adica ce insinuezi stanici ? fii mai concret prin vorbe . nu prin semne .
adica ce insinuezi stanici ? fii mai concret prin vorbe . nu prin semne .
Adica, daca renuntam la protest, Jiji o sa invinga si o sa fie vai si amar de Steluta noastra.
corect! eu chiar nu-i pot intelege, fara suparare, pe cei care acum vor sa se renunte la protest! pai atunci ce rost au mai avut protestele din sezonul trecut? ce rost a mai avut marsul AISS? ce rost mai au articolele FCS?
si in al doilea rand, ne-am face singuri de maro...uite protestu`, nu e protestu`...pai ce-i asta? n-am mai avea niciodata dreptul, macar moral vorbind, sa mai contestam conducerea, am fi si noi sclavii lu` Gigi
De ce sa incetam protestele? Ce s-a schimbat in bine fata de sezonul trecut? E Gigi altul, ala pe care l-am vrea? S-a metamorfozat peste noapte? E Steaua condusa de niste oameni de onoare intr`un mod ireprosabil? Si-a recapatat Steaua acea imagine a valorii, respectului sau a demnitatii?
Sau v-au impresionat calitatile fotbalistice ale lui Tininho, Bibiskov si Grzelak? Stiu, s-a dat o caruta de bani pe fiecare, au fost urmariti in multe meciuri, au salarii fabuloase...
In schimb, continuand protestul si urmand conduita din sezonul trecut, e clar ca lumina zilei ca mass-media va intelege, daca nu cumva a facut`o deja, ca Steaua pt noi nu inseamna gigibecali, Argaseala, mache, clanul Becali si toata adunatura asta de mizerie si nepotism....
eu imi expun parerea mea . Vreau sa cant pentru Steaua ! Sa numai am voce . m-am saturat de atat m... Jiji . parerea mea este ca de la prea multa bagare in seama face ce face .
si cine n`a inteles ca Gigi nu va pleaca .. inseamnca e orb sau se preface .
Protestul a mers atat de departe incat simt ca sunt mai departe ca niciodata de Steaua. Se spunea mai devreme ca nu trebuie sa ramanem 300 de tampiti si sa atragem masele, sa ii educam. Pai pe cine dracu sa educi, cand aia nu sunt educati nici la scoala? Sunt o gramada de oameni pe care nu ii poti manipula daca nu ai ceva ce isi doresc. M-am saturat de peluze goale, triste, fara pic de culoare, parca asist la propria noastra inmormantare meci de meci.
Trebuie sa abordam altfel protestul asta. Sa incepem sa coloram peluzele, dar sa ramana cunoscut faptul ca niciodata nu o sa il iertam pe jj prin mesaje si anumite scandari. Noi trebuie sa facem tot, nici nu ma gandesc la ajutorul, in afara de cateva exceptii, a celor de la tribuna.
O alta problema la Nord mi se pare numarul mare de tigani care vin intr-una. Daca arunci un ochi la randurile de mai sus, zici ca s-au adus copii cu probleme din centre specializate sa vada si ei un meci.... Vin la peluza ca sunt bilete ieftine, fac caterinca proasta tot meciul si nici nu stiu sa tina un mesaj cand trebuie.
La meciul cu ungurienii ar trebui sa inchidem ochii si sa-l ignoram momentan pe JIJIgodia p**ii !
Mi-e dor de Steaua, mi-e dor de atmosfera , mi-e dor sa cant si sa uit de tot....
Apoi reluam mai inversunat, mai incrancenat protestul impotriva mizeriei...sau poate sa-i cantam gunoiului cateva dedicatii in pauza !
De ce se pune problema ORI CONTESTARE-ORI ÎNCURAJARE și nu ªI-ªI?
Tuturor cred ca ne e dor de Steaua, de atmosfera dinainte, de peluze colorate, de sunet, de culoare. Toti ducem dorul clipelor alora, insa cum le putem recapata altfel daca nu protestand impotriva ciobanului pana va pleca? Abia atunci vom putea avea constiinta impacata si sufletul liber si ne vom putea dedica, din nou, peluzei si echipei.
Cum de va mai arde sa fluturati steaguri si sa colorati peluza cand sus, in loja, e unul , defapt nu unul, ci o intreaga increngatura de mafioti si pupincuristi care au dus clubul asta atat de jos, care ne-au terfelit istoria, legendele, culorile, traditia...cum putem ierta astfel de oameni? Sa-i iertam pe ei ar insemna sa condamnam Steaua definitiv.
Poate sunt eu mai radical, sau poate asta`i maniera in care inteleg eu sa imi exprim dragostea fata de clubul asta.
Ideea comuna e, cred, ca toti ne dorim Steaua fara clanul Becali la conducere, ci cu niste stelisti adevarati, sau macar oameni educati care sa readuca prin comportamentul lor demnitatea si valoarea in Ghencea. Ori cu Becali nu se va intampla niciodata asta, cat timp va exista expresia "nea Gigi"...
asa ar fii bine ..
tot meciu sa injuram echipa .. apoi ultimele 15 minute sa`l injuram . ar fii ideal .
are dreptate corina .
Am zis sa nu debusolam echipa, fiind la debut de sezon si suprapus cu acest meci, cu ungurii, sugeram ca este indicat sa ne concentram pe sustinerea echipei. Sunt de aceasi parere ca, acest impotent verbal si bolnav psihic, trebuie extirpat din conducerea clubului...
Si stai chill, radical sunt si eu ca doar am fost in cuibul ND ![]()
In ultimele 15 minute e fix degeaba - daca e un rezultat bun atunci toata lumea o sa fie fericita si n-o sa mai injure nimeni (cu atat mai mult alti posibili sustinatori din tribune/restul peluzei), daca e un rezultat prost sau strans o sa fim acuzati ca in loc sa sustinem echipa in momente grele, il injuram pe Becali.
2 cantece pentru echipa, 5 contra lu` Becali
se incurajeaza echipa cum numai noi stim sa o facem, iar printre acele cantece bagam si **** becali sau mesaje de protest.
incercati sa intelegeti odata pt totdeauna ca asta nu este protest. protestele de genul asta au ecou doar in tarile civilizate, gen Spania, de exemplu, unde presedintele clubului isi da demisia cand ii sunt fluturate batistele albe.
ce credeti ca va face Gigi daca fluturam batiste albe? Nimic! Nici macar nu intelege simbolistica unui astfel de gest.
in Romania trebuie sa iesi in strada, sa ii iei la bataie, sa le dai foc la masini, sa le spargi geamurile, cat mai radical - cat mai bine.
deci daca nu avem **** sa facem asa ceva, mai bine incetam sau gasim alte metode mai eficiente.
Steaua moare iar noi contribuim la inmormantarea ei prin gestul actual de "protest".
Daca va intrebati de ce spun asta, explicatia e destul de simpla: Steaua a trait si traieste doar prin suporteri, pentru ca, sa fim sinceri, ce a mai ramas din Steaua care o iubeam noi cand eram mici ? Au ramas suporterii si istoria, prezentul fiind parca dintr-un film de groaza. Daca si noi ne bagam piciorul putem spune ca Steaua a murit si au invins belistii. Eu nu vreau sa fiu suporterul Fc Steaua dar nici a unei echipe de tristi cuma a juns Steaua in acest moment.
daca renuntam la protest putem spune ca suntem cei mai penibili suporteri,protestul nu va inceta daca nu vor aparea iar niste oameni sa ameninte,si faca iar vor aparea probabil jumate din Peluza Sud s-ar retrage,sincer nu ne mai arde sa cantam,sa fluturam,am inchis ochii atatia ani,am facut n compromisuri,chiar vreti voi sa ramane Gigi in continuare sa fim cea mai penibila echipa(sa castigam numai prin blaturi,sa schimbe el 5 antrenori pe an,sa ne ameninte ca inchide peluza si plm),chiar nu v-ati saturat de situatia asta de kkt care e la Steaua de cand a venit ciobanu' asta prost?mie unul mi-a ajuns,**** Gigi,sper sa mori si tu si familia ta!
eu zic ca va mintiti in fata cand credetzi ca Gigi va pleca . o sa apara indoieli .. ca eu sunt de la nord ca nu stiu ce interese am si nu stiu ce. dar e reala treaba . Gigi NU PLEACA . asta e jucaria lui .. si nu poate fara ea .
e normal sa nu vrea sa plece deoarece castiga multi bani,dar rolul nostru(din pctul meu de vedere)e sa-l facem noi sa plece,ori el ori noi,fara noi parerea mea ca nu prea se poate,fara un taran ca el sigur se poate,imediat vine unu' cu bani si baga in Steaua,si te mai intreb inca ceva,tu nu cumva de minti singur mai ales daca ai strigat campionatu' trecut?frate protestu' cand l-am facut,am ajuns de comun accord sa tina fix pana pleaca Gigi de la Steaua,Gigi inca n-a plecat deci ar tb sa continuie protestu',nu?
@Dubios fara noi se poate. Oricand e un becalist in spate care astepata sa ne ia locul. Plus ca si asta isi doreste patronul.. plus cacatul ala de mitica
am o singura nedumerire
sunt sigur ca aceia dintre noi care acum cer incetarea protestului au protestat si ei sezonul trecut!
de ce va suciti acum la 180 de grade, si mai ales, de ce nu v-ati gandit la asta inca de atunci si nu ati incetat atunci? oprindu-va acum, nu faceti altceva decat sa aruncati pe apa sambetei actiunile sezonului trecut
si cum zicea si cineva mai sus..trebuie sa intelegem cu totii ca un personaj cum e ciobanul trebuie luat pe sus intr`o tara ca Romania. La noi nu merge cu bunul simt, cu vorba buna, cu astea. Uitati-va numai la cel mai edificator caz in sensul asta: cazul Ridzi, pe tipa aia adurut-o undeva o luna de la aparitia dovezilor clare impotriva ei!
cum vreti voi sa plece Gigi? cantand o singura data intr`un meci impotriva sa?
corect, aici nu`i ca in spania unde calderon a demisionat dupa ce a fost huiduit la intrunirea socios-ilor Realului, asa ca vorba cantecului "aici e Bucuresti nu NewYork nu L.A. aici e Romania nu e U.S.A"
interesati-va cum l-au dat jos Grobari pe finantatorul lui Partizan. La noi, repet, nu merge cu metafora, cu vorba buna, cu demnitatea, la noi trebuie luati tare, intrat in ei, niciun pas inapoi indiferent de consecinte!
AFARA DIN Ghencea!
P.S. Plus ca asta cu incurajata echipa, dar in acelasi timp, 5-10-15 minute pe meci contestat gibonul prin voce si mesaje mi se pare cea mai idioata varianta posibila. Si va spun si de ce. Orice lucru amestecat miroase a
. Chiar credeti voi ca la 3-0 pt Steaua s-ar mai opri cineva sa-l injure pe Gigi? Sau la scor egal in ultimele minute? Ori la meciuri cu mare miza? Asa ceva nu se poate, e o utopie ceea ce sustineti voi.
parerea mea este ca ori face ceva puternic ori nu mai facem .
parerea mea e ca "m.. Gigi" si pleaca din Ghencea nu e de ajuns .. absolut deloc.
eu nu ma sucesc la 180 de grade .. dar vreau sa imi ajut echipa . si cum altfel as putea decat sa cand pe ea . amintiti-va meciurile cu lens cu halmstad cu standard ce era pe stadion ? .. DELIR ! si in teren la fel 4-0 3-0 2-1 dupa ce au fost condusi .
fiecare cu ideea sa . nu vreau sa mai traiesc ce am trait anul trecut. .. sa merg in deplasari de 300-400 de km .. si sa mor de nervi . vreau sa vad Steaua pe care o iubesccc mai mult ca orice pe lume.
astea sunt strict parerile mele . ![]()
in rest .. toate cele bune . urati-mi noroc deoarece maine am traseu pentru carnetu de conducere
.. apoi dezmtaz .
:alcoholic:
e clar...maine asigurati-va din toate partile cand traversati chiar daca e verde sau trecere.
sau daca da traseul prin zona garii de nord pe la ora 1 chiar o sa ne faca viata mai usoara.
succes pentru maine la ora 13 ![]()
atat lui Stelutz pt carnet, cat si celorlalti care au alte "treburi" pe acolo ![]()
Unii nu mai pot incuraja echipa, pentru ca nu se mai identifica cu ea. Nu se mai identifica cu conducerea, jucatorii, spectatorii, cu tot, si incearca din rasputeri sa schimbe ceva. Pentru multi a incuraja acum inseamna a sustine Fc Steaua si a-i baga bani in buzunar lui Gigi. Stelutz, asta nu e Steaua de care te-ai indragostit...e doar cu numele.
lbj-nici ca puteai spune mai multe in mai putine cuvinte
bafta stelutzzz
maine restrictii de circulatie ca la summit-ul nato.nu ca vin ungurii..ci pentru ca da baboi traseu ! ![]()
si mie mi se pare , sincer , o tampenie ...sa canti 10 min **** Gigi,pleaca,lasa-ne,du-te ...etc si restu' canti pt Steaua . Nu frate , ori e protest pana la capat,desi nu se mai vrea , ori sustii echipa !si sa fim seriosi ..asta a fost protest ? oare cum au reusit cei de la partizan sa-l dea pe patronul lor afara ? ..cantece impotriva lui,familiei,nevestii..si usor-usor a plecat singur ! bine,ce-i drept,noi ne confruntam cu un fenomen al prostiei inabusitoare , cu asemenea om chiar ca nu ai cum sa te intelegi ...si nici nu e genul de om sa-i vorbesti cu frumosul ! am impresia ca omu' asta ne va face treptat sa renuntam la protest ! deja nu se mai vrea doar protest simplu , ci si imbinat cu cantece ...e aiurea,sincer !