FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Discutii despre Europa League - Editia 2009/2010

«1234567»
kata_roby28.08.2009 12:49
öpücez sizi steua muș pöhhhh :thumbdown::thumbdown::thumbdown:

FORZA FENERBAHÇE

Daci draq te turk imputit '' POSFsafiaj fsfa sfnfa S '' Spek English ..

Sper sai rupem iar pe turci :X:X

metzzz28.08.2009 13:02

Am inteles bine sau meciurile se joaca tur - retur ?? :hmmm:

The Flyer28.08.2009 13:04
öpücez sizi steua muș pöhhhh :thumbdown::thumbdown::thumbdown:

FORZA FENERBAHÇE

ia uite,au aparut turcaletii de la fener!v-am batut,bai,saracilor!n-o sa cistigati in Ghencea!

(poate-i traduce cineva)

metzz,da,tati,se joaca tur-retur!

AlleXyS28.08.2009 13:20

Deci va spun eu ca Steaua e calificata de pe primul loc !!! Steaua joaca mai bine in deplasare cu echipele mari , gen Fenerbahnce , la ei nu luam bataie cu siguranta . Acasa , o singura problema ar fi , daca primul meci e cel cu Fenerbahce , fara suporteri , nu stiu ce scor va fi , daca primul meci este cu Twente sau Sheriff , e mai bine pentru scor , Steaua nu se poate incurca , dar rau pentru fani , pentru ca ar fi vazut un meci cu Steaua dominand partida . 

Sa ma cred si eu putin mama omida si sa fac un clasament al meu , dupa scorurile mele , sa-mi spuna cineva jos daca exagerez cu ceva , sau daca am dreptate ! Sa zic , ca primul meci va fi cu Twente acasa , acasa e cu siguranta deoarece  Urziceniul joaca in deplasare primul meci , iar UEFA a decis ca nu se poate juca 2 partide pe Ghencea in aceeasi saptamana !

Steaua e o echipa cu un joc frumos , pase si alte jocuri in echipa 

Fenerbahce dupa cate am vazut eu , ii stiu de cativa ani , in Champions League a scos rezultate bune , e o echipa cu o forta ofensiva deosebita , macheaza aproape meci de meci , iar cu echipele mai slabe da de la 2-3 in sus

Twente , a jucat bine cu Sporting dar a avut ghinion , a terminat campionatul in fata lui Ajax si PSV , e ceva si asta

Sheriff , cel mai bun an al lor din Europa , a trecut 2 tururi in Champions League si a pierdut cu greu cu Pyreu in play off-ul Champions League !

Deci :

Steaua - Twente 2-0

Fenerbahce - Sheriff  3-0

Sheriff - Steaua 1-3

Twente - Fenerbahce 2-3

Sheriff - Twente 1-1

Steaua - Fenerbahce 1-1

Twente - Sheriff 3-1

Fenerbahce - Steaua 1-2

Twente - Steaua 1-0

Sheriff- Fenerbahce 0-2

Steaua - Sheriff 3-0

Fenerbahce - Twente 0-0

CLASAMENT :

1. Steaua  13 4-1-1 11-04 +7  fular-campionii

2. Fenerb 11 3-2-1 10-05 +5

3. Twente 8 2-2-2 07-07 0

4. Sheriff 1 0-1-5 03-15 -12

care iti mai dai cu parerea in stilul meu ? :)) cu toate rezultatele grupei si clasament ? :D 

dincerfb28.08.2009 13:21

akıllı olun fener ulan

ezik Steaua :thumbdown::thumbdown::thumbdown:

BNQ28.08.2009 13:23
Bun deci sa rezumam:

1. In sfarsit ajunge si Steaua in Rep. Moldova. Pacat totusi ca in partea rusofona a tarii, dar oricum cred ca vor veni Stelistii din Moldova sa ne sustina, asta daca regimul transnistrean nu va pune anumite "bariere"....

FORZA Steaua !!!

Fãrã dubii, circulã zvonuri cã ªeriff ar juca pe stadionul Zimbru din Chișinãu, din cauza cã Tiraspolul nu are Aeroport și Hotel în oraș .. nu știu pe cît de este de adevãrat. Stadionul se ridicã la nivel de Europa League, dar sper sã nu se joacã în Tiraspol, pt cã astfel în Chișuinãu se va juca de parcã Steaua ar fi acasã !

P.S. Astãzi a fost ales Președintele Parlamentului și așteptãm sã se facã și guvernul pt a scoate mai repede vizele stupide pt frații noștri !

_yang28.08.2009 13:25
2. TWENTE

Cum s-a calificat: vine din UEFA Champions League unde a fost eliminata de Sporting Lisabona

Third qualifying round

29.07.2009 v Sporting Clube de Portugal (A) 0-0

04.08.2009 v Sporting Clube de Portugal (H) 1-1

Ultimele rezultate in campionatul intern:

01/08 v Sparta (A) 2-0

09/08 v PSV (H) 1-1

15/08 v Den Haag (A) 1-0

23/08 v Waalwijk (H) 2-1

Locul actual in clasament: 2

Twente a fost eliminata in turul 2 preliminar al UCL, si de aceea au fost nevoiti sa joace si in play-off-ul Europa League :

FC Twente-FK Qarabağ 3-1

FK Qarabağ-FC Twente 0-0

AlleXyS28.08.2009 13:26

Fenerbahce takımı berbat, o Yıldızlı yendi. Burada bir Türk takımı Yıldızlı Romanya ile karșılaștırmak değil

Mesaj pentru turci !!!

dincerfb28.08.2009 13:30

Sã ne uitãm la cât de multe goluri

FENERBAHÇE!!!

AlleXyS28.08.2009 13:37
Sã ne uitãm la cât de multe goluri

Steaua Bucuresti - Fenerbahce 1-1

Fenerbahce - Steaua Bucuresti 1-2 

SCORURILE MELE 

dincerfb28.08.2009 13:37
Fenerbahce takımı berbat, o Yıldızlı yendi. Burada bir Türk takımı Yıldızlı Romanya ile karșılaștırmak değil

Mesaj pentru turci !!!

2 meciuri fãrã spectatori, întreb dacã ați

Ai o mai bunã GS echipa nu Fenrbahçe care le-am

AlleXyS28.08.2009 13:40
2 meciuri fãrã spectatori, întreb dacã ați

Ai o mai bunã GS echipa nu Fenrbahçe care le-am

Steaua - Besiktas 2-1

Steaua - Galatasaray 1-0

Galatasaray - Steaua 1-1

next Fenerbahce 

Steaua sperie Istambulu :))

dincerfb28.08.2009 13:42

Steaua 1-3 FENERBAHÇE

FENERBAHÇE 4-1 Steaua

Steaua - Besiktas 2-1

Steaua - Galatasaray 1-0

Galatasaray - Steaua 1-1

next Fenerbahce

Steaua sperie Istambulu :))

Noi nu sunt ca GS și BJK :thumbdown:

Astristul28.08.2009 13:48
Fãrã dubii, circulã zvonuri cã ªeriff ar juca pe stadionul Zimbru din Chișinãu, din cauza cã Tiraspolul nu are Aeroport și Hotel în oraș .. nu știu pe cît de este de adevãrat. Stadionul se ridicã la nivel de Europa League, dar sper sã nu se joacã în Tiraspol, pt cã astfel în Chișuinãu se va juca de parcã Steaua ar fi acasã !

P.S. Astãzi a fost ales Președintele Parlamentului și așteptãm sã se facã și guvernul pt a scoate mai repede vizele stupide pt frații noștri !

1. Imposibil! Ce spui tu n-are acoperire pentru ca ei au jucat cu Olympiacos CFP la ei acasa! Deci vom juca la Tiraspol pe stadionul principal din complexul Sheriff.

2. Primul meci Steaua-Sheriff .... cu portile inchise din pacate. :( Bine ca jucam cu Fener cu spectatori. :)

FORZA Steaua !!!

AlleXyS28.08.2009 14:17
1. Imposibil! Ce spui tu n-are acoperire pentru ca ei au jucat cu Olympiacos CFP la ei acasa! Deci vom juca la Tiraspol pe stadionul principal din complexul Sheriff.

2. Primul meci Steaua-Sheriff .... cu portile inchise din pacate. :( Bine ca jucam cu Fener cu spectatori. :)

FORZA Steaua !!!

Sa le multumim Urziceniului ca joaca in Ghencea , pentru ca ultimul meci din gurpa o sa-l jucam tot acasa si avem califiicarea in maini , oricum o sa fim calificati din etapa a 4a :)) 

asta speram , meciul fara spectatori sa fie cu Twente sau cu Sheriff .... asa Fenerbahce o sa vada furia Stelei  :steag_cruce_invers: nu avem stadion cat ei , nu avem 50 mii suporteri pe teren , maxim 30 mii , dar avem o galerie cat 10 stadioane deale lor .

kmfcomm28.08.2009 14:23

voi nu o sa ma credeti..da shiferanii pe forumu lor la fel se bucura ca au dat peste Steaua..considerand-o unica echipa pe care o pot bate de 2 ori in aceasta campanie :-))

asa ca ...va doresc mult succes si welcome to Moldova !!

sper sa-i batetzi..presupun ca din galeria lu zimbru o sa fie multi baieti care o sa vi se alature in deplasare...pt ca-i uram pana la moarte pe sheriff..

daca aveti nevoie de info ma puteti contacta pe privat ...am mers de multe ori in transnistria, inclusiv tiraspol pt ca avem 5 echipa de acolo in campionatu lor..nu e asa de dificila deplasarea in Tiras cum pare..important sa faceti rost de vize pt RM

AlleXyS28.08.2009 14:31

Sa ne bata Sheriff-ul...asta no sa se intample :)) E adevarat ca fiecare meci isi are surpriza lui , dar nu cred ca o sa ne impiedice Sherifful .

Daca ar putea , eu prefer sa se califice Steaua si Sheriff , pentru ca sunt de langa noi....sa zzicem tot romani , dar intr'o parte cu inclinatii sovietice ...

2 victorii cu Sherifful trebuie sa obtinem neaparat ... Sheriful sai bata pe Fenerbahce daca vor , si pe Twente

AlleXyS28.08.2009 14:36

cei pe site la Sheriff =))) panarama de sovietici

sa-i spargem >:)))))

http://FC-sheriff.com/forum/viewtopic.php?p=12169#12169

luati adresa , facetiva cat mai multe conturi si ardetii pe rusuletzi :))

Alexandru H.28.08.2009 14:46
cei pe site la Sheriff =))) panarama de sovietici

sa-i spargem >:)))))

http://FC-sheriff.com/forum/viewtopic.php?p=12169#12169

luati adresa , facetiva cat mai multe conturi si ardetii pe rusuletzi :))

Infantil. Nu am auzit in viata mea ca suporterii lui Chelsea sa invadeze forumurile unei echipe mai slabe. Deci nu inteleg de ce stelistii ar trebui sa fie pasionati de a se injura cu rusii din Tiraspol.

Sau Semper Superiores e doar buna de rostit la evenimente speciale, ca deh, in rest ne purtam ca copiii?

Stryker28.08.2009 14:47

E bine ca a intrat si sheriff in grupa noastra , am vazut faze din play-off CL cu olympiacos , stau foarte prost in aparare, nu ca noi am sta bine , dar ei stau foarte prost si nici in atac nu par sa straluceasca.

Twente nu trebuie subestimati , numele lor nu spune nimic in Europa dar daca sunt vice-campionii olandei de anul trecut , au terminat peste Ajax si PSV, deci inseamna ca-s o echipa redutabila, cel mai probabil cu ei ne vom lupta pentru pozitia secunda .

Fenerbahce era unul dintre adversari pe care era mai bine sa-i evitam, insa asta e , parca trebuia sa intre si o echipa mai cu nume alaturi de noi ...

Oricum daca batem tot acasa si mai obtinem si o victorie in deplasare cu sheriff , suntem calificati aproape sigur .

AlleXyS28.08.2009 14:52

"Fenerbahce era unul dintre adversari pe care era mai bine sa-i evitam, insa asta e , parca trebuia sa intre si o echipa mai cu nume alaturi de noi .."

pai in caz ca nati vazut clasamentul coeficientilor :

locul 12 pentru Steaua

locul 13 pentru Fenerbahnce

:))

practic , 2 echipe cu valori egale

e o lupta Steaua - Fenerbahce si Fenerbahce - Twente , in nici un caz Steaua cu Twente !!

Steaua termina in primele 2 sigur , Fener are de la 1 la 3 sanse , iar Twente locl 2 sau 3 .

Abia astept meciurile :>

Alexandru H.28.08.2009 14:59
"Fenerbahce era unul dintre adversari pe care era mai bine sa-i evitam, insa asta e , parca trebuia sa intre si o echipa mai cu nume alaturi de noi .."

pai in caz ca nati vazut clasamentul coeficientilor :

locul 12 pentru Steaua

locul 13 pentru Fenerbahnce

:))

practic , 2 echipe cu valori egale

e o lupta Steaua - Fenerbahce si Fenerbahce - Twente , in nici un caz Steaua cu Twente !!

Steaua termina in primele 2 sigur , Fener are de la 1 la 3 sanse , iar Twente locl 2 sau 3 .

Abia astept meciurile :>

Coeficientii nu au (aproape) nicio valoare. Acum un an am intalnit in grupele Champions League pe Fiorentina, noi venind din urna 3 iar ei din urna 4.

Conteaza mai mult fata echipei in fiecare sezon. Iar Fenerbahce e cam puternica in momentul asta.

Cu Twente se face aceeasi eroare: doar pentru ca nu a fost o forta pana acum (deci nu a avut sansa sa adune prea multe puncte la coeficient), e bagata la capitolul "diverse", cand, in realitate, e una din cele mai puternice echipe pe care puteam sa le intalnim din urna 3...

AlleXyS28.08.2009 15:37

"Fenerbahce e cam puternica in momentul asta"

2-2 cu Sion din Elvetia pe teren propriu nu e chiar asa bun , chiar daca erau deja calificati , asa ca nu e chiar pe val Fenerbahce .

Daca ne ganim la rezultatele Stelei in Europa , victorii pe linie , ar fi mai bine de zis : Steaua este pe val si doreste sa continue asa

Alexandru H.28.08.2009 15:42
"Fenerbahce e cam puternica in momentul asta"

2-2 cu Sion din Elvetia pe teren propriu nu e chiar asa bun , chiar daca erau deja calificati , asa ca nu e chiar pe val Fenerbahce .

Daca ne ganim la rezultatele Stelei in Europa , victorii pe linie , ar fi mai bine de zis : Steaua este pe val si doreste sa continue asa

Da, am avut numai victorii cu forte ale Europei: cu Ujpest, din tara care l-a dat pe Puscas, pe Milwell, echipa din tara care a inventat fotbalul si pe St. Patrick, ajutata nu numai de geniul fotbalistic irlandez dar si de Dumnezeu...

Eu zic ca spunem "Bine ca ne-am calificat in grupe, jucand din postura de cap de serie" si sa ne pregatim cum trebuie urmatoarele meciuri. Ca Fenerbahce nu e o formatie de desculti iar Twente vine dintr-un fotbal superior noua...

AlleXyS28.08.2009 15:58

asa e , dar daca ai observat , Steaua de cate ori a jucat cu echipe mari , care practica un fotbal frumos , a facut fatza .

In special cu echipele din Spania , Italia , Anglia , Steaua a jucat mereu frumos . La Madrid , la Lyon , la Londra cu Arsenal , la Fiorentina , La Sevilla si cu Betis si cu FC Sevilla , multe meciuri bune cu echipe mult prea mari pentru fotbalul nostru , dar am obtinut rezultate . Acum cu Fenerbahce de ce nar fi asa ? Pe turci i-am batut mai mereu !! de ce sa nu fie la fel si acum ?

«1234567»