sunt preturile care Gigi visa sa ia pe jucatori
))
sunt preturile care Gigi visa sa ia pe jucatori
))
care vreti sa veniti la Piatra? UPN va astepata ... cauta-ti la profile la mine id si vb si va explic cum si de unde sa va lauti bielete! anul trecut am fost la primul meci in Ghencea cu Cheahlaul...acuma veniti la Piatra cool!
3-0 pentru noi ! dupa cum jucam ANUL 2009-2010 CAMPIONII Steaua :X
E cineva din Piatra sau cineva care stie daca pot cumpara bilete in peluza suporterilor stelisti direct de la stadionul din Piatra?
Gelu Crãcanã, ofiterul de presa al celor de la Cehlaul a declarat: "Din totalul de 12.000 de bilete pe care le-am scos la vânzare s-au vândut aproximativ 9000. Cu siguranțã pânã la ora jocului vor fi vândute toate, iar meciul se va disputa cu casa închisã. Au început sã vinã iubitori ai fotbalului din Suceava, Bacãu sau Harghita"
Mai sunt bilete doar la peluze.
Nu-mi place.Am o presimtire urata.Iar aoi urmeaza alte echipe chiar tari,si daca incepem cu stangul.Totusi venim dupa un meci de Europa League.
N-au mai vazut fotbal in viata lor astia X( ?! Am zis ca vad si eu un meci dupa 100 ani al Stelei pe viu da de unde x( doar inca 3000 de bilete..
:wall:
sper sa nu fie un 1-0 chinuit
ca n-am chef sa incepem cu stangu iarasi
MORI OAIE
Steaua tre sa castige obligatoriu cu Ceahlau,dar cred k mai important este sa castige cu scotienii. Am incredere in baieti ca o sa faca un meci bun cu Motherwell FC si cu Ceahlau o sa castige cu scor.
![]()
Care stiti in ce peluza sau in ce sector au rezervat oaspetii ? Cea de la tabela cumva ? ![]()
http://www.fcceahlaul.ro/articol/vanzari-i...nte-s-1096.html
Jos scrie ca elevii, studentii si pensionarii pot intra gratis la meci. E adevarat?
PS: Nu ma lasa sa dau copy/paste la stire.
Totul vrei pe moca mah ![]()
Plec de maine seara cu bicicleta pe jos ca sa nu mai platesc benzina.
Ai noroc ca nu ma duc eu, daca trebuia sa dai berea? ![]()
Ma duceam in peluza/tribuna opusa in care te duceai tu ![]()
Meciul va fi condus de Ovidiu Hategan. E clar, e meci de 1,x.
trebuie sa castigam meciul neaparat.Imi vreau Steaua inapoi,il vreau pe 24...
vreau pe 24...
Nu e cam mare? ![]()
merg si eu pe un 2-1..sper sa invingem
pentru Ceahlaul?
Va fi rau ca ne va arbitra Hategan.Asta e o panarama in adevaratul sens al cuvantului.Speram insa sa invingem , nu sunt ei mai buni decat Motherwell asa ca...
Ba da,sunt.Si Gloria Buzau joaca mai bine decat Motherwell.
4-0 pentru noi ![]()