10 minute de poezie. Merita sa urmariti acest clip chiar daca nu va place muzica hip hop.
10 minute de poezie. Merita sa urmariti acest clip chiar daca nu va place muzica hip hop.
Patratelu` Rosu ![]()
Âsta nu e hip-hop. Mesaj 0.
E pentru hateri daca nu te-ai prins. Mesaj clar.
Mie-mi place piesa asta a lui Puya, la fel si cea precedenta "Nimic nu e nou". S-a mai dres un pic cu ele. Mesaj are, cum sa nu aiba?
<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/bcGx0Pe62Ik" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
GENIAL
Un fel de Eu vara ma racoresc.
Saptamana Puya se pare ![]()
Ce diferenta dintre Eminem de atunci si Eminem de acum...
Ce diferenta dintre Eminem de atunci si Eminem de acum...
Si care-i de fapt diferenta ?
Si care-i de fapt diferenta ?

Buna gluma, hahaha. Si acum, care-i diferenta?
Buna gluma, hahaha. Si acum, care-i diferenta?
Space Bound
I got a hole in my heart, for some kind of emotional rollercoaster
Something I won't go on 'til you toy with my emotion, so it's over
...
Rolemodel
I strangled you to death then I choked you again
Then break your fuckin legs till your bones poke through your skin
................................................................................
Spacebound
I do whatever it takes
When I'm with you I get the shakes
My body aches when I ain't
With you I have zero strength
...
Rolemodel
My rap style's warped, I'm runnin out the morgue
witcha dead grandmother's corpse to throw it on your porch
Jumped behind the door, put the orgy on hold
Killed em both and smeared blood in a white Bronco
See it? ![]()
Compari versuri din doua melodii diferite total ca tema si ma intrebi daca vad diferenta?
Nu eu te-am intrebat daca vezi diferenta, ci tu m-ai intrebat care e diferenta dintre vechiul si noul Eminem. Cred ca versurile alea vorbesc de la sine. ![]()
Pai daca sunt piese care abordeaza lucruri diferite??? Daca canti despre gagica ta vorbesti intr-un fel, daca canti despre orgii si bautura altfel. Cred ca tu vrei sa zici ca el s-a vandut si alte blablauri de astea de hater care nu pricepe ca hip-hopul evolueaza ca orice lucru normal.
Normal ca abordeaza teme diferite, nu asta era ideea. Ambele piese sunt reprezentative pentru ce canta atunci si canta acum. Sigur, lucrurile evolueaza, dar nu spre bine din ce observ. Si da, mi se pare ca s-a cam ''vandut'' daca asa vrei sa pui problema... ''hater'' e un cuvant care mi s-a parut intotdeauna ca suna gay cand folosit de americani si ma indoiesc ca suna mai bine, tu fiind moldovean
( no offence )
Am vrut sa fiu baiat finut si sa-ti zic hater, care intr-o traducere moldoveneasca inseamna sugator de pula grav. no offence (care inseamna degeaba te superi ca nu-mi pasa).
@Lays
Eminem de acum.
http://www.youtube.com/watch?v=G8oDOHzsEXw&feature=share
raku - dedicat lor