Nu uitati un lucru. Din punct de vedere financiar, diferenta dintre primele doua clasate(Dinamo Kiev si Sahtior) si restul plutonului este mare. Nu acelasi lucru se aplica la noi. Oleg ne-a demonstrat ca stie meserie.
Nu uitati un lucru. Din punct de vedere financiar, diferenta dintre primele doua clasate(Dinamo Kiev si Sahtior) si restul plutonului este mare. Nu acelasi lucru se aplica la noi. Oleg ne-a demonstrat ca stie meserie.
Mare caracter, Oleg. Calm, foarte bine crescut. Un adevart etalon pentru antrenorii nostri: Panduru, Lucescu jr., Oli, etc.
Si juca fotbal Steaua. Poate isi da seama Jiji ca-si poate imbunatati imaginea si relatia cu suflarea stelista prin aducerea unui asemena antrenor.
MM, daca nu dai cu bata in balta iar, incet, incet vei intra in gratiile mele. Stiu ca nu insemna nimic pentru tine acest lucru, dar nu-i bai. La emisiunea de ieri de pe sport.ro incepusei iar sa bati campiii cu aroganta ta. Nu inveti deloc din istorie!
P.S.: Cata asemanare intre Borcea si MM-ul de anul trecut... unul cu hegemonia, altul cu spartanii!
Oleg are deja la activ o victorie la Kiev : 17 aprilie 2006, etapa 26 : Dinamo Kiev - Dnepr 0-2.Nu e o mare realizare ? Hai sa vedem atunci ce-a castigat Dnepr prin venirea lui Protasov :
Deci Oleg a batut si Kievul si Sahtiorul lui Il Muce, cu o echipa mult mai slaba la capitolul financiar si probabil la nivelul lotului.
Meciuri jucate de Dnepr in campionat sub 'comanda' lui Oleg :34 jocuri / 14 victorii, 16 egaluri, 4 infrangeri / 40 goluri marcate - 19 goluri primite / 58 puncte
Ultimele 34 de jocuri ale lui Dnepr in campionat inainte de venirea lui Protasov :
34 jocuri / 12 victorii, 10 egaluri, 12 infrangeri / 33 goluri marcate - 34 goluri primite / 46 puncte
Ce a realizat Protasov la Dnepr ? A preluat o echipa de mijlocul clasamentului si a transformat-o intr-una de locurile 3-5, foarte greu de invins si cu o aparare beton.
Excelent spus. Mai simplu, ca sa reuseasca sa priceapa si fanii lui Zerolaroiu, hipnotizati de "stralucitele" rezultate obtinute sub conducerea "marelui antrenor", Dnepr joaca mai bine si are rezultate mai bune dupa sosirea lui Oleg. Pentru comparatie, Steaua joaca (mult) mai prost si are rezultate mult mai slabe la un si jumatate dupa instalarea lui Cosmin Turcaloiu !
Dnepr nu e intr-o cupa europeana ? Ce legatura are asta cu Oleg ? El a ajuns la echipa in returul sezonului trecut, cand erau pe 5, daca nu ma insel. Si daca raman pe 3 anul asta, prind sigur macar UEFA. Oare Steaua prinde UEFA ? Avem motive serioase sa ne indoim....
Intrebare : ce a realizat Olaroiu la Steaua ? Cu ce a imbunatatit Olaroiu jocul echipei ?
Stim cu totii ce a realizat, ca ni s-a repetat pana la exasperare (titlul, supercupa, calificare in grupe, etc). Iar nerealizarile sunt evidente : jocul echipei a involuat in asa hal incat parca pana si pe vremea lui Piti jucam mai bine, ne-au batut mar javrele in Ghencea, diferenta fata de ei, faptul ca ne batem cu sansa a doua pentru locul 2, etc, etc.
@Virgil :
Fanatik sustine ca GG l-ar fi sunat pe Oleg. Personal nu cred prea mult in aceasta stire, dar ... speranta moare ultima. Cel mai important lucru sunt intrebarile : a invatat oare GG ceva de pe urma sezonului asta ? A priceput ca Steaua are nevoie de profesionisti valorosi, atat in teren cat si pe banca ? E dispus sa reinvesteasca banutii castigati de pe urma participarii din CL in echipa ? Daca raspunsurile sunt da, atunci cred ca avem o sansa ca Oleg sa se intoarca la echipa. Si cu un lot mult mai numeros si mai valoros decat a avut in 2005, sunt sigur ca va face o treaba mult mai buna.
Ce jucatori a cerut Oleg si nu i s-au adus? MM a spus ca Oleg nu a cerut pe nimeni ca a stat prea putin, 5 luni.Si nu mi se pare normal ca un antrenor sa ceara jucatori, politica de transferuri la Steaua ar trebui sa o faca numai MM.
Esti penibil. Bine ca n-ai zis ca politica de transferuri ar trebui s-o faca magazionerul si femeia de servici. Si daca MM ar aduce 3 jucatori de handbal, 2 de rubgy si 1 de golf, antrenorul ar trebui sa-i accepte fara sa clipeasca, nu? Colaborarea intre manager si antrenor e esentiala in angrenajul unei echipe, si dupa cum vezi sau nu, la Steaua jucatorii sunt impartiti si au parte de tratamente preferentiale, tocmai din cauza acestui lucru ca x,y au fost adusi de Olaroiu, z si t, de Stoica. De ce crezi ca n-a jucat Croitoru pana acum, iar Coman a avut onoarea sa imbrace tricoul ros-albastru mult peste limita legala, la cat de prost e?
Iar legat de meciul de la Kiev, sa-ti fie clar, Steaua a marcat 4 goluri din 4 ocazii, de asemenea si in Giulesti, asta se cheama eficacitate dar teoria functioneaza meci de meci la echipele mari care au jucatori decisivi, gen Barca, Real, Milan, Chelsea etc.
La Steaua cand si Badea mai lufteaza sau cand si Dica o mai comite singur cu portarul, de la cine te astepti sa dea gol dintr-o jumatate de ocazie? De la Cernea?
Si mai lasa limbajul de kilometru' 15 Bucuresti-Pitesti, ca incep sa cred ca esti proxenet.
Oleg Protasov a batut din nou pe Dinamo Kiev in deplasare, scor 3-1 pentru Dnepr. Se vad calitatile lui Oleg, a invins iarasi o echipa cu un buget mult mai mare, in deplasare !
In caz ca cineva e curios, dupa 4 etape, echipa "loserului care rateaza toate obiectivele" e pe primul loc cu 4 victorii din 4 meciuri jucate, 11 goluri marcate si doar 3 primite !
Bravo Oleg ! steagro steagro
M-as bucura foarte mult sa castige Dnepr campionatul sa-l umileasca pe antistelistul Mucescu...
@yang, bine zici! Ar fi o bucurie foarte mare pentru mine...
Echipa lui Protasov, Dnepr a obtinut a 5-a victorie in 5 meciuri si e lider cu 15 puncte, 2 mai multe decat echipa lui Il Muce, care a cheltuit o caruta de bani in intersezon.
Iata rezultatele de pana acum :
Date Home - Away Result
14/07 v Kryvbas (H) 2-0
21/07 v Kharkiv (A) 2-1
29/07 v Metalurh (H) 4-1
05/08 v Dynamo Kyiv (A) 3-1
11/08 v FC Naftovyk-Ukrnafta (H) 2-0
Total : 5 victorii, 0 egaluri, 0 infrangeri. 13 goluri marcate, 3 primite. Cireasa de pe tort : victoria din deplasare, 3-1 cu Dinamo Kiev.
M-as bucura foarte mult sa castige Dnepr campionatul sa-l umileasca pe antistelistul mucescu...
Daca Dnepr ar castiga campionatul, ar sparge monopolul celor 2 forte din Ucraina, totusi nu stiu in ce masura pot rezista un sezon intreg in frunte.
Cand am zis ca o sa plangem dupa Oleg... hehe... cati nu mi-au sarit in cap ca uite, Oli a luat echipa de pe doi si a castigat campionatul, ca ne-am calificat in grupele "Sampions Lig", samd...
Stiti ce rezultate are Oleg? 6 victorii din 6 meciuri, 14 goluri marcate, 3 primite. Inclusiv un 3-1 in deplasare cu Dinamo Kiev, pe care i-a mai batut si sezonul trecut. Da' lasa, ca noi parca vad ca o sa ne chinuim iar cu Turcaloiu, ca el are DVD-uri, si "organizeaza apararea", ca doar "vrem rezultate, nu spectacol".
Ce dracu, doar nu vrem sa fim ca prostii aia de la Dnepr care au si rezultate (maxime pana acum) si spectacol. Noi ne simtim bine cand echipa se chinuie meci de meci, nu cand se arunca peste adversar si-i da vreo 3 goluri de zic aia sarut-mana ca au scapat doar cu atat.
@strezahuzum
Acelasi lucru le spuneam prietenilor mei despre Oleg... nu stiu de ce l-au criticat toti in perioada aia, a avut rezultate bune, a fost spectacol, eram o echipa omogena. A avut cateva rezultate slabe si toata lumea demisia ca asa e la noi, daca nu merge cateva meciuri, DEMISIA.
Dar ma intreb eu asa ca fapt divers al mentalitatii astora: daca te impiedici de 3 ori intr-o zi, ce faci, iti tai piciorul? Probabil ca da, dupa mintea lor!
Oleg a fost cel mai bun antrenor al Stelei dupa '89 incoace, parerea mea!
Tare mi-e dor de Protasov... chiar daca a ratat Supercupa, Champions League si a lasat-o pe Steaua pe locul 2.... il consider unul dintre cei mai buni antrenori din istoria Stelei (dupa Ienei)... sper din tot sufletul sa castige titlul cu Dnepr, si pe langa asta, sa revina sub comanda ros-albastrilor!
Protasov e prea bun pentru un patron ca Gigi. Sper ca la Steaua sa vina o jigodie ca Becali, care sa il asculte numai pe el si sa retrogradeze echipa in Liga a 2-a. Protasov, Zenga, Piturca toti erau antrenori de Steaua, dar nu a stiut sa ii tina. Voi nu vedeti ca distruge echipa? Sper sa vina unul mai cu cap si sa-l fortam cumva pe comunistul de Gigi sa plece. Aaa, mai e si misogin, uitasem...
Nu mai abuza de tasta Caps!
Desi am mai spus si ieri, doresc sa ma repet: Protasov a fost cel mai bun antrenor al Stelei de la Ienei incoace. Pot spune ca a fost cel mai bun antrenor care a activat vreodata in campionatul intern. Daca GB nu-l indeparta sunt sigur ca in prezent eram departe, fara scandaluri si cu o soliditate de invidiat: echipa - antrenor - suporteri - conducere. PACAT ca ne-a scapat un asemenea diamant printre degete... Va veni o perioada extrem de grea, sincer nu vreau sa vina Oli in locul lui Hagi, caci cu siguranta regele fotbalului romanesc isi va prezenta demisia dupa calificarea in UCL.
DACA s-ar putea sa vina Protasov, as fi in al noualea cer; cert este ca e extrem de calculat, inteligent si nu s-ar lasa terfelit de un patron care nu are pic de bun simt.
Tot ce se intampla este extrem de trist si iti creaza o stare de lehamite.
Oricum, daca Hagi va pleca va trebui sa ne coalizam si sa-l cerem pe Protasov, chit ca sansele sunt mici. Sa ne vedem in UCL!
@glow, ai dreptate ca sansele sunt mici in aducerea lui Protasov in Ghencea. Protasov nu ar lasa echipa, deoarece are 6 victorii din 6 meciuri si se pare ca este intr-o situatie foarte buna cu Dnepr. Si totusi, sunt mari sanse ca Hagi sa nu plece de la Steaua.
Oleg a refuzat de curand o oferta din Rusia, deci nicio sansa sa vina la Steaua!
P.S.: E pe locul 2, la 3 puncte in spatele liderului din Ucraina. E ceva!
Off ... numai stelist sa nu fii zilele astea. Toate gunoaiele au iesit la suprafata si ranjesc cu toti dintii lor galbeni si crapati. Dar sa revenim la subiect.
Imi amintesc de vara-toamna lui 2006, cand il comparam pe Oleg cu Turcaloiu. Ce mi-a sarit lumea in cap ! "Protasov a ratat grupele CL, Olaroiu ne-a calificat", "Olita a luat echipa de pe locul 2 si a castigat campionatul", samd. Cand am indraznit sa amintesc de jocul echipei, de spiritul Steaua, de tot ceea ce au insemnat candva "vitezistii", trei sferturi de forum au sarit de fund in sus ca "vrem rezultate, nu circ !". Ei, uite ca nu avem nici rezultate, dar circ este din belsug. Din pacate noi am ajuns clovni. Toata lumea parca era hipnotizata "grupele CL", "muzica CL", aleluia.
Apropo, asa, ca sa se stie, Oleg este pe locul 1 in Ucraina, cu 2 puncte in fata lui Il Muce. Ce-i drept Shaktior are un joc mai putin, dar nu e important. Fapt este ca Oleg, cu un buget minuscul pe langa cat a aruncat pe geam marele Il Muce este chiar in coasta Shaktiorului, daca nu chiar inainte. Are 14 victorii din 18 posibile. Observati diferentele ? Mama, ce prost e Oleg asta, da, da. Nu are rezultate. Asa-i, el nu s-a dus in grupele CL sa incaseze gol dupa gol si sa castige 1 meci din 12 posibile. Nu. El ne-a dus in grupele UEFA, pe care le-am castigat la pas. Nu mai zic ca pe vremea lui Protasov nu-mi amintesc sa ne fi dominat Urziceniul.
Sa ne vedem ... in vremuri mai fericite, in care Becali sa ne fi parasit, iar Oleg sa fie pe banca. Ani de-a randul. Dar pentru asta, desi pare paradoxal, trebuie sa inghitim in sec macar 2 sezoane la rand. Adica sezonul asta si cel urmator.
Mi s-a parut ca Steaua mergea cel mai bine cu Oleg la carma!
Fostul antrenor al Stelei a ajuns cu Dnepr, actuala sa echipã, în Cipru, acolo unde va desfãșura un stagiu de pregãtire. Protasov a condus de dimineațã un antrenament pe un teren situat doar la 50 de metri distanțã de locul unde s-a antrenat trupa lui Lãcãtuș.
"Steaua va rãmâne pentru totdeauna în inima mea. Am petrecut clipe frumoase în Ghencea și nu le voi uita, pentru cã am lucrat bine acolo, m-am simțit ca acasã, iar suporterii m-au iubit", a spus Protasov despre Steaua, pe care a pregãtit-o în perioada iunie-decembrie 2005.
-spune caracatita Gazetei.
Off ... numai stelist sa nu fii zilele astea. Toate gunoaiele au iesit la suprafata si ranjesc cu toti dintii lor galbeni si crapati. Dar sa revenim la subiect.
Imi amintesc de vara-toamna lui 2006, cand il comparam pe Oleg cu Turcaloiu. Ce mi-a sarit lumea in cap ! "Protasov a ratat grupele CL, Olaroiu ne-a calificat", "Olita a luat echipa de pe locul 2 si a castigat campionatul", samd. Cand am indraznit sa amintesc de jocul echipei, de spiritul Steaua, de tot ceea ce au insemnat candva "vitezistii", trei sferturi de forum au sarit de fund in sus ca "vrem rezultate, nu circ !". Ei, uite ca nu avem nici rezultate, dar circ este din belsug. Din pacate noi am ajuns clovni. Toata lumea parca era hipnotizata "grupele CL", "muzica CL", aleluia.
Cine isi vinde identitatea pentru rezultate, le va pierde pe amandoua. (adaptare dintr-un citat).
Mereu acelasi.Elegant,modest in declaratii,tehnician de prima mana.Uitati unde a dus Dniepr!
Sa ne imaginam cam cum ar fii aratat Steaua astazi cu el pe banca...
eu mi'as dori enorm sa vad Steaua jucand ca pe timpul lui Oleg
Oleg a fost demis de la Dnepr dupa ce a ratat calificarea in turul I din Cupa UEFA in fata elvetienilor de la AC Bellinzona.
Oleg Protassov du dum dududu dum ![]()
UPDATE: CFR Cluj APROAPE DE UN ACORD CU Oleg PROTASSOV (gsp)
sper sa nu il vad pe Protasov antrenand o alta echipa in Romania. ar strica un mit!
Unde esti tu, Oleg?