FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Oleg Protasov

«18910»
Robinson Rufay Zapata18.10.2008 18:09
Unde esti tu, Oleg?

undeva prin Liga a doua rusa daca nu ma insel

Joga Bonito18.10.2008 18:19

Unde esti tu, Oleg?

Soarbe un cocktail pe o plaja selecta din Grecia ca un mercenar autentic. Crezi ca mai stie cine e Steaua?

stelista_ta22.03.2009 13:38

Oleg...antrenorul cu cel mai ofensiv joc.....

fotbalul pe care il prcticau jucatorii cand era el antrenor ne-a facut s fim mandrii k suntem stelisti....

a avut valoare pt Steaua......

mereu imi voi aminti d el....;)

r3fl3x27.05.2009 10:22

cu el pe banca am jucat foarte ofensiv si spectaculos ... ne creeam o sumedenie de ocazii ... acum daca avem 2-3 pe meci e bine... ( exceptie facand cateva meciuri in care am avut peste 3 ocazii )

old_school_ultras30.05.2009 20:07

ar fi de departe cea mai indicata alegere dar nu cred ca s-ar mai intoarce in mizeria fotbalului romanesc...era prea "vertical" pentru Romania

ady_ultras21.07.2009 23:35

daca pleaca ciobanul si ar veni Oleg.. in 2 ani am luat europa league

green.boy04.02.2010 04:26

dupa parerea mea unul dintre cei mai buni antrenori care ia avut stea de....mult timp respectele mele domnule Protasov.

fredysteaua04.02.2010 09:29
daca pleaca ciobanul si ar veni Oleg.. in 2 ani am luat europa league

nu cred :) nu se poate schimba in 2 ani ce a stricat ciobanul :) poate doar sa vina si MM Stoica manager

red&blue_boy04.02.2010 12:35
nu cred :) nu se poate schimba in 2 ani ce a stricat ciobanul :) poate doar sa vina si MM Stoica manager

Vise...N-o sa mai revina Stoica si Protasov la Steaua...Cat e ciobanul acolo,cu siguranta...

rmcf_skin16.04.2010 01:50

:steag_cruce_invers: Ultimul antrenor REAL...

..................Stoichita esti un radel ....

FuNNky LowE suD31.05.2010 16:34

MIe unu mi-a placaut cel mai mult de el in ultimi anii ai antrenorii Stelei adevarul e ca nu gandea bine schimbarile dar nu am avut nici-o infrangere atat cat a fost el la Steaua! respect !

red&blue_boy31.05.2010 18:47
MIe unu mi-a placaut cel mai mult de el in ultimi anii ai antrenorii Stelei adevarul e ca nu gandea bine schimbarile dar nu am avut nici-o infrangere atat cat a fost el la Steaua! respect !

Serios?Nu cred ! :)

owned06.06.2010 13:39

Protasov a fost cel mai bun antrenor al Stelei pana la Bergodi!

Cu ei doi, Steaua a jucat cel mai frumos fotbal al deceniului!

Erau dispusi sa sacrifice un sezon pentru a construi o echipa foarte buna si competitiva!

Amintiti-va: Steaua- Lens 4-0

Moskopole08.06.2010 11:41

Si mie mi-a placut cum jucam, dar totusi, sunt cateva nuante aici.

1. A preluat o echipa formata de Piturca, restructurata, motivata, disciplinata tactic-defensiv, si cu potenta fizica, de catre Zenga si a adus "acel ceva". Liberatte individuala, pe faza ofensiva, principii clare si simple de atac, neincorsetare. Aveam un bloc de 6 jucatori defensivi, de exceptie: Ogararu, Goian, Ghionea, Nesu, P.Marin, Paraschiv, Radoi, Lovin, Nicolita. Era o fundatie extrem de solida. Nu a avut de muncit la ea. O antrenase Zenga la perfectiune, siguranta defensiva. Azi, daca ar trebui sa construiasca de la zero, nu stiu cum s-ar descurca.

2. Chiar cu jocul asta spectaculos si generos, am ratat o calificare absolut la indemana in Ch L., contra lui Rosenborg(finule, finule), si o Supercupa, in fata lui Dinamo, intr-un meci in care trebuia sa avem 5-0 la pauza!

Jucam excelent, incantator chiar 50-60 de minute, dar tot timpul aveam o cadere, si rareori finalizam meciul pe fondul pe care-l incepeam. Ratam f. mult(aveam cate 15-20 de ocazii pe meci), si totul se rupea, la un moment dat.

3. Cu el antrenor, am ratat tot, si cred, ca nu putea sa ne duca mai departe, cum a facut-o Olaroiu. Poate ma insel.

La meciul cu Lens, i-am rupt geaca unuia care statea langa mine, la golul lui Iacob. Ce vise aveam!

Impresia mea este ca Protasov e un antrenor care ne-a facut sa visam, care se potrivea, la momentul ala, dar nu cred ca ne-ar fi dus unde a facut-o Olaroiu.

MoWeed08.06.2010 11:44

Asa este Moskopole, dar esti de acord cu mine ca mana unui antrenor se vede dupa cel putin un sezon?

Eu cred ca a stat totusi prea putin la Steaua pentru a ne da seama de adevarata lui valoare

Moskopole08.06.2010 12:17

Da, se vede dupa doi ani, de acord.

Dar pana atunci, se vede cand il bagi pe Bostina varf retras cu Rosenborg, din cauza absentei lui Dica, si pierzi, din prima, doua posturi; si atacantul din spatele lui Iacob, si mijlocasul laborios, tehnic si ofensiv, care sa-ti tina de minge si sa construiasca. Asta e un principiu de baza, pe care l-a enuntat nea Imi, ultima data, cum ca atunci cand iti lipseste o piesa, nu multi alta in locul ei, pentru ca , automat, in loc de o gaura, o sa ai doua!

La Oli, s-a vazut imediat mana! In conditiile in care, pentru campania semifinalei, l-a avut accidentat toata primavara pe Victoras Iacob, care fusese in toamna, intr-o forma nebuna. Din pacate, nu am avut cu cine sa-l inlocuim, si ne-am chinuit rau de tot cu Cristea. Daca-l aveam pe Iacob, luam titlul la 15 puncte in fata Rapidului si jucam finala de la Eindhoven. Iacob si Dica, in angrenajul respectiv, nu puteau fi inlocuiti.

Protasov, insa, cred ca are o imagine mai mare decat este, de fapt, valoarea lui ca antrenor.

El a fost pe calapodul sufletului stelist, cu un joc superb, ofensiv si generos, care, invocand trecutele momente glorioase, ne face sa-l apreciem ca fiind mai mult decat este (si a fost) in realitate.

Protasov a fost speranta noastra intr-un viitor revendicat de la valorile trecutului emotional.

MoWeed08.06.2010 12:26

Sunt de acord cu tine, mai putin la ceea ce ai zis despre Iacob. Parerea mea e ca si daca era el apt, tot pierdeam calificarea cu Boro. Acel meci a fost un meci in care teama jucatorilor, impreuna cu teama lui Olaroiu ne-au costat.

Moskopole08.06.2010 13:26

Fiecare e competent pana unde atinge nivelul incompetentei. Faza e sa fie cat mai sus. La noi, a fost!

Lari03.01.2013 20:44
la conferinta de presa de dupa meci,Protasov a declarat ca desi scorul a fost categoric,calitatea jocului prestat de baieti nu la multumit pe deplin.asta demonstreaza ca este un antrenor cu picioarele pe pamint,si in ciuda unui asemea succes poate vedea si ce nu a mers cum trebuie in jocul echipei.pt afirmatia asta si pt rezultatul de ieri: jos palaria!!FORZA Steaua!!!TOT ASA!!

Virgil11.10.2014 13:17

Nu stiu ce a vrut mai mult Oleg. Eu am apreciat jocul ca fiind din alta galaxie. Insusi antrenorul francez a ramas mut de uimire.

«18910»