FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Continuarea Protestului

«123456»
Gezets16.07.2009 21:29

pana la urma,care este pozitia oficiala a voartra,sud?

ce vreti pana la urma,ca pe net sunteti toti radicali...protest sau ce?

S.S.Lazio16.07.2009 21:41

@ gezets , eu am spus-o si o repet ! ori e protest pana la capat adica ..injurii etc , chiar daca mi pun in cap tribunele ...ori cantam pt Steaua si pa protest , nu si-si ! parerea mea ..la un moment dat s au certat intre ei , ca de ce nu cantam asa ...ca de ce nu contestam mai mult .

SteLuTzZz17.07.2009 04:28

Sunt sofer bhaaaaa ce asa si pe dincolo :clap:

Maresal17.07.2009 06:43

Inseamna ca ti-a mers ieri din plin

SteLuTzZz17.07.2009 09:40

Blana .

Atmosfera de ieri de la Nord .. a fost una remarcabile, recunoscuta si de unii jucatori care au declarat ca asemenea atmosfera nu a mai fost demult in Ghencea .

ultrash17.07.2009 13:11

@Gezets- atitudinea "oficiala" o poti deduce din coregrafiile si mesajele Sudului de ieri

"un club curat mai presus de toate" asta e ideea si faptul ca adevaratele valori raman in istorie: Mihail Lascar, Ion Alecsandrescu,Ilie Savu, oameni care vor ramane in eternitate in istoria acestui club

ori Sudul, zic eu, nu poate considera clubul asta curat cu Becali la conducere

SteLuTzZz17.07.2009 13:29

nimeni nu poate considera acest lucru adevarat .

noi l`am injurat pe Gigi printre cantece si chiar a iesit ceva frumos pana la urma .

Gezets17.07.2009 18:20
@Gezets- atitudinea "oficiala" o poti deduce din coregrafiile si mesajele Sudului de ieri

"un club curat mai presus de toate" asta e ideea si faptul ca adevaratele valori raman in istorie: Mihail Lascar, Ion Alecsandrescu,Ilie Savu, oameni care vor ramane in eternitate in istoria acestui club

ori Sudul, zic eu, nu poate considera clubul asta curat cu Becali la conducere

merci ca m ai luminat....inca astept un raspuns...

noname17.07.2009 21:13

continuarea protestului. despre forma lui, opiniile sunt la fel de impartite in ambele peluze, cred eu.

ADRIAN PACURAR17.07.2009 21:56
pana la urma,care este pozitia oficiala a voartra,sud?

ce vreti pana la urma,ca pe net sunteti toti radicali...protest sau ce?

Cred ca ma gasesti daca vrei sa discutam , pacat ca am vazut mesajul tau acuma, da va fi protest.mai usor cu acuzele, mama lor de forumuri, sa vorbim fata in fata daca anumite lucruri nu sunt clare.

Gezets19.07.2009 14:26
Cred ca ma gasesti daca vrei sa discutam , pacat ca am vazut mesajul tau acuma, da va fi protest.mai usor cu acuzele, mama lor de forumuri, sa vorbim fata in fata daca anumite lucruri nu sunt clare.

stai ma adriane nu te ambala ca ai inteles gresit,nu am zis ca vreti sa incetati cu protestul doar ca nu va pronuntati clar cum veti protesta...mai multi independenti sau oameni din brigazi de la sud pe forum se bat cu pumnii in piept ca fara culoare,cantece,mesaje si alte nebunii si la sud la ultimul meci le ati avut pe toate...asta vreu sa stiu,cum protestati.noi am anuntat mereu chiar si pe site si ne am luat **** in gura de la toti ca ne am vandut si voi ati tacut...

S.S.Lazio19.07.2009 21:01

la ultimul meci a fost coregrafia in sine care avea legatura cu protestul plus tricolorul , altceva nu a fost ! poate pietrele aruncate de unguri ...

albanezul19.07.2009 22:23

au fost intr-adevar si cantece,dar mai mult cu tenta de folclor national.gen imnul Romaniei de vreo 2-3 ori,Treceti batalioane romane Carpatii 3-4 ori,impotriva ungurilor,Imi vin in minte clipe,cantece referitoare la Peluza Sud..deci da,au fost cantece.si s-a strigat si impotriva cancerului.parerile sunt impartite ca peste tot.

ADRIAN PACURAR20.07.2009 15:13
stai ma adriane nu te ambala ca ai inteles gresit,nu am zis ca vreti sa incetati cu protestul doar ca nu va pronuntati clar cum veti protesta...mai multi independenti sau oameni din brigazi de la sud pe forum se bat cu pumnii in piept ca fara culoare,cantece,mesaje si alte nebunii si la sud la ultimul meci le ati avut pe toate...asta vreu sa stiu,cum protestati.noi am anuntat mereu chiar si pe site si ne am luat **** in gura de la toti ca ne am vandut si voi ati tacut...

daca aplecati ochii la toata lumea si urechile, de multa vreme nu mai cred decat in ce se vorbeste fata in fata...pupici

ultrash24.07.2009 23:47

conflictul cu ciobanul ia deja amploare :) "nea Gigi" inchide Sudul :) si mai face unele declaratii despre aceasta peluza in presa de azi!

Asadar, un subom, ca tot e la moda termenul, nu isi poate depasi limitele. Lucru perfect dovedit de atitudinea urangutanului. Care raspunde frustrarii pe care i-o provocam, cum poate mai usor, prin "forta". Care pe care!

ultras200426.07.2009 08:50

mi-e greu sa cred ca va inchide Sudul atata timp cand lumea are abonamente acolo

1on26.07.2009 22:56

Faptul cã s-a cântat împotriva patronului doar de vreo 4 sau 5 ori în timpul meciului cu Ujpest, a fost ca urmare a faptului cã jucam împotriva ungurilor, pentru cã s-a plictisit lumea de contestat, sau ca urmare a schimbãrilor din vara asta de la echipã?

lbj26.07.2009 23:46

Daca te referi la meciul tur, poate toate variantele de mai sus. La Budapesta totusi s-a contestat mult mai tare, mult mai vehement, si asa cum ar trebui sa se intample meci de meci!

IPR30.07.2009 21:12
La Budapesta totusi s-a contestat mult mai tare, mult mai vehement, si asa cum ar trebui sa se intample meci de meci!

Asa cum n-o sa se mai intample niciodata meci de meci. :thumbdown: . Sunt curios pe ce linie se mergea daca nu erau rezultate.

lbj30.07.2009 23:22

nu ii include pe toti in aceeasi oala :)

ultras200431.07.2009 06:36

si pana la urma cine s-a impacat cu ursu?

rezistenta_ultras31.07.2009 06:49

e mult spus impacare...un pas inapoi sa ii zicem...o ultima incercare.

bodanelu31.07.2009 07:14

se fini la comedi...

S.S.Lazio31.07.2009 10:57

e un pas inapoi , deja omu' crede ca suntem la picioarele lui !

rezistenta_ultras07.08.2009 12:08

sa vedeti acum dupa suspendarea asta ce prapastie o sa fie intre tribune si peluze...

«123456»