da bre asta stim cu totii..dar propune tu ceva.ca probabil ai un anume rationament pentru care ai adus in discutie treaba asta.
Ceea ce am spus a fost si este doar o parere de a mea . Ce pot propune eu ? sunt prea mic pentru a schimba niste decizii luate . Repet ce-am spus in posturile anterioare : cu un asemenea om ca Gigi Becali nu ai ce discuta sau in cel mai rau caz doar injurat ! bun,am inteles,ne-am saturat,si eu m-am saturat sa-i strig numele urmat de " **** " si sa nu sustin echipa , dar imbinarea asta cu sustinut echipa si contestat pe Gigi Becali mi se pare o chestie de prost-gust . Ori protest , ori mergem mai departe si uitam totul . Dar n-ai cum sa uiti de felul in care s-a comportat ( nu mai dau exemplele bine-stiute )..vedem cu totii ca e un tip imprevizibil (maine "inchide " peluzele , poimaine mai pune in vanzare abonamente ) si tot asa ! Mesajele la adresa lui au fost extraordinar gandite , l-au intepat, dar , repet,nu cred ca niste mesaje il pot da jos,ci mult mai mult ! ..alta chestie cu care nu sunt de acord,eu unul...incetarea de a-l mai injura ! bun,ce daca ne putem tribunele in cap ? cand acei oameni vad doar partile bune ale lucrurilor , iar la infrangere cer demisia antrenorului , nu a patronului care-si baga si-si scoate in ea de echipa,ii jigneste pe jucatori si le scade moralul !
ideea e ca suntem in contradictoriu ..si nici asa nu e bine , nici asa nu e bine ..pana ajungem la o concluzie ...