Eu vreau ca atunci cand Steaua castiga sa o faca pe buna dreptate si nu fiindca adversarul joaca cu echipa a doua. Nu vreau sa castige cu 5-0 fiindca a avut parte de tratament preferential fata de Vaslui sau Otelul. Nu ma incanta cu nimic. Vreau sa castige cu 5-0 aratandu-si adevarata valoare.
Dupa meciul din tur, de data asta s-au luat masuri ca nu cumva sa fie vreunul care sa incurce socotelile. Venea si meciul cu Otelul si trebuiau sa fie odihniti, cine stie, poate primul loc de Paste nu e chiar un vis.
In plus, a existat declaratia lui Pana pe care nu o pot explica in niciun fel. Esti echipa de pe locul 17 si iti odihnesti jucatorii in meciul contra echipei de pe locul 5 fiindca tu vrei sa castigi cu echipa de pe locul 1?? Daca aveau meci cu o contracandidata la retrogradare intelegeam logica.
Nu am vazut ieri partida fiindca am renuntat demult sa ma mai uit la celelalte meciuri din campionatul nostru. Dar era nedrept daca Otelul nu castiga. La fel ca in cazul lui Chivu, s-a demonstrat ca e cineva acolo care face dreptate.