imi place melodia, sunt fan declarat vescan inca de la incipitul lui in muzica, insa ma surprinde acesta colaborare...NANE?
Dar ce are Nane?
imi place melodia, sunt fan declarat vescan inca de la incipitul lui in muzica, insa ma surprinde acesta colaborare...NANE?
Dar ce are Nane?
V.D. sau C.T.C.-ul vechi. Sanatate lui.
Live for the moment a lui Vescan ati auzit-o ? E superba atat la negativ cat si versuri...:![]()
Cand asculti numai Inna si Deejaay normal ca e superba.
Pentru cei din București, azi de la 23:00 e un concert caritabil in Kulturhaus, printre invitați fiind : Haarp Cord, Doc, Flou Rege, Subcarpati, Chimie, Afo. Mai multe detalii aflați aici http://www.facebook.com/photo.php?fbid=430...e=1&theater .
Misto piesa. Merge bine pe beat-ul dupa Slick Rick.
Uite-o si p-a cincea cum vine acus

Barbie ep.1 LUNI ora 17:00 / Aveti si un tracklist ca sa va faceti o idee despre album, piesele sunt noi dar pana se va finaliza albumul mai pot aparea cateva surprize!
Mai ai de astept pana luni ![]()
Fanas - Legaturi interne
Dupa Afo - Capitanu feat. Underman, acum Blaziny - Barbie ?!
Probabil asta e a 1000-a piesa despre pizde anu asta din hip hop-ul romanesc, vorba lu Vlad Dobrescu.
Asta a fost stilu' lu' Blaziny mereu...
Dupa Afo - Capitanu feat. Underman, acum Blaziny - Barbie ?!Probabil asta e a 1000-a piesa despre pizde anu asta din hip hop-ul romanesc, vorba lu Vlad Dobrescu.
Ce sila imi este mie de astia care vad hiphopul doar pentru baieti de cartier, pistoale si lupte de gangsteri ..
nu zice nimeni ca hiphop.ul trebuie sa fie numai despre baietii de cartier, dar daca tot faci o melodie despre femei fa una despre alea adevarate, nu despre lesinatele astea care.si mananca de sub cur toata saptamana ca sa iasa sambata sa bea o cafea cu "lumea buna"..... pisa.m.as pe arfele lor