e clar ca in halul in care ne prezentam acum protestul asta nu va aduce nimic concret pentru ca nu are o directie anume, sau, daca are, sunt doua cai de a ajunge la tinta, si vad ca nu se urmeaza una singura.
E clar ca lumina zilei ca unii au strangere de inima ca nu`si pun steagul pe gard, ca nu coloreaza peluza, ca nu incurajeaza echipa(defapt sentimentul asta cred ca il avem cu totii) iar altii au trecut cu sentimente reci si strangere din dinti peste asta!
Ideea e ca trebuie sa ne hotaram o data pt totdeauna care ne e scopul si care sunt modalitatile prin care il putem indeplini. Asa, dezbinati(si nu ma refer la relatia peluza-tribune ci la ce se intampla strict in peluze unde sunt doua curente) nu vom realiza niciodata nimic.
Dar, cititi inca o data articolul "Cum ne vom privi in ochi..." si veti intelege mai bine.
Protestul trebuie sa continue in ciuda tuturor parerilor induiosatoare. In fond, am fi principalii vinovati si ne-am pierde si ultima farama a demnitatii daca ne-am suci, a cata oara, la 180 de grade? Pentru ca de ceva timp incoace asta se intampla: protest-pauza-protest-pauza. Nu prieteni, daca ne oprim acum am face cea mai mare prostie si nu am mai avea niciun drept sa mai contestam ceva apoi.
Noi trebuie sa terminam ce am inceput! Fara sa ne pese de cine huiduie si de gloata de tarani care-l venereaza pe cioban.
De ce sa ne oprim? S-a schimbat ceva fata de sezonul trecut? Absolut nimic. Iar ca sa ai sanse intr-un razboi cu un asemenea personaj e clar ca nu poti utiliza metafore si vorba dulce.
Trebuie, zic eu, sa ne mentinem fermi pe pozitii. Niciun pas inapoi sa fie deviza noastra si sa nu ne pese de presa, de cetateni, de nimeni si nimic.
In fond, nu ne vindem pentru o cupa castigata cu valize, ci dorim sa salvam Steaua. S-o stergem de praf si mizerie si sa o vedem iar plina de onoare, demnitate, valoare, respect, suprematie.
Gigi trebuie sa plece pentru ca Steaua noastra sa fie iar, a noastra, aia pe care o iubim.Nu putem incuraja Fc Steaua!
Dar pt a fi mai puternici e clar ca nu se poate ca Nordul sa adopte o modalitate si Sudul alta.
Semper Svperiores