Am vazut ca fiecare are topicul lui, insa a fost uitat antrenorul principal:)
La incept eram incantat de aducerea rusului. Dupa primul meci oficial insa mi-a mai scazut entuziasmul. O infringere cu Dinamo este mereu catastrofala pentru orice stelist care se respecta. Mai ales maniera in care am pierdut m-a ofticat la culme. daca in loc de noi si caini, meciul ala se juca intre gloria si Otelul, pun pariu ca toti il vedeau drept blat. schimbarile lui Oleg au decis total un meci ce parea f usor.
Calitati:
-joc frumos de pase, se ajunge repede si mult la poarta adversa, foarte multe ocazii. meritul antrenorului, care nu are ce face impotriva ratarilor. Alea sunt responsabilitatea jucatorului
-Nu se da in spectacol, nu jigneste, sau face afirmatii imbecile ca majoritatea antrenorilo de la noi
-nu face ce ii dicteaza Gigi
Defecte:
-Este ori ghinionist ori prost inspirat. Nu nimereste schimbarile deloc, in loc de mutari salvatoare, el schimband total cursul meciului prin schimbarile total aiurea
-in 3-4 luni nu a putut sa invete nimic in romana, si comunica cu jucatorii prin Stoica. Mare dezavantaj in comunicarea cu ei, si se mentine o relatie foarte rece, din aceasta cauza.
-Nu este un bun psiholog deloc. Si asta are mult de a face cu incapabilitatea lui de a comunica cu jucatorii. Cristea este una dintre victimele lacunelor psihologice existente in echipa. De asemenea Banel Nicolita are un potential urias, si o ambitie la fel de mare, insa are nevoie de un antrenor bun psiholog. Ceva gen Mircea Lucescu. Banel ar deveni un jucator de talie mondiala sub un asemenea antrenor. Asa este doar un luptator, care rateaza mult si se pierde in meciurile importante.
-A ratat 3 obiective din 4 intr-un interval mult prea scurt.
Factori de influenta care nu depind de Oleg:
Lotul foarte, foarte subtire. Vina Lui Gigi aici. E greu sa antrenezi si sa obtii performante cu 11 jucatori (cu indulgenta) intr-un lot cu 24-25 de nume pe hartie.
-