FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Candidatele La Titlu Si La Primele 6 Locuri in Liga I

«1567»
SuperstaR1810.04.2011 10:06

Observati ca schimbarile facute de antrenorul Urziceniului in meciul cu Steaua au fost facute pana in minul 60; de asemenea, declaratiile aceluiasi antrenor dupa meciul cu Steaua. De-aia, eu cred ca intelegerea s-a facut peste capul antrenorului ialomitenilor. Baietii de la Urziceni au fost anuntati "de sus" sa o lase mai moale.

Stryker10.04.2011 11:50

si tu chiar crezi ca becali nu a vorbit la Urziceni sa nu indrazneasca aia sa dea gol in Ghencea?

oricat il detest eu pe cioban, nu cred ca avea nevoie in cazul de fata sa aranjeze un meci acasa cu urzicatii ... era prea penibil, chiar si pentru el

Otelul vezi ca a fost usor avantajata ieri de arbitru ... deci nu e cel mai bun exemplu ... oricum nici Steaua nu poti sa spui ca a fost avantajata de arbitraj in general, poate rar si mai mult din greseala, cat despre ajutor din partea altor echipe nu cred ca mai are sens sa discutam

@ superstar

antrenorul poate efectua cand vrea el schimbarile, de aia este antrenor, si totodata are dreptul sa bage ce 11 vrea el, scrie in fisa postului asta nu?

si oricum daca o lasau mai moale si daca murea pe teren, tot pierdeau meciul cu Steaua, asa ca hai sa fim seriosi, gandeste-te ca ei nici nu mai au motivatia necesara si oricum nu vad de ce s-au scandalizat atatia ca a castigat Steaua acasa cu Urziceni asa de lejer, probabil din cauza ca s-au chinuit Vaslui cu ei cu o etapa inainte deh si "trebuia" si Steaua sa aiba un meci dificil :yawn:

*Alecs*10.04.2011 13:04

Eu vreau ca atunci cand Steaua castiga sa o faca pe buna dreptate si nu fiindca adversarul joaca cu echipa a doua. Nu vreau sa castige cu 5-0 fiindca a avut parte de tratament preferential fata de Vaslui sau Otelul. Nu ma incanta cu nimic. Vreau sa castige cu 5-0 aratandu-si adevarata valoare.

Dupa meciul din tur, de data asta s-au luat masuri ca nu cumva sa fie vreunul care sa incurce socotelile. Venea si meciul cu Otelul si trebuiau sa fie odihniti, cine stie, poate primul loc de Paste nu e chiar un vis.

In plus, a existat declaratia lui Pana pe care nu o pot explica in niciun fel. Esti echipa de pe locul 17 si iti odihnesti jucatorii in meciul contra echipei de pe locul 5 fiindca tu vrei sa castigi cu echipa de pe locul 1?? Daca aveau meci cu o contracandidata la retrogradare intelegeam logica.

Nu am vazut ieri partida fiindca am renuntat demult sa ma mai uit la celelalte meciuri din campionatul nostru. Dar era nedrept daca Otelul nu castiga. La fel ca in cazul lui Chivu, s-a demonstrat ca e cineva acolo care face dreptate.

adi 8710.04.2011 14:39

Steaua castiga detasat meciul din Liga 1 cu Unirea Urziceni

bogdinho'10.04.2011 16:17

Ce bulan a avut Timisoara si cu Sportul ! Vor lua titlul daca o tin tot asa...

bogdinho'05.05.2011 10:48

Sper ca Vasluiul sa iasa campioana , dintre toate si datorita formei pe care au aratat-o in ultima vreme , merita !

Liviu: VPM05.05.2011 12:23

Ce sa faca Otelul in UCL? sper ca Vaslui-ul macar ei au intradevar o echipa.

pcsbb22.05.2011 12:59
Echipa buna si tanara are si Otelul, daca n-or sa fie furati de arbitri, si nu cedeaza prea multe puncte intentionat cred ca termina lejer in primele 6-7, parca anul trecut a terminat pe 8 la 2 puncte de ciori si la 3 puncte de javre. :bananadance:

Aproape ma bucur ca am avut dreptate fular-campionii

«1567»