FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Discutii despre Europa League - Editia 2009/2010

«12347»
SteauA-fan19.07.2009 18:42

in cazu in care vom trece de Újpest (ceea ce se va intampla) cu cine ati prefera sa jucam turu urmator dintre Flamurtari si Motherwell? Eu unu zic ca ar fi mai usor sa picam cu Motherwell pt ce ei au primit un loc in europa league ca un premiu fair play,da ne calificam si cu Flamurtari da va fi putin ma dificil.

myulica19.07.2009 22:46

Steaua in retur...o sa fie un meci cum rar am mai vazut cu niste maghiari care trag de un rezultat cat de cat favorabil iar cu o Steaua intr-o mare forma si dorintza de a demonstra adevarata valoare

Ii avem in forma pe Toja si pe Szekely dar sa incercam sa evitam erori de genu D.Goian-S.Ghionea

Rezultatul?.?.?.?.?.?.un 1-2 cred ca va fi cel plauzibil :steag_cruce_invers:

myulica_userbar.png

red&blue_boy20.07.2009 07:11
in cazu in care vom trece de Újpest (ceea ce se va intampla) cu cine ati prefera sa jucam turu urmator dintre Flamurtari si Motherwell? Eu unu zic ca ar fi mai usor sa picam cu Motherwell pt ce ei au primit un loc in europa league ca un premiu fair play,da ne calificam si cu Flamurtari da va fi putin ma dificil.

Da,si eu cred ca mai bine am juca cu Motherwell.

AlleXyS20.07.2009 07:24

Flamultari sau Motherwell , nu trebuie sa avem o preferinta !! care va fi va fi , dar trebuie o dubla victorie a Stelei indiferent care din cele 2 va pica . Nu stiu ce sa zic de Motherwell , in primul tur a luat bataie acasa cu 1-0 si a batut in deplasare cu 3-0 , probabil nu au un joc prea reusit acasa . Si in plus , cum multa lume stie , britanicii joaca un fotbal deschis , asa cui ii palce Stelei . Cu Flamultari cred ca ar fi mai greu , se baga in aparare , fault dupa fault , arunca mingi la nimereala si asa se duce meciul , urat si plictisitor . Plus ca albanezii sunt agresivi , uitativa la echipa nationala ca are niste rezultate poate pe care Romania le invidiaza :))

Deci , Motherwell este mai buna pentru Steaua

red&blue_boy20.07.2009 11:29

@ AlleXyS : Pai vezi ca nu-i chiar indiferent cu cine jucam!Cu Motherwell ar fi mai bine! :D Lasand gluma la o parte,cu oricare dintre ele jucam,trebuie sa ne calificam,chiar cu o dubla victorie.Dar pana acolo mai avem returul cu Ujpest.

bijoux_bz20.07.2009 12:01

stie cineva cam ce tip de echipe putem intalni in play-off?

_yang20.07.2009 14:20

Uefa_method_2009.jpg

Dupa cum se vede avand in vedere ca suntem capi de serie,n-o sa intalnim echipele venite din UCL si nici cele calificate direct in play-off ci doar pe cele care sunt prezente si ele in turul 3 preliminar...

Robert Stelistul21.07.2009 15:13

pe ce program se joaca returl???????

1on21.07.2009 16:37

digisport

Robert Stelistul21.07.2009 16:38

pe upc este digisport?????

mircea_1021.07.2009 17:46
ady_ultras21.07.2009 23:17

daca doamne ajuta ajungem in grupa si trecem de grupe sunt de parere k luam o optiune serioasa cel putin pentru semifinale

gby1023.07.2009 16:22

Parera mea ca mai bine jucam cu Flamurtari...pentru ca Flamurtari este o echipa din Albania...si campionatul Albanez este mult inferior campionatului nostru dar si celui Scotian...dar ...cu orice echipa am juca la valoarea si renumele echipei noastre de suflet Steaua Bucuresti nu ar trebui sa avem probleme....hai Steaua cat mai departe In Europa League...ce frumos ar fi ca sa jucam o finala de cupa europeana...ar pune fotbalul romanesc in "vizorul" lumii...si nu ar mai avea o parere atat de proasta despre campionatul nostru fularsteaua2fular-campioniifularultras

AlleXyS24.07.2009 05:32

haideti in Scotia ma :)) Motherwell a batut cu 8-1 acasa pe Flamurtari si s-a calificat cu generalul de 8-2 . E bine si asa , o sa fie un joci frumos si calificarea Stelei in Play Off .

FC_STEAUA_194703.08.2009 06:50

3-0 acasa, deci cred ca daca baietii i-au meciul in serios in retur nu avem cum sa ne impiedicam de acesti scotieni, mai ales dupa ce au "aratat" in prima mansa. eu sper sa castigam si acolo pentru ca fiecare punct de coeficient este foarte important pentru Romania in acest sezon. sper sa intalnim o alta echipa slabuta si in runda playoff si sa intram in grupe pentru ca o sa fie o experienta foarte utila pentru tinerii jucatori din lot.

cristiii12.08.2009 23:16

sper sa nu picam cu echipe prea tari in grupe, ca trecem noi de sfantu petru

cristiii27.08.2009 19:35

o sa fim in prima urna de calificare, pentru ca zenit a fost eliminata de nacional (5-4), asa ca avem sanse mari sa mergem in primavara europeana

SuperstaR1827.08.2009 20:22

s-a calificat dimano :| fmm de vecini striga toti acuma. Sa le sparg geamurile...

Acuma iar il vedem o saptamana pe Marius nicoolae iesind pe sticla. BAGAMIAS.

Ronnie27.08.2009 20:30

Ce vecini am! Au urlat ca porcii la Dinamo si la Steaua au inceput sa cante. Ciudati mai nene :)

Alexandru H.27.08.2009 20:41
Ce vecini am! Au urlat ca porcii la Dinamo si la Steaua au inceput sa cante. Ciudati mai nene :)

Cred ca i-am auzit si eu...

Oricum, Dinamo a jucat tare bine. I-a cam ingropat pe cei din PCH dupa meciul asta.

Noi, in schimb... nici nu vreau sa vorbesc. Avem o aparare ciopartita si ne permitem sa ii spunem unuia ca Rada (care nu e un geniu fotbalistic, dar macar e o solutie pe linia aia amarata de fund) ca se crede star...

De la interventia Becaliotului, Szekely joaca din ce in ce mai prost iar Nicolita din ce in ce mai bine. Sunt fan Szekely dar nu poate emite, in momentul asta, pretentii la postul de titular...

Maye27.08.2009 20:42

Vedeti daca nu stati intr-un oras stelist.

razvan2827.08.2009 20:47

E bine ca ne-am calificat pana la urma.

La mine in zona la golurile lui FC Brasov si Unirea Urziceni de anul trecut cu spurcatii a iesit mereu cate cineva pe geam sa strige goooollll ca nebunu... io stau in zona obor unde mai sunt si cativa dinamovisti da in special ca peste tot sunt stelisti :steag_cruce_invers:

cristiii27.08.2009 22:02

maine la 2 sa va uitati pe sport.ro ca sunt tragerile la sorti pentru grupe

cea mai usoara grupa pentru Steaua ar fi

1 Steaua 53

2 FC Kobenhavn 26

3 Hapoel Tel-Aviv 18

4 BATE Borisov 7

si cea mai grea ar fi

1 Steaua 53

2 Celtic 40

3 Fulham 15

5 Toulouse 14

LDS27.08.2009 22:03

Din câte știam eu, la rezultatul de 0 - 3 la "masa verde", în cazul egalitãții de rezultat s-ar fi calificat echipa care a beneficiat de rezultat. Ãsta era și spiritul sancțiunii...

Mã uit acum la TV și vãd o cohortã de zãpãciți, care printre altele își mai spun și "steliști", care felicitã echipa cașchetelor de miliție pentru acest rezultat "nemaiauzit", "nemaiîntâlnit", "istoric", etc. Din fruntea acestora nu putea lipsi, bineînțeles, Gigi Becali, purtãtorul de fular spurcat și sensibil întotdeauna când vine vorba de afinitãțile cu clubul sifoanelor...

Dacã e ceva de "felicitat" la Динамо, e numai "bulanul" pe care îl au la comisiile din țarã și mai nou, chiar la comisiile UEFA. Ar trebui sã le facã câte o statuie Nașului și lui Lupescu pe care sã le asambleze într-un trio statuar alãturi de statuia discoboului.

Catalyn0727.08.2009 22:15
Mã uit acum la TV și vãd o cohortã de zãpãciți, care printre altele își mai spun și "steliști", care felicitã echipa cașchetelor de miliție pentru acest rezultat "nemaiauzit", "nemaiîntâlnit", "istoric", etc. Di...

pai gandeste-te cata inteligenta iti trebuie sa dai sms pe bara aia din timpul meciului...11 din 10 indivizii d-aia sunt fanii ciobanului

«12347»