FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Echipament De Joc 2009-2010

«145678»
Daniel-Ionut09.07.2009 14:45

Zici ca e pentru chiori :blink: numerele de pe spate... inca putin mai mari si nu mai aveau unde sa puna numele!

Sper ca numele sa fie lasat sus, sa nu il mai puna iar jos ca pana acum :cursing: si fara dunga aia alba pe piept!!!!!!! sa scrie city fara fundal!

Lari09.07.2009 14:55

Mie chiar imi place cum arata numerele alea, mai ales pe echipamentul de acasa.

Si eu sper ca numele sa fie sus, desi eu, unu' ii stiu pe baieti... :whistle:

Cica se negociaza cu un sponsor si, in Europe League, numele competitiei va fi inscris pe chept.

D4v1dstelist09.07.2009 19:29

12 ore de la afisare...

ultrash09.07.2009 20:10

tot ce speram era sa nu mai vad vreun rand de echipament verde fosforescent, portocaliu ori roz...

vroiam rosu si albastru, sau hai ca ar fi mers si`un alb cu doua dungi verticale ros-albastre, gen celui al Lyonului de la umbro

detest culoarea aia! ce reprezinta verdele fosforescent pt istoria noastra? nu ne reprezinta! imi place fontul numerelor si al numelui, in rest nu arata impresionant, dar oricum e ok :steag_sah_mic:

Ronnie09.07.2009 20:17

@ultrash

Dar verdele fosforescent ce reprezinta pentru istoria lui Lyon, Barcelona, rozul pentru Juventus, albastru pentru Manchester United, gri pentru Liverpool, galben pentru Chelsea si Arsenal?

cristy.steaua2109.07.2009 20:23

stie careva ce font e folosit pt nume si numar? :naughty:

Marius09.07.2009 20:25
Zici ca e pentru chiori :blink: numerele de pe spate... inca putin mai mari si nu mai aveau unde sa puna numele!

Sper ca numele sa fie lasat sus, sa nu il mai puna iar jos ca pana acum :cursing: si fara dunga aia alba pe piept!!!!!!! sa scrie city fara fundal!

N-o sa mai scrie citi :D

Daniel-Ionut10.07.2009 08:25
Cica se negociaza cu un sponsor si, in Europe League, numele competitiei va fi inscris pe chept.

Pe piept? :mellow:

Poate pe brat... ca si pana acum...

redondo10.07.2009 09:44
@ultrash

Dar verdele fosforescent ce reprezinta pentru istoria lui Lyon, Barcelona, rozul pentru Juventus, albastru pentru Manchester United, gri pentru Liverpool, galben pentru Chelsea si Arsenal?

E strategie de marketing,ca pustii din intreaga lume sa cumpere si acel tricou. Imi amintesc ca Juventus juca in albastru complet inca din 93.

iNsTiGaToR10.07.2009 10:16
@ultrash

ai uitat sa mentionezi si roz-ul pentru Sevilla ;)

si inca un lucru... albul cu care a jucat Steaua in '86...ce legatura are cu Steaua?..la asta nu te-ai gandit?

cristy.steaua2110.07.2009 10:20

si inca un lucru... albul cu care a jucat Steaua in '86...ce legatura are cu Steaua?..la asta nu te-ai gandit?

ca si atunci esti si acum....traditionalul tricou rosu-albastru si inca unul de rezerva

atunci era alb, acum e verde

Daniel-Ionut10.07.2009 10:21

Steaua a jucat in alb pentru ca Barcelona a jucat in rosu si albastru, si Steaua nu a putut folosi nici o combinatie intre culorile ros-albastre in acel meci.

Deci... mai bine alb decat verde ;)

**alex**10.07.2009 10:29

Cred ca cea mai buna varianta pentru al 2-lea rand de echipamente care ar fi multumit pe toata lumea ar fi fost un tricou negru cu 2 dungi ros-albastre orizontale pe maneci sau verticale pe fata.

Daniel-Ionut10.07.2009 10:33
Cred ca cea mai buna varianta pentru al 2-lea rand de echipamente care ar fi multumit pe toata lumea ar fi fost un tricou negru cu 2 dungi ros-albastre orizontale pe maneci sau verticale pe fata.

Ca Bayern sau Lyon...

Preferam alb cu 2 dungi verticale in fata

Marius10.07.2009 10:37
Steaua a jucat in alb pentru ca Barcelona a jucat in rosu si albastru, si Steaua nu a putut folosi nici o combinatie intre culorile ros-albastre in acel meci.

Deci... mai bine alb decat verde ;)

Pai da ma, si daca acum ar juca cu Basel sau Catania sau plm orice echipa cu echipament similar cu al nostru, nu ar putea folosi nici primul si nici al treilea set de tricouri.

SI care-i logica in "mai bine alb decat verde"?

nec-teo10.07.2009 11:19

Care stie ce fel de font este scris pe noul echipament? :steag_cruce_invers:

iNsTiGaToR10.07.2009 13:27
SI care-i logica in "mai bine alb decat verde"?

Logica e ca arata mai bine albul decat verdele..

**alex**10.07.2009 18:57
Ca Bayern sau Lyon...

Preferam alb cu 2 dungi verticale in fata

Da, in genul acelora.

leandros10.07.2009 22:00

Mie unul imi place noul echipament. Iar numele jucatorilor se vad bine, oricum noi ii cunoastem.

Dar verdele acela putea fi putin diferit totusi. In rest foarte ok.

Ronnie11.07.2009 06:17

La Bayern tricourile sunt facute de Adidas iar la Lyon de Umbro. Nu putea Nike sa copie modelul.

**alex**11.07.2009 10:10

Pai si Umbro cum a copiat de la Adidas sau invers ?

Oricum Nike are un design anume, il faceau pe stilul lor si nu era copie.

Daniel-Ionut11.07.2009 10:20

steauabay.jpg

steaualyon.jpg

Ce calumea mi-a iesit modelul Lyon :wub:

Adrian11.07.2009 10:25

Echipamentul de rdeplasare putea sa fie ca cel alb al Lyonului. Sunt de parere ca asa era mult mai decent si mai frumos. Nu ca tricourile alea verzi despre care zici ca a borat cineva pe ele...

iNsTiGaToR11.07.2009 11:48

cel alb facut de tine e excelent :steag_sah_mic: MULT MULT MAI FRUMOS decat verdele ala :X

Marius11.07.2009 12:21
Logica e ca arata mai bine albul decat verdele..

E o chestie de perspectiva.

Oricum, culorile astea de pe echipanetul de rezerva nu-s puse la misto. Daca imi amintesc bine, echipamentul ala de gunoieri de la Barcelona a fost cel bine vandut echipament de rezerva din istoria clubului.

Chestiile diferite atrag, instiga. Tricourile de deplasare sunt, mai nou, un important instrument de marketing care, mai nou, se vand aproape la fel de bine ca si cele de acasa. Logica? Decat sa am un tricou cu Steaua pe care il au si alti 100.000 de oameni, mai bine imi iau unul verde, e tot cu Steaua nu? Iar logica asta se aplica in cazul a altor 70-80.000 de oameni, ipotetic vorbind.

«145678»