FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Candidatele La Titlu Si La Primele 6 Locuri in Liga I

«123457»
DelPiero1010.08.2009 19:18

Desi sunt un tip care nu se multumeste cu putin,nu cred ca ar fi o tragedie ratarea titlului anul asta.Echipa nu cred ca are forta pt a se bate pentru un asemenea obiectiv.Dar daca i se va da incredere,Bergodi va aduce sigur titlul anul viitor in Ghencea. ;) Echipa asta are viitor!

roon3y10.08.2009 21:11
Desi sunt un tip care nu se multumeste cu putin,nu cred ca ar fi o tragedie ratarea titlului anul asta.Echipa nu cred ca are forta pt a se bate pentru un asemenea obiectiv.Dar daca i se va da incredere,Bergodi va aduce sigur titlul anul viitor in Ghencea. ;) Echipa asta are viitor!

uiti ca odata si odata tot o sa se bage ciobanu' peste bergodi...sa fim seriosi eu unul nu cred ca se poate abtine;)

Maye15.08.2009 18:41

Intre 2002 si 2009 nu este nicio diferenta.Adevaratii cunoscatori ai fotbalului stiu despre ce vorbesc.

strezahuzum15.08.2009 18:50

Ohoo, Borcica a comandat o victorie din aia in stil mare. 5-0 pentru Dinamo, si-au revenit, favoriti la titlu, cel mai tare lot din tara, etc, etc.

Ceahlaul e echipa de "oamini di onoare", stie ca trebuie sa respecte MI & Secu daca vor sa mai prinda Liga 1 si la anul.

Vlad Bogdan15.08.2009 19:07

ce accidentalo-intentionat si-a revenit dinam0 ... au deja 2-0 in min 33

Maye15.08.2009 19:22

Vroiam sa imi downloadez o comedie in seara asta , asa sa ma destind.Dar nu mai am nevoie.Fundasii Ceahlaului ma fac sa rad.

DelPiero1015.08.2009 19:25
Intre 2002 si 2009 nu este nicio diferenta.Adevaratii cunoscatori ai fotbalului stiu despre ce vorbesc.

Imi e sila,Dinamo nu se satura nicodata de asta...

Maye15.08.2009 19:49

A vazut careva golul 4?SI cum s-au dus 5 oameni pe scurt si l-au lasat pe ala liber ?COMEDIE!

clausblaus15.08.2009 19:52

Cine,oare,este antrenor la Ceahlaul? :hmmm:

Stryker15.08.2009 19:53

trebuia sa-si revina si Dinamo ... nu puteau ei sa piarda contactul cu primele clasate asa dupa doar 3 etape ...

ce e curios e ca aceasi echipa care in prima etapa isi dadea sufletul cu noi , pierde acuma fara drept de apel in fata unei echipa mediocre cum este Dinamo ... oricum anul acesta nu cred ca de catei trebuie sa ne facem multe griji ... baietii din gruia sunt cei care cred ca vor apasa cel mai des pe butoane , au inceput deja dupa etapa 2 cand ne-au suspendat terenu ...

_yang15.08.2009 20:00
Vroiam sa imi downloadez o comedie in seara asta , asa sa ma destind.Dar nu mai am nevoie.Fundasii Ceahlaului ma fac sa rad.

Aia de la Ceahlaul macar au o scuza...

Dar ce zici de aia a lui dinam0, si in principal de L. Goian ?

KERATOCONUS15.08.2009 20:00
Cine,oare,este antrenor la Ceahlaul? :hmmm:

Flocea

clausblaus15.08.2009 20:04
Flocea

O fi dinamovist,n-o fi dinamovist? :whistle:

KERATOCONUS15.08.2009 20:06
O fi dinamovist,n-o fi dinamovist? :whistle:

Florin Marin e mai mult Netoist, decat dinam0vist.

Maye15.08.2009 20:08
Aia de la Ceahlaul macar au o scuza...

Dar ce zici de aia a lui dinam0, si in principal de L. Goian ?

A fost tare amuzant cand a vrut sa respinga de pe linie :))

Cu asta si cu Moti nu am emotii :D

clausblaus15.08.2009 20:59
Florin Marin e mai mult Netoist, decat dinam0vist.

Alta Marie cu aceeasi palarie! :puke:

Vlad Bogdan15.08.2009 21:11

la golul 4 am izbucnit in ras

de ce dracu s-or fi dus aia 3 sau cati erau pe coltul scurt si Danciulescu a ramas liber pe lung ?

moti e meserie frate :))

faza cea mai tare a fost cu schimbarea portarului

MoWeed15.08.2009 23:52

Cine sa ii ajute pe spurcati daca nu vechile lor slugi de la Chiatra-Neamt?

f234567k16.08.2009 00:15

Flocea a ramas tot o panarama.

vlad16.08.2009 04:30

Vladimir Chon :" In seara asta nimeni nu i-ar fi stat in cale lui Dinamo"

Nici macar bariera de la Scanteia.

Ronnie16.08.2009 04:38

Nu trebuie nimic doar stai capra

Pe doua lucruri nu da dinamu bani, pe Ceahlaul si pe apa...

weeezer29.08.2009 21:32

Sa o luam in ordinea in care au terminat sezonul trecut.

1. Unirea Urziceni, in mare parte aceeasi echipa, acelasi staff. Totusi, plecarile lui Tibi Balan si Dacian Varga par a se resimti. Desi dupa 5 etape (foarte grele de altfel, in care au intalnit in deplasare pe CFR si Steaua, iar acasa pe Rapid si Poli Timisoara) ialomitenii sunt deja in plutonul fruntas cu o singura infrangere, totusi jocul lor parca nu mai este la fel de legat ca in sezonul trecut. Ramane totusi o echipa de locurile 1-6, deci de cupe europene.

2. FC Timisoara arata parca mai bine dupa preluarea echipei de catre Ovidiu Sabau, neinvinsa dupa 4 etape (doar Timisoara si Brasovul n-au pierdut inca vreun meci). In meciurile cu Sahtior si Stuttgart a aratat teama si crispare, insa in campionatul intern va fi altceva si vor reusi sa-si impuna jocul. Mai greu pana in iarna, cand vor juca 6 meciuri si in Europa, lucru cu care nu sunt obisnuiti. Eu personal le dau totusi sanse la titlu, undeva la 15%.

3. Dinamo, cu Danciulescu vandut in Spania dar cu Andrei Cristea si Marius Niculae in forma, pare sa-si fi recapatat pofta de joc dupa venirea lui Bonetti. Mie unul mi-a placut jocul lor pana acum, exceptie facand dubiosul meci cu Inter Curtea de Arges. Le dau sanse bunicele la titlu, undeva cam la 25%.

4. CFR Cluj, probabil principala contracandidata la titlu, alaturi de Dinamo. Au jucatori tehnici si rapizi si un varf de mare clasa, Yssouf Kone. 25% si pentru ei.

5. FC Vaslui nu are sanse la titlu, in opinia mea. Ramane una din echipele care joaca fotbal, cand si cand, dar probabil la fel de inconstanta ca sezonul trecut. Cel mult UEFA League.

7. Universitatea Craiova deja dupa 5 jocuri arata aceeasi inconstanta ca si anul trecut. Cel mult UEFA League si pentru ei.

8. Rapidul, dupa infrangerea de azi din etapa a 4-a impotriva Astrei din Ploiesti, a terminat-o cu campionatul. 2 infrangeri in 5 etape sunt prea mult pentru o echipa care-si doreste titlul, mai ales in conditiile in care nici exprimarea lor din teren nu mi s-a parut prea convingatoare.

Cat despre Steaua, echipa pare schimbata in bine fata de ultimii 2 ani, iar meritul principal pentru lucrul asta il are Bergodi. Dupa mine avem cam 30% sanse sa castigam campionatul, fiind usor favoriti, chiar daca am pierdut deja un meci. Azi urmeaza derby-ul cu Dinamo. Este etapa a 5-a. Mai sunt multe de schimbat, echipa alterneaza in timpul aceluiasi meci perioadele foarte bune cu perioade mai putin reusite (in special prima repriza din fiecare meci ne cam scoate peri albi), dar cu timpul sper ca va fi rezolvat si acest inconvenient. Ce este pozitiv este ca, in meciurile cu CFR, Motherwell si St. Patrick's, Steaua a aratat ca poate reveni in meci dupa ce este condusa, iar asta e un mare avantaj pt psihicul jucatorilor.

Deci, ca sa concluzionez: Steaua, favorita nr. 1. Apoi, pe aceeasi treapta, Dinamo si CFR, iar in coada "plutonului favoritelor" se afla Poli Timisoara

Liber la dezbateri.

P.S. Am lasat un 5% ca o marja de eroare pentru situatia in care o alta echipa va castiga titlul. FC Brasov, desi dupa 5 etape conduce in fruntea clasamentului, nu cred ca va reusi sa tina ritmul. In cel mai fericit caz vor termina pe un loc de UEFA League. Dar ramane totusi o echipa frumoasa, unde inca se vor simti roadele muncii lui Razvan Lucescu.

P.P.S.

:steag_cruce_invers:Steaua BATE PE Dinamo !!!

AlleXyS30.08.2009 05:28
8. Rapidul, dupa infrangerea de azi din etapa a 4-a impotriva Astrei din Ploiesti, a terminat-o cu campionatul. 2 infrangeri in 5 etape sunt prea mult pentru o echipa care-si doreste titlul, mai ales in conditiile in care nici exprimarea lor din teren nu mi s-a parut prea convingatoare.

Nu are 2 infrangeri din 5 , ci 3 din 5 :)) )

Acum sa-mi dau si eu cu parerea :

Lupta se va da intre Steaua , CFR Cluj , Timisoara , Dinamo , Brasov , Urziceni , si cine stie cum va fi clasamentul in urmatoarele luni , Craiova , Rapid si Vaslui pot ajunge si ele undeva sus .

Campionatul din Romania devine din ce in ce mai palpitant , cu mai multe echipe care se bat la titlu !!

weezer , nu stiu de ce nu ai luat in considerare si FC Brasov , e prima in clasament , joaca bine , nu a intalnit pan' acum adversari buni , dar sigur nu se vor face de ras cu ei

Alexandru H.30.08.2009 06:52

Sincer, mi se pare exagerat 30% pentru noi. Am avut doua meciuri acasa cu contracandidate la titlu si nu am reusit sa adunam decat un punct. Unirea a intalnit 4 echipe foarte bune si a pierdut doar un meci. Avem o aparare vraiste...

weeezer30.08.2009 07:49

Da dar avantajul care imi pare ca-l avem noi asupra Unirii este ca noi mai avem destul loc pentru a progresa. Ei nu stiu daca mai pot face asta, cred ca deja si-au atins limita maxima, cel mult o vor putea mentine dar chiar si-asa nu stiu cat va fi de suficient pentru ei.

«123457»