FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Candidatele La Titlu Si La Primele 6 Locuri in Liga I

«14567»
Mereu Cu Steaua25.01.2011 19:10

Am mari indoieli la ce lot avem....

Poate ii batem si noi pe Ghencea...deja ne rad in fata peste tot :P
bogdinho'25.01.2011 19:15

Mai bn zis , la ce ofensiva avem...

red&blue_boy25.01.2011 20:25
Fratilor,suntem in moarte clinica.Sa ne vaitam de noi.

Culmea,anul asta am fost mai buni decat patrupedele din groapa si tot am pierdut.Sunt mai slabi ca noi dar le-a ramas satisfactia ca ne bat atunci cand ne prind.

Suntem o echipa de pluton,asta-i adevarul.

Ai dreptate.Sa nu-i plangem noi pe altii...

Astristul29.01.2011 19:25
Pai vor juca asa : Dolha-Rubio , Moti , Grigore , Bordeanu-Torje , Kone , C.Munteanu , Alexe - Danciulescu , Ganea...

Oricum sunt slabi in orice conditii , la ei e mai rau ca la noi :))

Mda ... slabi slabi dar nu-mi aduc aminte cand i-am batut ultima oara .... parca la golul ala al lui Neaga cu Zenga pe banca lor?

bogdinho'30.01.2011 13:31
Mda ... slabi slabi dar nu-mi aduc aminte cand i-am batut ultima oara .... parca la golul ala al lui Neaga cu Zenga pe banca lor?

Iti aduci bine aminte ! Neaga a facut o combinatie head to head with Dica , Blay a fost ametit , Rica a ramas singur si a marcat pe sub Pisica Lobont...

Lari30.01.2011 14:59

Presedintele LPF are in plan să cumpere cel putin 10 hectare de teren in Antalya pentru a face 10 terenuri de fotbal pentru ca romanii să se pregatească gratis iarna.

Dumitru Dragomir a venit in vizită de lucru in Antalya. Și ca să inspecteze cum se antrenează echipele din Liga 1 Bergenbier, dar si ca să achizitioneze pamint! Șeful Ligii are un plan-gigant de a extinde puterea Ligii peste hotare. Vrea să cumpere hectare intregi de teren pentru a construi baze sportive pe care să le folosească echipele de fotbal din prima Liga intr-o fază de inceput, in cantonamentele de iarnă pe care le fac in această zonă a Turciei.

Are nevoie de aprobarea Adunarii Generale

Varianta a fost confirmată ieri pentru Gazeta Sporturilor chiar de catre Dragomir: "Vreau să iau in jur de 10-15 hectare ca să construiesc 10-12 terenuri de fotbal unde să se pregatească formatiile romanesti. Acum sunt in cautari, am vazut deja un lot de 5 hectare, dar e prea mic pentru ceea ce visez eu. O să mai sondez piata. Domne, o să fac ceva super! Și, retineti, n-o să iau nici un ban cluburilor din Romania! Și incă un amanunt, foarte important: o să achizitionez pamintul doar după ce iau aprobarea Adunarii Generale a Ligii".

Mai ieftin decit in tară

Șeful LPF a raspuns la intrebari apoi. Din ce bani se vor achizitiona hectarele de teren? "Stati linistit, v-am zis, nu iau nici un leu de la cluburi. Banii o să-i fac eu rost, personal. O să-i aduc de la diversi sponsori, de la prieteni, o să facem ceva de calitate, cum e si sediul LPF. Mai am de gind să traiesc vreo 40-50 de ani, dar planul va fi materializat in cîțiva ani, unul, doi, o să vedem", a replicat Dragomir.

De ce in Turcia si nu in Romania? "E mai ieftin, sunt conditii bune de antrenament, iar din ianuarie si pină in martie echipele pot sta aici să se pregateasca În Turcia se manincă si se doarme ieftin, iar bazele de antrenament de aici sunt la o oră si un sfert de mers cu avionul de Romania, nu sunt departe".

"Vreau să iau teren nu mai departe de 10 kilometri de hotelurile din zona ca să fie aproape de echipe. Hotel nu fac, n-am atîția bani! Hotelul si-l platesc romanii" - Dumitru Dragomir, presedinte LPF

2.500 de euro costa in general, o zi de cantonament, cu antrenamente, cazare si masa in Turcia

"Dumitru Dragomir este un vizionar, am incredere in ideile lui. Nu ar fi prima dată cind el ajută echipele romanesti, de aceea este atit de sustinut in fruntea LPF" - Cristi Borcea, actionar Dinamo

gsp

Astristul01.02.2011 22:07

Inca una dintre "maretele" idei ale lui mitica-puscarie. Omu' asta nu stie cum sa mai fure bani din fotbal.

Mereu Cu Steaua02.02.2011 10:05
Presedintele LPF are in plan să cumpere cel putin 10 hectare de teren in Antalya pentru a face 10 terenuri de fotbal pentru ca romanii să se pregatească gratis iarna.

Dumitru Dragomir a venit in vizită de lucru in Antalya. Și ca să inspecteze cum se antrenează echipele din Liga 1 Bergenbier, dar si ca să achizitioneze pamint! Șeful Ligii are un plan-gigant de a extinde puterea Ligii peste hotare. Vrea să cumpere hectare intregi de teren pentru a construi baze sportive pe care să le folosească echipele de fotbal din prima Liga intr-o fază de inceput, in cantonamentele de iarnă pe care le fac in această zonă a Turciei.

Are nevoie de aprobarea Adunarii Generale

Varianta a fost confirmată ieri pentru Gazeta Sporturilor chiar de catre Dragomir: "Vreau să iau in jur de 10-15 hectare ca să construiesc 10-12 terenuri de fotbal unde să se pregatească formatiile romanesti. Acum sunt in cautari, am vazut deja un lot de 5 hectare, dar e prea mic pentru ceea ce visez eu. O să mai sondez piata. Domne, o să fac ceva super! Și, retineti, n-o să iau nici un ban cluburilor din Romania! Și incă un amanunt, foarte important: o să achizitionez pamintul doar după ce iau aprobarea Adunarii Generale a Ligii".

Mai ieftin decit in tară

Șeful LPF a raspuns la intrebari apoi. Din ce bani se vor achizitiona hectarele de teren? "Stati linistit, v-am zis, nu iau nici un leu de la cluburi. Banii o să-i fac eu rost, personal. O să-i aduc de la diversi sponsori, de la prieteni, o să facem ceva de calitate, cum e si sediul LPF. Mai am de gind să traiesc vreo 40-50 de ani, dar planul va fi materializat in cîțiva ani, unul, doi, o să vedem", a replicat Dragomir.

De ce in Turcia si nu in Romania? "E mai ieftin, sunt conditii bune de antrenament, iar din ianuarie si pină in martie echipele pot sta aici să se pregateasca În Turcia se manincă si se doarme ieftin, iar bazele de antrenament de aici sunt la o oră si un sfert de mers cu avionul de Romania, nu sunt departe".

"Vreau să iau teren nu mai departe de 10 kilometri de hotelurile din zona ca să fie aproape de echipe. Hotel nu fac, n-am atîția bani! Hotelul si-l platesc romanii" - Dumitru Dragomir, presedinte LPF

2.500 de euro costa in general, o zi de cantonament, cu antrenamente, cazare si masa in Turcia

"Dumitru Dragomir este un vizionar, am incredere in ideile lui. Nu ar fi prima dată cind el ajută echipele romanesti, de aceea este atit de sustinut in fruntea LPF" - Cristi Borcea, actionar Dinamo

gsp

Mare caracter,si omenie cat poti sa duci. :thumbdown:

Sunt curios ce-i iese la afacerea asta,ca moca nu-l vad pe militian sa dea ceva?

bogdinho'02.02.2011 11:16

Gaz Metan ?!?!? Vad ca nu prea vorbeste nimeni despre ei , insa odata cu venirea lui Bratu si intoarcerea lui Eric au sanse mari sa termine daca nu campioni , macar in primele 3 locuri ! Pustai face o treaba extraordinara acolo , merita toata admiratia...

Ciobanul ar trebui sa ia lectii de la Horoba...

Astristul02.02.2011 21:04

Ciobanul mai bine n-ar mai lua lectii de la nimeni si ar pleca de la Steaua de bunavoie! E cea mai simpla solutie!

Mereu Cu Steaua03.02.2011 07:31
...Ciobanul ar trebui sa ia lectii de la Horoba...

Ciobanul ar trebui sa inceapa direct cu gradinita,daca se grabeste mai are timp. :boxing:

Sa ne intoarcem la fotbal.O adevarata lectie de tehnica a negocierii i-a dat-o tata Jean,a saltat pretul lui Moraes datorita ciobanului,pe cand cel din urma s-a ales cu praful de pe toba.

Steaua_joaka_tiki_taka20.03.2011 01:40

Steaua ia anul asta si titlul si Cupa ca nu am mai luat din 1997 Eventul !!! :steag_sah_mic:

Bogdan20.03.2011 08:14

@Steaua_joaka_tiki_taka pe ce te bazezi cand spui asta? Argumeanteaza te rog.

bogdinho'20.03.2011 08:45

Poate glumeste :))

dejoc21.03.2011 09:07

@ bogdinho', n-are haz.

Anu asta e compromis, cred ca de la anul, cam tot asa :(

strezahuzum21.03.2011 15:16
Ciobanul ar trebui sa inceapa direct cu gradinita,daca se grabeste mai are timp. :boxing:

Sa ne intoarcem la fotbal.O adevarata lectie de tehnica a negocierii i-a dat-o tata Jean,a saltat pretul lui Moraes datorita ciobanului,pe cand cel din urma s-a ales cu praful de pe toba.

Mai bine ar lua lectii despre "victorie" de la nenea Adolf. Uite lectia nr 1 :

a) Scoate pistolul din sertar.

b) Verifica daca pistolul e incarcat.

c) Pistolul se pune la tampla, teava indreptata usor in jos.

d) Apasa pe tragaci.

e) Repeta operatiunea, daca ai ratat.

*Alecs*09.04.2011 12:10

Intrucat nu cred ca exista discutii generale despre Liga 1, o sa postez aici:

Echipa Unirii Urziceni contra Stelei:

Curcă - Buscă (Blay '57), M. Ioniță, E. Nicu, Tene (V. Lupu '25) - Teusan, Muzac (A. Paduretu '60) - Toba Marcu, Senin - Mihalcea

Echipa Unirii Urziceni contra Otelului:

Curcă - Mustață, Mera, Teusan, Lupu - Blay, Apostol, Paduretu, Tobă - Patras, Rusescu

red&blue_boy09.04.2011 12:24

Eu nu vad nici o diferenta! :D

iNsTiGaToR09.04.2011 12:35

Blat oricum a fost :))

Stryker09.04.2011 12:41

Si ce vrei sa demonstrezi cu asta? E a doua echipa mult mai buna decat prima? Poate tu vezi niste "super-valori" pe acolo ca Apostol, Paduretu, Rusescu ... hai sa fim seriosi, probabil tu esti unul dintre aceia care au sustinut ca a fost un meci aranjat ...

In primul rand antrenorul decide pe cine baga in teren la un meci, nici la Steaua nu joaca cea mai buna echipa posibila, uite de exemplu Banel, Surdu sau Bilasco joaca meci de meci, cand in in locul lor ar putea fi mai utili Szekely, Dica sau Maicon, in al doilea rand cand joci contra unei echipe care nu foloseste cel mai bun 11, care si asta e relativ pana la urma, ce ai vrea sa faci ? Sa nu castigi pe motiv ca cica nu joaca adversarul cu cel mai bun 11? Marchezi cate goluri poti, ca pana la urma, fotbalul se joaca pe goluri. Si in al treilea rand ce nevoie avea Steaua sa faca un aranjament cu una din cele mai slabe echipa din campionat?

Pe mine nu ma bucurat cu nimic aceasta victorie, chiar mi s-au parut penibili cei care s-au entuziasmat de proportiile scorului, dar sa mergi pana acolo sa susti ca a fost "blat" este deja patetic, Urziceni este o echipa condamnata in acest moment, nu au batut decat pe Sportul in ultimele 18 meciuri in campionat, ca sa nu mai vorbim de cate infrangeri au ... cam ce vroiai sa faca in Ghencea? Puteau sa joace cu orice combinatie posibila de jucatori din lot in primul 11, poate ca asa scorul ar fi fost ceva mai strans, dar rezultatul cred ca era tot 1 solist in 99% din cazuri.

mountytoma09.04.2011 18:17

nu inteleg de ce e patetic sa sustii ca meciul ala a fost blat. poate nu avem aceeasi definitie pentru "blat".

pentru mine blat este cand una din echipe nu joaca pentru a castiga meciul, sau macar pentru a obtine un egal sau a limita proportiile scorului la infrangere. si urziceniul in meciul cu Steaua mi s-a parut ca a vrut mult mai mult decat ai nostri ca meciul sa se termine cu scorul ala caraghios si mincinos.

Stryker09.04.2011 20:15

Termenul Blat este in general folosit in fotbal cand exista o intelegere intre doua echipe, in scopul obtinerii unui anume rezultat in meciul direct, care sa avantajeze pe una sau chiar pe ambele echipe(egalul strategic).

In acest caz, blat nu a fost, pentru ca cele doua echipe nu s-au inteles asupra acelui rezultat, Urziceni venea clar din postura unei echipe ce nu putea emite in mod normal pretentii in deplasare, mai ales ca juca cu una din primele 8 clasate, asta ca sa nu spun ca erau victime aproape sigure, cel putin eu asa am vazut situatia, am si spus asta in topicul respectiv, o echipa care se respecta si care trage la cupele europene trebuie sa castige cu un scor de la 2-0 in sus cu Urziceni.

Ceea ce pentru tine inseamna blat, cred ca s-ar putea traduce cel mai bine cu lipsa clara de interes din partea echipei respective ...

Steaua nu este nici pe departe o super echipa, scorul poate este un pic exagerat(un 3-0 poate era ceva mai realist), insa Urziceni au o echipa demna de mila, iar in meciul din Ghencea atat au putut ei sa faca, nu au avut nici motivatie pe de alta parte, iar Steaua a reusit sa controleze destul de bine jocul.

In fine Steaua nici macar nu avea nevoie sa faca blat acasa cu o echipa pe care stia ca o va invinge mai mult ca sigur ... sper ca am fost destul de explicit, a trecut o saptamana de la acest meci si vad ca din pacate unii ati ramas cu o idee gresita

Azi Unirea 0-3 Otelul ... probabil ca sunt unii care au vazut si acolo un blat(desi cel mai probabil nu au vazut nici macar rezumatul meciul) :wacko:

mountytoma10.04.2011 06:49

si tu chiar crezi ca becali nu a vorbit la Urziceni sa nu indrazneasca aia sa dea gol in Ghencea?

eu am vazut meciul si m-am intrebat de la inceput pana la sfarsit de ce cand ai nostri pierdeau mingea, aia de la Urziceni ne-o dadeau inapoi imediat... si am mai fost uimit ce fericire se citea pe fata ialomitenilor in minutul 10 cand era deja 2-0...

Urziceni-Otelul 0-3 nu a fost blat, a fost o lectie predata unor obraznici si incorecti de catre pana una-alta echipa din fruntea clasamentului. echipa ajunsa acolo prin multa, foarte multa munca (nu de genul celei prestate de Banel insa), si cu zero sprijin de la arbitri sau de la alte echipe.

Ronnie10.04.2011 07:16
Echipa Unirii Urziceni contra Otelului:

Curcă - Mustață, Mera, Teusan, Lupu - Blay, Apostol, Paduretu, Tobă - Patras, Rusescu

Mustata, Teusan, Lupu, Blay mijlocas dreapta, Patras??? Clar blat, nu, e clar blat. Ar fi culmea sa nu fie blat. 3-0 si echipa de rezerve? Blat clar. Blat toata ziua la Urziceni-Otelul.

Probabil Urziceniul daca nu incepe cu acelasi 11 in toate cele 34 de etape e acuzata de blat de unii. Rusescu nici nu mai are voie sa fie suspendat ca imediat apare pe site aici ca "accidentat".

bogdinho'10.04.2011 09:51

Cu Otelul au jucat la fel de cizme ca si in Ghencea! Face Bucsaru bani de pe urma blaturilor pana la final , oricum e ca si desfiintata Unirea :)

«14567»