imi explica si mie cineva de ce mereu imaginea Stelei trebuie sa fie promovata de cei 2 tigani ?
imi explica si mie cineva de ce mereu imaginea Stelei trebuie sa fie promovata de cei 2 tigani ?
pai o data pe sezon e prezentarea... daca il pune pe b.Stancu la echipamentul "verde" nu se vedea...asa cu Nicolita.. mai merge...
ceva la repezeala..
eu cred ca Argaseala sufera de prea mult political corectness...
interesant e ca l-au pus pe Nicolita ( cel mai negru dintre negri ) sa prezinte echipamentul verde-fosforescent ca sa fie contrastul cat mai evident; daca il vezi noaptea zici ca-i de la drumuri si poduri .
Dacã-l vezi noaptea zici cã merge echipamentul singur.
sper sa se vanda si echipamentul de prezentare....modelul este identic cu cel al barcelonei( la cel de prezentare) la ei e 45 euro..![]()
Pai daca nike-ul face aceleasi tricouri?
acum 3 sau 4 ani erau toate tricourile la fel ca model. Diferenta era facuta de culori.
Mie imi place foarte mult cum arata echipamentul principal. Culoarea si fontul ales pentru numele schimba total aspectul echipamentului.
Macar scrisul se vede mai fain. Sper sa nu mai apara galbenul ala suparator la ochi.
Unde ați vãzut voi scrisul? În afarã de cel de pe șort.
Unde ați vãzut voi scrisul? În afarã de cel de pe șort.
e un filmulet pe sport.ro
@crysti Steaua 21 da ce si-au batut joc de manechinu ala cu echipament de antrenor? asa o sa stea si bergodi cred cu mana pa ciocan:))
hahahaha, da chiar ![]()
) ![]()
spueti-mi ca pozele alea sunt editate.. VA ROG !!!...arata ca dreacu...si daca eram mort de beat,vedeam in ceata si desenam cu picioarele rupte, tot faceam un echipament mai frumos
macar sa joace astia bine in ele....
oare ce nationala de prin africa parca avea echipament mulat ?
Camerun.
da, foarte tare echipamentul alora. sau cel al romei .
Nu arata ca dracu'!In primul rand,ala principal seamana usor din fata cu alea din 2006 parca,alea cu Rafo...Si faza cu tricourile luate dupa cele ale Barcelonei...pai si sigla e copiata dupa cea a Barcelonei.Cine a citit cartea lui Oprisan stie despre ce vorbesc.
Nu mai criticati atat.Par mai OK decat echipamentul de travestiti de anul trecut.Imi place rosul cu care sunt scrise numarul si numele,tricoul ala verde fosforescent e ceva normal,fiecare echipa are un echipament de o culoare diferita de culorile clubului si nu inteleg de ce spatele ar arata oribil.Macar combinatia numarsinume/spate e ros-albastra nu rosu-galbena sau verde galbena.Iar cu numarul ala rosu avem pe fiecare echipament macar o culoare a clubului.
Echipamentul ala de pe Petre Marin pot garanta ca nici nu o sa il vedem.
Nu arata ca dracu'!In primul rand,ala principal seamana usor din fata cu alea din 2006 parca,alea cu Rafo...Si faza cu tricourile luate dupa cele ale Barcelonei...pai si sigla e copiata dupa cea a Barcelonei.Cine a citit cartea lui Oprisan stie despre ce vorbesc.
Nu mai criticati atat.Par mai OK decat echipamentul de travestiti de anul trecut.Imi place rosul cu care sunt scrise numarul si numele,tricoul ala verde fosforescent e ceva normal,fiecare echipa are un echipament de o culoare diferita de culorile clubului si nu inteleg de ce spatele ar arata oribil.Macar combinatia numarsinume/spate e ros-albastra nu rosu-galbena sau verde galbena.Iar cu numarul ala rosu avem pe fiecare echipament macar o culoare a clubului.
Echipamentul ala de pe Petre Marin pot garanta ca nici nu o sa il vedem.
o sa-l vedem la singuru meci din cupa in care vom juca
..hai..2 meciuri
o sa-l vedem la singuru meci din cupa in care vom juca..hai..2 meciuri
Anul asta Cupa e a noastra ! 5 meciuri in echipamentul rosu-complet !
LE: Recunosc... eram un pic ironic cand am zis de Cupa. Sau cine stie... poate ne aduc Balan, Nicolita si celelalte rezerve Cupa. NOT !
Pai, nu uita ca imaginea Stelei este asociata de cea a lui Jiji Becali. Acum, oierul fiind europarlamentar, trebuie sa i se spele imaginea de extremist. Din cate stiu eu, Banel Nicolita va primi un premiu special in cadrul Cupei Mondiale Antirasism 2009. Si, l-au luat si pe Jair ca sa completeze formatia. ![]()
urat echipament
mai frumos era anterior, dar daca tot voiau sa schimbe echipamentul mai bine aduceau ceva nou sau nu faceau si manecile in dungi ..
in afara de cel fosforescent , toate arata destul de bine.
Pai, nu uita ca imaginea Stelei este asociata de cea a lui Jiji Becali. Acum, oierul fiind europarlamentar, trebuie sa i se spele imaginea de extremist. Din cate stiu eu, Banel Nicolita va primi un premiu special in cadrul Cupei Mondiale Antirasism 2009. Si, l-au luat si pe Jair ca sa completeze formatia.![]()
eu m-am saturat de porcariile astea, uite cum ne cream singuri imagine de tigani si pe urma ne intrebam de ce ne fac toti asa prin Europa.
Becali n-are cum sa fie rasist pt ca e idolul lor si are comportament de tigan borat si analfabet venit de la usa cortului.. el reprezinta tigania mai bine ca oricine.
Ala verde e oribil.Ce legatura are culoarea verde cu Steaua.Daca Barcelona a avut verde chiar trebuie sa avem si noi ?
Primul echipament chiar destul de bine , poate doar cu exceptia dungilor de pe spate.In rest e ok.
Al treilea echipament seamana foarte mult cu cel pe care l-a avut echipa a doua.Parerea mea e ca e mai bun decat cel verde , asta trebuia sa fie al doilea.
In mare arata bine.Mie unul imi plac acele dungi de pe mana.Echipamentul al treilea e bun.In concluzie eu zic ca era perfect daca echipamentul 1 nu avea dungile alea pe spate si daca se renunta la echipamentul 2(cel verde).
Echipamentul de pe Ghionea se va folosi cu sort albastru in campionat si sort rosu in Europa.
Echipamentul de pe Petre Marin va fi folosit exclusiv in Cupa Romaniei.