeno , One Riddim , Ice pack , X-klus , Brentano , Semnific , Valuta