FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Hip Hop

«13233343536115»
Daniel-Ionut29.04.2010 18:02
bug de la inceput nu au avut altceva in cap decat femei, masini, bautura

Si ce **** lor... au si recunoscut in nenumarate randuri... "Pot sa beau, sa ma trezesc si sa ma imbat din nou / Dar un singur lucru n-am sa uit vreodata, banii pe show"

Pentru mine in hip-hopul romanesc exista doar un singur nume, simplu: B.U.G. Mafia.

In rest... nici nu ma intereseaza, in afara de cateva melodii ale unora, altora... (Codu Penal, Parazitii, La Familia cateva, Guess who 2-3...)

AG29.04.2010 18:26
Pentru mine in hip-hopul romanesc exista doar un singur nume, simplu: B.U.G. Mafia.

pentru mine tu nu existi in hip hop :)

Daniel-Ionut29.04.2010 18:29
pentru mine tu nu existi in hip hop :)

Nimeni de aici nu exista in hip hop.

Canti, existi, asculti, nu existi... simplu.

Am observat ca ai ceva cu B.U.G. Mafia... nu este nevoie sa detaliezi.

Ronnie29.04.2010 18:37

Da' voi nu ati vrea sa aveti cu totii aceiasi femeie si sa o futa fiecare pe rand? Ca vad ca repede va certati cand unu' zice "ba, mie nu imi place x", "esti prost, x e cel mai tare".

Fiecare sa asculte ce ii place. Hip-hop-ul este o familie.

Maye29.04.2010 19:25

In seara asta v-am luat Mc-ul preferat si m-am pisat pe el.

Dragos_G29.04.2010 19:41

Incerc sa imi dau si eu cu parerea.

Majoritatea hip-hop-erilor au inceput de jos. Pe parcurs au constata ca trebuie sa isi schimbe putin stilul ca sa poata sa traiasca din asta. Cei care au rezistat in timp au reusit mai mult sau mai putin schimbandu-si stilul.

Eu cred ca hip-hop-ul underground se adreseaza unui public restrans cu anumite capacitati intelectuale, care pot sa inteleaga cei zic ei. Acest gen abordeaza anumite teme si subiecte de problema nationala si se bazeaza foarte mult pe cele 4 elemente.

Majoritatea acestor artisti au alte slujbe pe langa acest hobby si au case de productie personale impreuna cu prietenii...

Cum spuneam, unii aleg sa isi schimbe stilul ca sa faca bani. Sa faci bani nu e rau dar problema e cum ii faci. Aici vroiam sa ajung. Atunci cand alegi ca muzica ta sa se adreseze unei mase mari de oameni (si se stie ce fel de majoritate este in Romania), sa sti ca esti ascultat de oameni care te au in playlist alaturi de salam, e clar ca asta nu mai e rap.

Niciodata un manelist sau ceva asemanator nu o sa poata sa asculte Furnici Coapte (ADN, Subsapte, OKN), Aforic, Carbon, Dragonu', Chimie, Ryu.

Atunci cand Cumicu o sa apara cu videoclip pe Utv decat cu prima parte a melodiei Piesa de club si piesa de rap, este clar ce are de gand dar nu cred ca acest lucru se va intampla. Totusi daca o sa vad la TV un videoclip al melodiei "O singura usa", o sa stiu ca e acelasi Cumicu.

Un videoclip sau un tricou nu te face comercial, dar daca muzica ta e mixata intr-un club de muzica house, atunci esti.

RedScorpyON29.04.2010 20:49

@Dragos_G

Ai avut timp mai mult si ai spus exact ce trebuia! Respect! Traiesc intr-un oras de manelisti,si aud in blana in masini cu volan pe dreapta Puya,GW,Spike(VIP,Locu' potrivit,Tu)...Asculta asta pt ca nu mai e la moda sa asculti manele in masina... Asta inseamna sa fii comercial,sa simplifici mesajul,ca el sa fie priceput(sau nu) de marea masa,sa pui un negativ care place tuturor(nu doar unor ascultatori de gen,etc),sa renunti la unele principii doar pt a vinde. Marii artisti nu ar face asta niciodata...

The Game30.04.2010 04:27
Pfff...Melodia aia e de tot cacatul! Pe langa faptul ca,fata fiind,sa te f**i cu Spike ti-ar trebui foarte mult creier de completat, nu cred ca tre' sa faci un hit in care sa spui ca **** tu mult...Eu cred despre aia care se lauda ca sunt labari...Dar hai ca deja o dam in diverse... Parazitii(reprezinta ceva in HH) au spus ca proiectul Spike a fost cea mai mare nereustia din cariera lor,motiv pt care l-au expediat...

Cat despre BUG,nu ai cum sa nu ii respecti pt trecut,au fost no1,dar in momentul de fata,daca nu esti fan BUG,nu cred ca te lasa urechile sa asculti... Mie mi se pare ca folosesc vulgaritatea fara rost,plus ca mesajul lor se face la persoana a 2-a,deci nu e adresat fanilor(daca e adresat lor,e nasol :-s ).

Permite-mi sa te contrazic...Ai spus ca Spike este cel mai "esuat" produs al 20CM Records...Sincer...cred ca acum baietii isi dau cu pumnii in cap cand vad cat pot sa scoata Spike si Guess Who in momentul asta din punct de vedere financiar(aici referindu-ne strict la partea financiara),si treaba asta clar s-a vazut,daca a ajuns Cheloo sa faca featuringuri cu smiley si sa bata apropouri la piesele "Locul Potrivit" si "Realitate"....cred ca e de nasol pentru ei...Dar asta nu inseamna ca nu respect ce au facut Parazitii in trecut pentru hip-hop...dimpotriva...jos palaria pentru ei...dar acum se pare ca se arunca frustrarile la inaintare ceea ce nu e foarte bine pentru ei...

Si i-as contrazice pe cei care spun ca Spike si Guess Who au ajuns "comerciali"... si Nimeni Altu' a scos tricouri cu el,si C.I.A. au scos tricouri cu ei,sunt "n" rapperi care au scos tricouri cu ei,asta ce inseamna,ca sunt comerciali?Cand o sa-i vedeti pe Guess Who si pe Spike ca o sa ajunga ca Puya,atunci puteti spune ca "da ba,Guess Who si Spike sunt comerciali"....pentru ca Puya acum e definitia expresiei "cum sa ajungi de la rap la comerciali"...pana acum baieti au aratat ca nu vor sa ajunga ca Puya si nu cred ca vor ajunge vreodata in halul ala..

AG30.04.2010 07:50

spike si guess sunt comerciali, orice artist vrea sa fie comercial.. doar nu vrei sa stai ascuns acolo, sa te stie 2-3 mii pe net si sa canti numa prin subsoluri

MoWeed30.04.2010 08:07

Are si AG dreptate, sunt putini care canta de placere, normal ca toti vor sa ajunga cunoscuti. Intrebarea este: cat de multe esti dispus sa sacrifici pentru asta?

Nyghty01.05.2010 16:31

Ascultati si muzica buna, faceti si o fapta buna...

concertioana.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Ronnie04.05.2010 11:08
rezistenta_ultras08.05.2010 09:17

B.U.G. Mafia - Bag ****-n Lume Si V-o Fac Cadou (feat. ViLLy) (Piesa Oficiala) HD

puyol08.05.2010 09:47

comercialii de la B.U.G. Mafia au facut inca o piesa pentru istorie... de exceptie!

Daniel-Ionut08.05.2010 10:02
:yeahh: ooo da!!!
RedScorpyON08.05.2010 17:05

Respect Mafia pt ce au fost pana acum cativa ani si pt ce sunt de ieri incoace...:)

iNsTiGaToR09.05.2010 11:47

Foarte tare piesa asta...

Ronnie09.05.2010 12:12

Una dintre cele mai bune piese de pe anul asta.

pytycrys09.05.2010 16:35

Seamana cu vechii Bug Mafia , ceea ce e foarte bine.

RobYnho09.05.2010 18:08

Faina melodia.

MoWeed09.05.2010 18:19

Dupa ceva timp pot sa zic cu mana pe inima: o piesa senzationala a celor de la BUG Mafia. Imi aduce aminte de vremurile lor de aur.

Bravo, palaria jos.

RobYnho10.05.2010 08:45

Remake

MikStelista12.05.2010 12:36

K-gula, Brugner, Stoe Toxxic, Nai`gh`Ba, Dj Undoo si Dj Dox lanseaza piesa 1%, un protest la adresa modului in care politicienii - in frunte cu presedintele Basescu - manelizeaza poporul roman. In curand, Grupul de rezistenta va lansa un maxi-single cu acelasi titlu pe care va fi inclusa si piesa Baga Rep, un featuring cu C.I.A.

Vezi mai multe din Muzica, Videoclipuri pe 220.ro

rezistenta_ultras13.05.2010 13:42
rezistenta_ultras13.05.2010 15:25

Pe internet și-a făcut apariția piesa Întoarcerea la bagabonțeală, semnată Sișu, Drogatu, Moșu și Marka. Informația nu este una confirmată, dar melodia se pare că nu va intra pe un viitor material al artistului.

«13233343536115»