FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Continuarea Protestului

«1456»
rezistenta_ultras08.10.2009 12:39

tot se lauda Gigi pe la TV ca a facut plangere penala impotriva a 300 de suporteri.

sunt curios daca i-a venit cuiva citatie acasa pt chestia asta si cam ce scrie in ea...sau daca ar avea vr'o sansa reala sa castige...

bodanelu08.10.2009 15:30

eu n-am. Sau cel putin nu m-a sunat mama sa`mi zica ca mi-a venit.

S.S.Lazio11.10.2009 09:28

nici eu n-am primit,inca ..abia astept ! adevaru' e ca am fost si suntem vulnerabili cu abonamentele !

SteLuTzZz11.10.2009 12:58

vorba aia.. CINE SE VINDE E MORT . intr`un moment ca asta !

bobo_PH12.10.2009 19:24

Nu prea vad ce sa iti faca...

Dupa legea pe care ciobanu o invoaca adik legea 4 .... te ia, iti arata filmarea(daca ti-o arata) te pune sa semnezi procesu verbal cu amenda si interdictia de riguare!Sunt de parere ca fara probe nu trebuie semnat nimic ... sau fara probe in care sa se auda: Becali George sau gig Becali!!!!poti fi luat doar din baza de date a militienilor ca suporter "cu probleme" si sa o incerce cu tine ... poate mai scapa de o problema la urmatoru meci!

In rest nu prea are ce sa faca!

O INTREBARE AM ... POATE PARE AMUZANTA:

daca injuri doar folosind Becali ... fara George fara alt apelativ (ciobane, Gigi) ... si declari in situatii ca acestea ca il injurai pe varasu' (la rugamintile profunde ale patrupezilor) ... au cum sa mai aplice legea? Nu e oficial de fotbal, nu e contracampanie sau cum s-o numi ea ... (modezi legea si in favoarea ta nu doar a lor)

Dupa mintea mea eu zic ca merge, nu au ce sa iti faca! Mesaje Becali pleaca din fotbal! Becali Mori ... etc ... Nu au ce sa iti faca ... atat timp cat nu au cum sa faca legatura ... Gigi-Steaua-Ghencea!!

El are acoperire legala cu ce face ... nu putetzi sa zicetzi ca nu e asa! Asa scrie la lege(a de kkt)!injuri oficialu, amenda si interdictie,sari pe gard amenda, acoperi fata interdictie etc

rezistenta_ultras13.10.2009 09:50

Gigi nu e "oficial".

bobo_PH13.10.2009 13:55

Ca sa vb mai concret legea zice asa:

spectatorilor le este interzis:

-n) sã profereze ori sã scandeze injurii, cuvinte sau expresii jignitoare ori vulgare la adresa forțelor de ordine sau a personalului de ordine și siguranțã;

contraventie:

b) cu amendã de la 150 lei la 400 lei sau prestarea a 70 - 120 ore de activitãți în folosul comunitãții, faptele prevãzute la art. 20 lit. g), k), m), n) și t); NICI O INTERDICTIE!!!

DAR:

În cazul contravențiilor prevãzute la art. 2 pct. 2, 4, 25, 26 și 33 din Legea nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încãlcare a unor norme de conviețuire socialã sãvârșite de cãtre suporteri înainte și dupã desfãșurarea competiției sau jocului sportiv, în afara bazei sportive, care au legãturã cu competiția sau jocul în cauzã, pe lângã sancțiunea principalã stabilitã de actul normativ, agentul constatator aplicã și sancțiunea contravenționalã complementarã de interzicere a accesului la competițiile și jocurile sportive de genul celor la care aceștia au sãvârșit faptele, dupã cum urmeazã:

a) pe o perioadã de 6 luni, pentru faptele prevãzute de pct. 25 și 33:

b) pe o perioadã de 1 an, pentru faptele prevãzute de pct. 2, 4 și 26;

Pe noi ne intereseaza doar pctu:

2). constituirea unui grup format din trei sau mai multe persoane, în scopul de a savârsi actiuni ilicite, contrare ordinii si linistii publice si normelor de convietuire sociala, precum si actele de încurajare sau sprijinire, sub orice forma, a unor astfel de grupuri de persoane, care incita la dezordine sociala;

Concluzie:

-cu filmarile din stadion primesti o amenda si atat ... ca e oficial ca e spectator ca e oricine ASA SCRIE LA LEGE. Nimic mai mult nimic mai putin

AGRESSIVO198+126.10.2009 11:39

eu unu daca as putea as da foc la turnicheti,inaintea unui meci important,asa ori intra toti la meci,ori nimeni.

1on27.10.2009 00:10

E vreo șansă ca dintre oamenii interziși să-și focalizeze atenția, măcar o parte, spre secțiile CSA?

rezistenta_ultras19.11.2009 19:13

cum mai stam cu protestul baieti?facem si noi un bilant?

S.S.Lazio19.11.2009 20:07

sectiile de votare urmeaza :) ..eu stau si-mi bag unghia-n gat,nu puteau sa puna alegerile in februarie,sa pot vota ! ..pana una alta,demersul celor de pe fcsteaua cu mesajele pe buletinele de vot e o idee .

Se vorbea la un moment dat de o noua intalnire cu el si Argaseala ..sincer,nu m-as grabi sa ma duc acolo (vorbesc la modul general) , nu numai ca nu merita , n-ai ce sa discuti cu 2 oameni incompetenti , dar sa nu iasa urat ..de genul : sa astepte cu vreo 50 de bodyguarzi sa ne faca la fel cum le-a facut jiovani cainilor .

Stanici20.11.2009 08:48

Cred ca dupa alegeri ar trebui incercata o revenire mai in forta. Acum, in perioada campaniei electorale, sa nu se dea impresia ca suntem aserviti vreunui rival politic al maimutoiului.

P.S. : alls, pls! :D .

albanezul21.11.2009 10:27

trebuie lovit cu orice ocazie.mesaj in fata "FARA POLITICA"..si aia e.

la ultimele alegeri eu i-am mai dat un mesaj cu pixul..pe buletinul de vot,dar banuiesc ca nu au fost si altii in situatia asta altfel aparea la TV ceva.sau vroiau sa faca un reportaj dar a dat Jiji bani..who knows.

«1456»