FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Oleg Protasov

«13456710»
zarboss27.10.2005 16:59

mie unul imi place cum merge echipa in ultima vreme . sa dea domnul sa o tina tot asa .. sa marcheze si sa faca spectacol meci de meci

zarboss27.10.2005 17:00

pana la urma cred ca Protasov e un castig pentru Steaua

ulivius04.11.2005 05:17

Steaua joaca mult mai bine decat in sezonul trecut. Echipa are experienta, valoare, calm.

Cu Protasov si inca doi jucatori de valoare putem castiga Cupa UEFA.

Virgil04.11.2005 05:54

Oleg are obligatia sa rezolve problema ratarilor.Se rateaza in continuare mult.Sa nu uitam ca de trei meciuri nu am mai marcat nici-un gol.Cu Rapid,cu Gloria,cu Sampdoria.

I.N.Money04.11.2005 09:28

Stii u vorba aia....antrenorul duce echipa pana la careul advers...de acolo se vad marii fotbalisti.

Virgil04.11.2005 10:30

Sa trag concluzia ca nu am avea jucatori mari in atac ? Hai ca Iacob e un munte de om. :wink: :lol:

ulivius05.11.2005 11:12

Si Oleg era cam ratangiu in tinerete, dar avea stofa.

As prefera unul ca Jardel (originalul). Sa nu faca nimic tot meciul dar cand ajunge mingea la el, s-o bage-n ate.

alex_lef05.11.2005 11:56

Ce bun era NEAGA pt Oleg acum !!! Atacantul de care avem mare nevoie. Poate cine stie la iarna sau cand ii expira lui contractul :wink:

Bogdan4Steaua05.11.2005 14:11
Ce bun era NEAGA pt Oleg acum !!! Atacantul de care avem mare nevoie. Poate cine stie la iarna sau cand ii expira lui contractul  :wink:

Am mai spus-o si eu: aducerea lui Neaga inapoi ar insemna poate cel mai reusit transfer. Un cuplu de atac Iacob-Neaga si Dica varf retras ar face o treaba excelenta in opinia mea. Sub bagheta lui Oleg ar reprezenta un atac mortal.

I.N.Money05.11.2005 15:25

Din pacate Ricky nu e un om pe placu lui nea Gigi.Toti ne dorim sa se intoarca dar e destul de greu. :cry: :cry:

zarboss05.11.2005 17:18
Ce bun era NEAGA pt Oleg acum !!! Atacantul de care avem mare nevoie. Poate cine stie la iarna sau cand ii expira lui contractul  :wink:

ce bine ar fi sa ravina in Ghencea

bodanelu06.11.2005 04:43

Din cate stiu eu lu` Rica ii expira contractul peste 2 ani nu acum in iarna...Cred ca singura solutzie e sa se certe cu asiaticii... Il ridica aia in slavi...

Peter09.11.2005 04:09

Din pacate lui Neaga ii expira contractul peste 2 ani, il urmaresc nemtii de la Stuttgart sa-l cumpere iar coreenii nu vor sa-l cedeze si i-au propus renegocierea contractului.

Asa ca, desi as fi dorit sa soseasca si astazi in Ghencea, sansele sunt 0 barat.

Ca sa nu mai vorbim ca Jiji nu-l are la inima.

redandblue09.11.2005 12:57

Adevarul e ca Neaga era atacant adevaratdar nu cred ca se va mai intoarece la Steaua cat timp e Jiji acolo...

sorin_77709.11.2005 14:15

Promit ca am sa fac un topic cu Neaga cand se va intorce in Ghencea. :lol: .. pana atunci OFFtopic... Aici este Oleg Protasov...

redandblue09.11.2005 14:35

OK...cat credeti ca va rezista Protasov in Ghencea?

Eu cred ca Jiji o sa'l dea afara dc Steaua termina turul pe locul 2

I.N.Money09.11.2005 15:35

Oleg stie sa isi monteze jucatorii si sa faca un joc al echipei extraordinar..dar nu arata ca un invingator....insa daca il da afara Becali face cea mai proasta decizie posibila....

redandblue09.11.2005 15:47

Sant de acord cu tine dar nu poti sa te pui cu ideile timpite ale ciobanului si cu "catelusul ascultator" de MM

zarboss09.11.2005 16:59
Oleg stie sa isi monteze jucatorii si sa faca un joc al echipei extraordinar..dar nu arata ca un invingator....insa daca il da afara Becali face cea mai proasta decizie posibila....

omu le are .. si simte bine echipa .. dar in acelasi timp cred ca Jiji e implicat in unele insuccese de anul asta .. cred ca daca Oleg ar avea putina liniste si libertate la echipa .. baietii ar merge din ce in ce mai bine

zarboss09.11.2005 17:00

omu le are .. si simte bine echipa .. dar in acelasi timp cred ca Jiji e implicat in unele insuccese de anul asta .. cred ca daca Oleg ar avea putina liniste si libertate la echipa .. baietii ar merge din ce in ce mai bine

redandblue09.11.2005 17:41

Mai mult ca sigur Jiji se implica la echipa cu toate ca urla sus si tare ca nu o face.

Bicazan Calin10.11.2005 09:08

Am spus inca de la inceput ca Oleg a fost cel mai bun transfer al Stelei. Zenga incepea sa piarda teren iar eu sunt de acord cu Dumitriu care a spus ca daca italianul ar fi ramas la Steaua ar fi pierdut campionatul. E bine ca s-a terminat cu bine. Dar de la o vreme si Protasov o cam da in bara in campionat.

I.N.Money10.11.2005 10:54
Am spus inca de la inceput ca Oleg a fost cel mai bun transfer al Stelei. Zenga incepea sa piarda teren iar eu sunt de acord cu Dumitriu care a spus ca daca italianul ar fi ramas la Steaua ar fi pierdut campionatul. E bine ca s-a terminat cu bine. Dar de la o vreme si Protasov o cam da in bara in campionat.

Stii ce e ironic?? Steaua lu Zenga nu a mai jucat dupa ce a plecat Rica Neaga...doar cu 2 exceptii:meciul cu Dinamo si Valencia..in rest in tot returu anului trecut nu am mai arata pofta de fotbal....

redandblue10.11.2005 12:21

Stii ce e ironic?? Steaua lu Zenga nu a mai jucat dupa ce a plecat Rica Neaga...doar cu 2 exceptii:meciul cu Dinamo si Valencia..in rest in tot returu anului trecut nu am mai arata pofta de fotbal....

Poate Ricky facea tot jocul Stelei...

sorin_77710.11.2005 16:47
OK...cat credeti ca va rezista Protasov in Ghencea?

Eu cred ca Jiji o sa'l dea afara dc Steaua termina turul pe locul 2

Nici vorba, pai are de pierdut banii la contract si lui (GG) asta nu ii prea convine, plus ca a spus ca daca e pe locul 2 si are sanse la titlu (6 puncte diferenta) il va pastra si in retur...

«13456710»