Mama, ce bine o da Carbon aici.
Arata-mi o melodie in care nu o da bine. O sa rupa albumu lu Carbon
Mama, ce bine o da Carbon aici.
Arata-mi o melodie in care nu o da bine. O sa rupa albumu lu Carbon
E de gust. Mie nu-mi plac toate melodiile lui.
La piese lui C.B. mereu am avut o slabiciune.
<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/-sWh0UvIorU" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
SUPERB !
Live
Comercial, necomercial, cocalar, credincios plm.. pe mine ma rupe de fiecare data. Prea tare CB.
Ultima ma sparge. Si nu sunt spart deloc.
Cred ca a mai fost pusa cateva pagini mai in spate.
Oricum, Underman e unul dintre preferatii mei.
Silent Strike & Kazi Ploae - Silent Regis EP ( Preview )
Știrea anului in hip-hop.
BUG Mafia au supravietuit? Au mai scos si ei ceva nou? Eu unul nu i-am mai vazut de vreo 3 ani pe media ...
Hip-hop-ul romanesc de cativa ani a inceput sa se ridice un pic cate un pic si asta e bine, prea eram jos de tot, sper sa ajunga cat mai sus, sa iesim si in afara mai mult, am inceput sa ascult si eu Guess Who, Spike(de cand am aflat de ei de la inceput), Cabron, Maximilian, Tranda, Anonimul chiar si altii, imi place ce muzica scot, sa o tina tot asa ca o fac bine ![]()
Ala nu e hip hop, e hop top hai sa ma curvesc sa scot banu.
Hip-hop-ul romanesc de cativa ani a inceput sa se ridice un pic cate un pic si asta e bine, prea eram jos de tot, sper sa ajunga cat mai sus, sa iesim si in afara mai mult, am inceput sa ascult si eu Guess Who, Spike(de cand am aflat de ei de la inceput), Cabron, Maximilian, Tranda, Anonimul chiar si altii, imi place ce muzica scot, sa o tina tot asa ca o fac bine![]()
Ai dat niste exemple extraordinare. Bravo. Super. Esti tare. Nu.
Apropo, esti constient ca Guess Who facea parte din Anonim nu?
Daca spuneai ca-i asculti si pe Zekko sau Griffo te ridicam la rang de zeu atotcunascator de hip hop.
Putine vizualizari, dar nu e rau.