Sper sa-i bata si Oleg pe Dinamovisti asa cum i-am umilit noi.
Sper sa-i bata si Oleg pe Dinamovisti asa cum i-am umilit noi.
Au luat bataie...
Degeaba va luati de Protasov.....ca a ratat calificare cu rozenborg.....este din vina echipei....Radoi autogol....Hamutovski....primeste gol aiurea.....pt astfel de lucruri nu sunt de vina antrenorii....! nu am vazut in viata mea un joc mai bun al Stelei.....! cel mai bun antrenor dupa 90 pt Steaua....! clar si nediscutabil ! o recunostem multi...!Olaroiu = Zenga + Protasov + norocul incepatorului !
"Oleg Protasov: "Aş vrea ca Steaua să joace finala Cupei UEFA!"
Fostul antrenor al Stelei, Oleg Protasov, a declarat, luni, în exclusivitate pentru Agenţia NewsIn, că îşi doreşte ca echipa din Ghencea să joace în acest an finala Cupei UEFA, transmite din Larnaca trimisul NewsIn.
"Aş vrea ca Steaua să joace finala Cupei UEFA în acest sezon, pentru că anul trecut a avut ghinion. Cred că jucătorii au învăţat din trecut şi au suficientă maturitate pentru a atinge acest obiectiv", a declarat Oleg Protasov, luni, pentru NewsIn.
Fostul tehnician al Stelei a lăudat echipa din Ghencea şi a mărturisit că are încredere în capacitatea formaţiei lui Olăroiu de a depăşi pe FC Sevilla în 16-imile Cupei UEFA. "Steaua a demonstrat că este o echipă valoroasă şi această afirmaţie e susţinută şi de ultima sa participare în cupele europene. Eu cred că are şanse în faţa Sevillei şi nu cred că se mai pune problema ca jucătorii să se teamă de echipa spaniolă. Steaua are potenţial şi experienţă. Va fi greu cu Sevilla, dar nu e imposibil. Am încredere în Steaua şi le voi ţine pumnii băieţilor pentru că nu pot să uit clipele petrecute în Ghencea", a declarat Oleg Protasov.
Întrebat ce părere are de actualul sistem de joc în care evoluează în prezent Steaua, 4-3-3, Protasov a spus că nu este în măsură să comenteze această schimbare şi s-a declarat convins de faptul că jucătorii campioanei sunt capabili să se adapteze la noile cerinţe. Tehnicianul a mai mărturisit că la Steaua a fost impresionat de forţa grupului şi de unitatea jucătorilor şi a adăugat că regretă accidentarea lui Nicolae Dică. "Este păcat ce a păţit Dică. El este un jucător determinat şi îi doresc să revină cât mai repede pe gazon", a spus ucraineanul.
Protasov a transmis şi un mesaj fostei sale formaţii, declarând: "Le mulţumesc celor care m-au apreciat, în primul rând suporterilor, dar şi conducătorilor clubului, cu care am avut o colaborare foarte bună. Sunt alături de echipă şi pot spune că m-am simţit bine la Steaua şi în România".
Tehnicianul a ratat, duminică, întâlnirea cu foştii săi elevi de la Steaua. Venit cu actuala sa echipă în cantonament la Larnaca, Protasov a sosit la hotelul Palm Beach, acolo unde a fost cazată şi gruparea din Ghencea, la o oră după plecarea roş-albaştrilor spre aeroport, pentru revenirea la Bucureşti.
Oleg Protasov a antrenat Steaua în perioada august-decembrie 2005, succedându-i în această funcţie italianului Walter Zenga. Protasov antrenează în prezent echipa ucraineană FC Dnepr Dneprpetrovsk, aflată pe locul 5 în campionatul Ucrainei, la 18 puncte de liderul Dinamo Kiev."
Sursa: NewsIn.ro
oare cand o sa inceteze ziaristii sa puna intrebari jenante, cum ar fi aia despre sistemul de joc impus de Oli. nu se face asa ceva.
in rest, Protasov, elegant cum il stiam.
Mie unul imi pare bine ca a plecat Protasov. Steaua avea un joc spectaculos, dar fotbalul nu e patinaj... nu se puncteaza impresia artistica. Pur si simplu nu a avut rezultate!
A pierdut Supercupa cu Dinamo, a fost eliminat de Rapid II din Cupa Romaniei, a ratat calificarea in Grupele Champions League si a lasat echipa pe locul 2 la sfarsitul turului. Ca o concluzie: a ratat toate obiectivele la Steaua. Faptul ca a dus Steaua in Primavara Europeana din Grupele UEFA, nu este relevant pt ca UEFA era de la inceput un obiectiv secundar care palea in comparatie cu obiectivul principal: calificarea in Grupele Champions League.
Nu stiu cati dintre voi si-au pus intrebarea: ce echipe bune a reusit sa invinga Steaua cu Protasov pe banca?
Cele mai importante meciuri ale lui Protasov la Steaua: egal cu Sampdoria, victorie cu Lens, infrangere in Supercupa cu Dinamo, infrangere in Cupa cu Rapid II, egal in campionat cu Rapid, egal cu Dinamo, egal cu Poli Timisoara si infrangere cu CFR, un egal si o infrangere cu Rosenborg. Nu a reusit sa invinga nici o echipa buna din campionatul intern si nici cu echipele cat de cat puternice intalnite in UEFA si Preliminarile CL nu s-a descurcat mai bine.
Ce meciuri importante a reusit Protasov sa castige la Steaua? Unul singur: cu Lens!!!
Ce ar fi facut el cu Real, Lyon si Kiev? Nu ar fi facut nimic!... Omu asta a clacat la fiecare meci important. Steaua parca era paralizata, nu reusea sa se impuna in nici un meci important!
Privesti lucrurile prea simplist. Gandeste-te ce se spunea cand am nimerit in acea grupa cu Lens, Hertha, Sampdoria si Halmstadts. Nimeni nu ne dadea vreo sansa. Si totusi, am castigat lejer cu Lens, am castigat cu Halmstadts si am "calarit" Hertha si Sampdoria(in forma in acel moment) in deplasare. Repet: din punct de vedere al rezultatelor, Oli are castig de cauza. Dar daca in cazul lui Protasov eram cu totii incantati de joc si ne apreciau chiar si adversarii, acum mi se pare ca ne indreptam intr-o directie gresita. Si sa fim seriosi: anul trecut nu am castigat noi titlul, ci l-au pierdut cofetarii de la Dinamo.
Nu ne aflam pe un drum bun in opinia mea, dar sa dea Domnul sa ma insel!
Prefer jocul spectaculos si un loc doi in campionat decat locul intai care sa fie obtinut dupa meciuri strategice si meciuri obositoare de 0-0
Daca Protasov ramanea(aici nu dau vina pe conducere - a fost alegerea lui sa plece), cred ca le-am fi avut pe ambele(joc spectaculos si rezultate).
Pe termen lung, daca jocul Stelei va ramane la stadiul de acum, cu mingi bubuite la intamplare in fata, vor aparea nemultumiri vadite si in randul spectatorilor. Presiunea pe Oli va creste enorm. Acum tehnicianul chiar nu lucreaza sub presiune. Conducerea ii acorda credit, spectatorii sunt alaturi de echipa.
Protasov, hai tata inapoi! 8)
In aceasta seara, in timpul emisiunii Miezul Problemei moderata de Madalin Ionescu si avandu-l invitat pe Gigi Becali, moderatorul a preluat o declaratie proaspata a lui Protasov conform careia s-ar intoarce in Ghencea. Intrebat, Becali a afirmat ca stie despre aceasta declaratie, dar ca nu comenteaza nimic pana dupa meciul cu Dinamo. Totusi, tonul lui Becali a lasat o umbra de speranta in acest sens. Revenirea lui Oleg ar fi destul de greu de realizat, dar cine stie...?
Bogdan, greu de crezut. Pune-te in pielea lui Oleg, de ce s-ar intoarce? Are salariu mai mare la Dnepr, antreneaza echipa lui de suflet si sigur n-a uitat "frecusurile" cu Gigi. Nu cred ca e fraier sa o ia de la capat cu "saru'mana, nea Gigi, imi transferi si mie ceva jucatori de valoare?"
Cred ca afirmatia lui Oleg a fost mai degraba o declaratie de curtoazie la adresa Stelei.
Am spus ca readucerea lui Oleg ar fi greu de realizat. De la vorbe la fapte e cale lunga.
Poate Protasov ar vedea revenirea ca pe o noua provocare. In Ucraina tehnicianul este condamnat sa traiasca in umbra celor de la Dinamo Kiev respectiv Sahtior Donetsk. In Romania ar putea reveni in Liga Campionilor cu Steaua. Daca Gigi si l-ar dori cu adevarat, ar pune pe masa 1 mil euro pe an si sansele ar creste considerabil.
Dar hai ca visez deja cu ochii deschisi....
Da, asa e!
La Dnepr multi ani se va bate doar pt locul 3 si vad ca nici pe ala nu prea il ia...
In schimb la anul, in Romania locul 1 va duce iarasi in Liga si ar fi o provocare pentru el, cred...
O problema este salariul lui mare la echipa lui de suflet.
O alta problema pentru Steaua e ca nu mai este St. Stoica, care era foarte bun in tandem cu el, Oleg nestiind deloc romaneste .
Nu stiu ce sa zic.
Sincer, e greu de ales intre un stil super spectaculos ofenisv, dar sa o comiti cand iti e lumea mai draga - exemplu meciul cu Rosenborg si acel stil destul de naspa marca Oli sau Zenga dar cu rezultate in meciurile cheie exemplu Standard, Betis sau Valencia.
Doamne ce frumos mai juca echipa ![]()
Va zic eu care este problema. De ce nu a fost pastrat sau de ce nu se incearca readucerea lui Protasov. Pai daca ar fi Protasov, GG n-ar mai putea sa-si bage nasul in alcatuirea echipei, si ar deveni frustrat. Va spun eu ca Oleg il punea pe GG la respect, din cauza asta nici nu a incercat sa-l determine sa nu plece la Dnepr!
Echipa lui Oleg Protasov a batut in deplasare cu 3-2 pe trupa lui Il Muce, Sahtior. steagsimplu steagsimplu Bravo, Oleg !! Se vede clasa lui Oleg, se vede ideea simpla ca lumina zilei ca fotbalul bate turca in 4 meciuri din 5!
MM-ule, pareai cam umil aseara la Fanatik. E buna atitudinea asta mai noua, si daca vrei sa-ti recastigi simpatia suporterilor, fa un drum pana la Dnepr la vara si nu te lasa pana nu il readuci pe cel mai bun antrenor al Stelei din ultimii ani!
Multumim pentru tot, Oleg Protasov si speram ca te vei intoarce intr-o zi!
Bine ar fi sa se reintoarca Oleg, care in prezent castiga la Dnipropetrovsk vreo 800-900 de mii de euro/an.
Ma intreb daca :
1. Cei de acolo îi vor da drumul.
2. Ii poate oferi Steaua un salariu superior.
3. Va fi de acord Oleg sa revina.
Daca raspunsurile la cele 3 intrebari de mai sus vor fi afirmative, atunci, fara cea mai mica umbra de indoiala Oleg, va fi noul antrenor al Stelei.
E oare posibil Streza ?
Ce realizare nemaipomenita a lui Protasov, a batut Shaktiorul cu 3-2. Si Oli a batut Kievul cu 4-1. Cand o sa bata Oleg Kievul la scorul asta mai vorbim. Cate lacrimi pentru un antrenor fara caracter. Da flit Stelei si tot mai plangeti dupa el.
Numai [...] te lasa cu ochii in soare pentru bani.
Pana una alta Dnepr nu se afla in nici o cupa europeana si e pe locul 4 intr-un campionat mai slab decat Liga 1.
@RedStar
Da, si in acelasi timp Olaroiu mai face egal cu Pandurii, Ceahlaul, Iasi, e invins de Gloria, Timisoara, Vaslui, pierde intr-un mod jenant in marele derby, e la 18 puncte de locul 1, iar in Champions League am avut noroc, atat la Kiev, cat si la Bucuresti cu Dynamo. Tu ai amintit de un singur joc, cel din Ucraina dar in afara de asta mai e vreunu ? Cu Rapid, in Giulesti ? Nu cred ca se pune problema. Cu Standard ? Nici atat.
Oleg a fost profesionist in primul rand si nu putem sa-l condamnam ca a plecat la echipa lui de suflet si pe un salariu mult mai mare.
Din pacate nu se mai pune problema ca Oleg sa revina in Ghencea sezonul acesta, din moment ce marele Oli a fost reconfirmat.
Pana una alta ne delectam cu meciurile fabuloase ca si cel de sambata. Ah ce-mi place !
Cum poti sa ai nesimtirea sa spui ca am avut noroc la Kiev? Dnipro se afla si ea la 18 puncte in spatele lui Dinamo Kiev, a avut numai 9 victorii, 11 egaluri si 3 infrangeri. Sa nu-ti spun cate rezultate de 0-0 are Oleg in Ucraina.
Cred ca sunt foarte multumiti de stilul spectaculos a lui Oleg, dar fara rezultate.
Auzi, e profesionist si de asta a plecat. O [...] profesionista vrei sa spui.
Oamenii profesionisti cu adevarat isi respecta contractele, nu pleaca in mijlocul sezonului.
@RedStar
OFF TOPIC: Ai tu o fixatie cu "curvele"... Duci lipsa?
Oleg a plecat din mai multe motive. Pe langa ca a plecat la clubul lui de suflet si pe mai multi bani, a mai avut el un motiv: razboinicul luminii. Faptul ca a cerut anumiti jucatori si nu i s-au adus a contat probabil foarte mult in luarea deciziei de a pleca.
Ce jucatori a cerut Oleg si nu i s-au adus? MM a spus ca Oleg nu a cerut pe nimeni ca a stat prea putin, 5 luni.
Si nu mi se pare normal ca un antrenor sa ceara jucatori, politica de transferuri la Steaua ar trebui sa o faca numai MM.
De ce sa nu ceara antrenorul jucatori. Doar el e cel care implementeaza un sistem de joc si pentru ca sistemul ala sa functioneze, crezi ca nu stie de ce are nevoie?
Vezi Oli cu Ovidiu Petre si Gigel Coman...
Ce realizare nemaipomenita a lui Protasov, a batut saktiorul cu 3-2. Si Oli a batut Kievul cu 4-1. Cand o sa bata Oleg Kievul la scorul asta mai vorbim. Cate lacrimi pentru un antrenor fara caracter. Da flit Stelei si tot mai plangeti dupa el.Numai curvele te lasa cu ochii in soare pentru bani.
Pana una alta Dnepr nu se afla in nici o cupa europeana si e pe locul 4 intr-un campionat mai slab decat Liga 1.
Oleg are deja la activ o victorie la Kiev : 17 aprilie 2006, etapa 26 : Dinamo Kiev - Dnepr 0-2.
Nu e o mare realizare? Hai sa vedem atunci ce-a castigat Dnepr prin venirea lui Protasov:
Meciuri jucate de Dnepr in campionat sub 'comanda' lui Oleg :
34 jocuri / 14 victorii, 16 egaluri, 4 infrangeri / 40 goluri marcate - 19 goluri primite / 58 puncte
Ultimele 34 de jocuri ale lui Dnepr in campionat inainte de venirea lui Protasov :
34 jocuri / 12 victorii, 10 egaluri, 12 infrangeri / 33 goluri marcate - 34 goluri primite / 46 puncte
Ce a realizat Protasov la Dnepr? A preluat o echipa de mijlocul clasamentului si a transformat-o intr-una de locurile 3-5, foarte greu de invins si cu o aparare beton.
Intrebare: ce a realizat Olaroiu la Steaua? Cu ce a imbunatatit Olaroiu jocul echipei?