FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Continuarea Protestului

«13456»
noname11.08.2009 12:02
ati fost dupa tigani?nu mai inteleg nimic de pe roultras..ori ati batut copii..ori n-ati batut pe nimeni..ori doar pe ultra stil..povestiti-ne si noua :)

nu aici cu d-astea va rog... e privat dar nu se stie cat de sigur e. Mess, telefon, face to face la stadion, nu aici va rog!

Azzido11.08.2009 12:07

de acord cu noname, nu se stie cat de sigur este, dar fie vorba intre noi este mai sigur decat telefonul sau messengerul. :)

cel mai safe este face2face

cozmin11.08.2009 14:26

pe de-o parte aveti dreptate baieti si va respect decizia luata :)

andyro11.08.2009 14:32

Eu tot cred ca suferim degeaba pe treaba asta la fel cum suferim degeaba de "nu se discuta d'astea pe mess" sau altele. Atat timp cat nu se dau nume, CNPuri, numere de telefon sau eu mai stiu ce, nu cred ca e o problema sa se povesteasca ce s-a intamplat. Gen am coborat in Crangasi, am batut vreo 3 suferinzi, am strigat "m.uie rapid" si am plecat acasa. (am dat un exemplu, n-am fost in Bucuresti atunci)

Stefan8811.08.2009 15:16

si mai ziceai de mine ca sunt paranoic, acum poate intelegi si tu, baiatule fara nume.

noname11.08.2009 15:27

Corect Fane, ai avut dreptate :).

S.S.Lazio12.08.2009 20:35
da bre asta stim cu totii..dar propune tu ceva.ca probabil ai un anume rationament pentru care ai adus in discutie treaba asta.

Ceea ce am spus a fost si este doar o parere de a mea . Ce pot propune eu ? sunt prea mic pentru a schimba niste decizii luate . Repet ce-am spus in posturile anterioare : cu un asemenea om ca Gigi Becali nu ai ce discuta sau in cel mai rau caz doar injurat ! bun,am inteles,ne-am saturat,si eu m-am saturat sa-i strig numele urmat de " **** " si sa nu sustin echipa , dar imbinarea asta cu sustinut echipa si contestat pe Gigi Becali mi se pare o chestie de prost-gust . Ori protest , ori mergem mai departe si uitam totul . Dar n-ai cum sa uiti de felul in care s-a comportat ( nu mai dau exemplele bine-stiute )..vedem cu totii ca e un tip imprevizibil (maine "inchide " peluzele , poimaine mai pune in vanzare abonamente ) si tot asa ! Mesajele la adresa lui au fost extraordinar gandite , l-au intepat, dar , repet,nu cred ca niste mesaje il pot da jos,ci mult mai mult ! ..alta chestie cu care nu sunt de acord,eu unul...incetarea de a-l mai injura ! bun,ce daca ne putem tribunele in cap ? cand acei oameni vad doar partile bune ale lucrurilor , iar la infrangere cer demisia antrenorului , nu a patronului care-si baga si-si scoate in ea de echipa,ii jigneste pe jucatori si le scade moralul !

ideea e ca suntem in contradictoriu ..si nici asa nu e bine , nici asa nu e bine ..pana ajungem la o concluzie ...

lbj12.08.2009 21:20

de ce incurajarea echipei si contestarea lui Gigi impreuna sunt de prost gust...se intampla si s-a intamplat la multe peluze din europa ca in acelasi timp sa fie sustinuta echipa si contestat presedintele(ei nu au patroni ca noi)

S.S.Lazio12.08.2009 21:42
de ce incurajarea echipei si contestarea lui Gigi impreuna sunt de prost gust...se intampla si s-a intamplat la multe peluze din europa ca in acelasi timp sa fie sustinuta echipa si contestat presedintele(ei nu au patroni ca noi)

eu am ramas placut impresionat cum cei de la partizan l-au dat jos , practic , pe patronul lor sau presedintele lor,ce era .

ce-am spus mai sus ,e doar o parere , nu sfaturi sau alte prostii !

Azzido13.08.2009 01:05

noi nu suntem partizan, iar presedintele lor nu era cioban convertit in presedinte de club.

din puncctul meu de veder protestul trebuie sa continue dar trebuie sustinuta si echipa. eu alta solutie nu vad

Stanici19.08.2009 12:59

Sa dam anunt pe prima pagina ca se strange lumea maine seara, la meciul cu irlandezii, in fata stadionului sau nu?

Pro: o sa avem parte de o participare masiva, presupun.

Contra: o sa avem parte de o participare masiva a gaborilor prin preajma stadionului.

Scriu lucrul asta ca am fost indemnat sa fac anunt pe site de catre un baiat din brigada.

rezistenta_ultras19.08.2009 13:15

poti sa il pui linistit pe prima pagina.

oricum cu garda e cunoscuta povestea...si un echipaj daca e,dau prin statie si in cateva minute sunt mai multi decat noi.

Azzido19.08.2009 13:24

pai frate, asta este o manifestatie in toata regula si ai nevoie de autorizatie.

daca postam pe prima pagina cred ca nici nu mai ajungem pana in fata stadionului...

rezistenta_ultras19.08.2009 13:39

la manifestatia asta in toate regula nu cred ca s-ar aduna mai mult de 2-3 sute de insi.

lbj19.08.2009 14:06

aveti rabdare cu anuntul...in primul rand daca se va da anunt trebuie sa fim foarte atenti cum il concepem ca sa nu semene a instigare, ci sa o facem sub forma de informare, gen stire :)

Azzido19.08.2009 14:26

mda, deci "cu aceasta ocazie dorim sa informam Jandarmeria Romana ca vrem sa-i dam **** lui Becali langa stadion, dar nu instigam la violenta, instigam la sex oral" :)

Eu zic sa nu postam nimic pe prima pagina pentru ca o sa ne-o taie din scurt si o sa ne adunam la Drumetu', nu la stadion. Parerea mea, care este.

@rezistenta

nu stii ca nu ai voie sa mergi in grupuri mai mari de 2? dar 2-3 sute? in opinia jandarmilor asta e revolutie si se lasa cu interdictii :yes:

concluzia este ca : **** garda !

S.S.Lazio19.08.2009 17:51

asta e discriminare , la tine iti arata ****,mie mi-o cenzureaza ! hua ! :))

rezistenta_ultras21.08.2009 08:24

au pus si cainii putin umarul aseara la ingroparea protestului...e imposibil sa ne mai putem spala imaginea in fata presei,suporterilor de tribuna...ramanem doar noi.

irriducibil19oo03.09.2009 20:15

eu am fost plecat 5 ani dar am urmarit din toate sursele ce se intampla cu protestul nostru.ne-am trezit cam tarziu dar tot e bine ca macar in al 12-lea ceas o facem.parerea mea ca nu trebuie sa tinem prea tare cont de tribune.aia sunt oameni care nu vor intelege niciodata pe deplin ce inseamna un club si culorile lui pt un ultras.injura si ei doar daca pierdem un meci.noi trebuie sa ne concentram asupra fiecarei posibilitati de lupta.detaliile trebuiesc vb de liderii gruparilor intre ei pt discretie.important e ca fiecare dintre noi sa luptam pana la capat pt asta,sa nu abandonam indiferent ce ar fi.si cred ca vom invinge pana la urma.legat de nord...am stat o viata intreaga la nord,din prima zi a acelei peluze.dar de la meciul viitor ma duc la sud pt ca ma reprezinta mai bine atitudinea lor.si protestul meu mi-l pot manifesta mai bine langa ei.ULTRASI LIBERI!!!

AGRESSIVO198+104.09.2009 17:12
.dar de la meciul viitor ma duc la sud pt ca ma reprezinta mai bine atitudinea lor.si protestul meu mi-l pot manifesta mai bine langa ei.ULTRASI LIBERI!!!

aici subscriu.

albanezul05.09.2009 09:07

ne vedem prin octombrie noiembrie..si dupa inca un meci acasa,iar suspendare.si tot asa.un an cat mai bun baieti.

rezistenta_ultras05.09.2009 09:18
ne vedem prin octombrie noiembrie..si dupa inca un meci acasa,iar suspendare.si tot asa.un an cat mai bun baieti.

sau poate chiar in septembrie...la medias,Brasov...

albanezul05.09.2009 09:25
:naughty: sau asa..
hooltras05.09.2009 12:45

urmatorul meci acasa in campionat e cu rapid, deci cred ca e ultimul meci cu spectatori din tur....

ultrash05.09.2009 21:40
«13456»