N-o sa spun de doua ori TiraSheriff, la primele jigniri zbori de pe forum.
N-o sa spun de doua ori TiraSheriff, la primele jigniri zbori de pe forum.
Da...atunci cind cineva injura ,vorbeste necivilizat si jugneste ma face ca sa cred ca e tigan needucat ...
si inca dupa asta va suparati cind europa zice ca sunteti tigani needucati...
vom face 100 de puncte sau unu sau 0 , asta e sport .
p.s nu sunt comunist; il urasc pe smirnov; (asa cum il uraste toata transnistria) iubesc sheriful , urasc FC tiraspol, dacia, zimbru; urasc Steaua !
SUCCES SI NE VEDEM IN TIRASPOL !
Ma mira faptul ca aveti conexiuni la net. Si putin respect ca te exprimi in romana.
Sa-i dea cineva va rog frumos ban lu' asta ca vreau sa dorm linistit...
Rusule, asculta la noi, ca noi am visat la o calificare din grupele UCL din postura de semifinalisti ai Cupei UEFA si dupa o victorie la Kiev cu 4-1 in fata unui public mai numeros decat cel adunat intr-o etapa jucata peste Prut. Si noi credeam ca avem o baza la nivel european, si au venit Lyon si Real Madrid si ne-au readus cu picioarele pe pamant... Bineinteles ca fotbalul nu e matematica, dar sansele voastre sunt egale cu ale noastre intr-o grupa, sa zicem, cu Milan, Real Madrid si Marseille...
Mult succes in campionatul Ucrainian sau Trasnistrean in viitorul apropiat, caci Basarabia, cu sau fara ajutorul Twiter, va redeveni in curand o parte din tara ai carei fii nu suporta tiganii, caci se va trezi aceasta patrie drogata asa cum a mai facut-o de atatea ori in istorie, vom trece peste calculele reci si Prutul va redeveni doar un rau...

Da...atunci cind cineva injura ,vorbeste necivilizat si jugneste ma face ca sa cred ca e tigan needucat ...
si inca dupa asta va suparati cind europa zice ca sunteti tigani needucati...
vom face 100 de puncte sau unu sau 0 , asta e sport .
p.s nu sunt comunist; il urasc pe smirnov; (asa cum il uraste toata transnistria) iubesc sheriful , urasc FC tiraspol, dacia, zimbru; urasc Steaua !
SUCCES SI NE VEDEM IN TIRASPOL !
Simt ca trebuie sa scriu un vers dintr-o melodie din hip hopul romanesc,care ti se aplica perfect:
Daca esti unul dintre milioanele de idioti/Ma conduc dupa sloganul "vino sa te injur de morti".
Apropo,lesinatule,tu la profilul tau ai in descriere "bat,beau si injur"...... Conform descrierii tale,si tu faci parte din categoria pe care ai numit-o tu,rusnacule....
?Grupa H: Steaua 13p parerea mea ;)p
Fenerbahce 4p turcii cu o echipa bunicica ...sunt imprevizibili .E greut sa luam max. > 6p
Twente, 3p Olandejii , astia chear stiu fotbal i vom avea de tras cu ei . Ei vor fi piatra de incercare !
Sheriff 6p Despre transnistreni ,nu pot spune dacat ...se vor baga cu fundu' in poarta , pentru a
limita nr. de goluri incasate . Nu tre sa-i tratam de sus !
Lasati-l pe Tirasheriff sa isi spuna pasul ..e chear amuzant
) !
?Grupa H: Steaua 13p parerea meap
Fenerbahce 4p turcii cu o echipa bunicica ...sunt imprevizibili .E greut sa luam max. > 6p
Twente, 3p Olandejii , astia chear stiu fotbal i vom avea de tras cu ei . Ei vor fi piatra de incercare !
Sheriff 6p Despre transnistreni ,nu pot spune dacat ...se vor baga cu fundu' in poarta , pentru a
limita nr. de goluri incasate . Nu tre sa-i tratam de sus !
Lasati-l pe Tirasheriff sa isi spuna pasul ..e chear amuzant
) !
asa am zis si eu , Steaua face 13 puncte
dar apoi , pe locul 2 vine Fenerbahce , totusi au niste jucatori buni .... numa daca se aude de Roberto Carlos e ceva
) pe 3 la distanta mica de Fener va fi Twente , iar pe 4 va fi Sheriff-ul cu 0 sau 1 pct
punctul ala nu-l ia cu Steaua ![]()
apropo , ca de cand a inceput sezonul 09/10 al cupelor europene , am vazut ca Sherifful isi tot amana meciurile in campionat !! de ce ? nu sunteti in stare sa jucati 2 meciuri intr-o saptamana ? va ia cu lesin ? ![]()
http://campionate.gsp.ro/competitii/fotbal...izia-nationala/
uitati aici , unii au 6 meciuri , iar ei abia 3
si au pretentia sa bata pe Steaua :-w
e o reclama "Red Bull iti da aripi "
pentru voi a fost "Slavia va da aripi" ati trecut si voi de aia cu un noroc chior si aq ati prins grai .
Dar ati dat de Steaua si acum suna asa " Steaua va lasa fara aripi"
FENERBAHÇE 5 Steaua 0
GALATASARAY 5 Dinamo 0
@by_fenerly
As i said in the PM i sent you earlier, use english or romanian only! This is the last warning
EN BÜYÜK FENERBAHÇEEEEEEEEE
FENERBAHÇE 5 Steaua 0 puhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
GALATASARAY 5 Dinamo 0 puhaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
FENERBAHÇEM OLEY FENERBAHÇEM OLEY FENERBAHÇEM OLEYYYYYYYYYYYYYY
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
FENERBAHÇEM OLEYYYYYYYYYYYYYY
günaydın ! Buna Dimineata !
bebek bezi getirmek o onu yaptı lütfen ... size bir sonrası va rog aduceti scutecul ca , asta a facut pe el si pute .........de la o
posta !
HAHAHAHA
))) 5-0 , in ce sport se cred astia asa tari ?
Turky , ati pierit de pe harta fotbalului bun . V-o tragem ca la Vaslui . Cu darabanele si tulnicele ....inainte !
TWENTE , va v-a face sa zambiti ...dupa meci folositi ploscile . Frica , bat-o vina !
lan ezik Steaua b. liler sikecez sizi hemde fena sikecez ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.
FENERBAHÇEMİZİN KADROSU
VOLKAN DEMİREL
GÖKAN GÖNÜL
LUGANO
ROBERTO Carlos
BİLİCA
KAZIM KAZIM
EMRE BELEZOĞLU
BARONİ
ANDRE DOS SANTOS
ALEX DE SOUZA
DanİEL GUİZA
VEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE DAUM
I have 2 words for ya: Kahrolsun fenerbahce(traducere in romana: Mu.ie fenerbahce).
Astia sunt in post ma...de foame si sete scriu numai minuni..da-i in plua noastra.
VOLKAN DEMİRELGÖKAN GÖNÜL
LUGANO
ROBERTO Carlos
BİLİCA
KAZIM KAZIM
EMRE BELEZOĞLU
BARONİ
ANDRE DOS SANTOS
ALEX DE SOUZA
DanİEL GUİZA
VEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE DAUM
Banel Nicolita!
BİLİCA
Asta e super talentul ce juca la u Cluj acum 2 ani.Jucatori mari.
Banel Nicolita!
Alexandru Tudose
Krum Bibishkov
Eugen Baciu
avem si noi cativa ![]()
frateilor eu va zic din nou.nu o luati asa de usor fenerbahce.o sa va fie greu de tot.din olanda poate puteti sa luati 3 puncte dar din istanbul e foarte greu sa scoateti macar egal.nu ca tin cu fener dar sa va zic.este greu cu fener.voi ma stiti sunt un supoer GALATASARAY dar ımi place sa vorbesc adevarul.este foarte greu.parerea mea este ca fener o sa iese din grupa asta pe primul loc.iar voi cred ca o sa dati cap ın cap cu olandejii pentru locul 2.sper sa iesiti voi ın locul 2.
FC Tiraspol 1 - 0 Sheriff Tiraspol
iote alt derby
defapt ce rad eu , ca si noi am iesit la fel dintr-un derby , poate chiar mai rau
Cam nasol daca ne consolam c-a pierdut si Sheriff.Oricum,ne va fi greu in UEFA cu Fenerbahce si Twente.Sunt echipe de alt calibru,nu ca ce am intalnit pana acum.
De fapt e invers ca s-a jucat pe terenul lui Sheriff.
Twente nu e nu stiu ce. Eu zic ca au terminat in fata lui PSV din noroc chior. Cu moldovenii nu o sa avem treaba si o sa iesim pana la urma de pe locul 2 din grupa. O sa pierdem in Turcia si egaluri in Olanda si Moldova .Acasa egal cu turcii , si victorii cu sheriff si twente.Fener bate pe toata lumea inafara de noi acasa iese pe primul loc iar sheriff si twente vor face numai egaluri -> Steaua iese din grupe ![]()
salut eu is din Tiraspol .
eu zic nu trebu de sfadit din cauza lu sport.
si ca voi sa stiti : sheriff nu e club rus aici joaca vro 4 jucatori la selectionata si altii moldoveni. chiar si romani.
Steaua & sheriff friends
. ca sa nu graim pre mult , ii drept ca Steaua ii mai puternica , are si un nume mai mare , trebuie sa recunoastem , dar eu
zic ca nicidicum nu terbu sa subestimam pe sheriff si sa zicem ca sheriff e rahat ca sheriff e slaba .. . haideti sa fim
stimatori cu cei mai mici , mai ales ca joaca 2 echipe din tari inrudite cit de cit ... nu socotiti ca in transdinstria e
numa oameni rush , aici 70 % din populatia sunt basarabeni vorbitori de grai moldovenesc (l romana).
hai mai bine impreuna sa batem pe fener
TREBU DE RUPT CyRU LA TURSHI
asa cum faceau stramosii nostri ![]()
mult succes Steaua AND SHERIFF !!
bine tu, mai moldovene! ![]()
stie cineva cat costa beletele in Ghencea pentru grupele Europa League?
Steaua & sheriff friendsmult succes Steaua AND SHERIFF !!
Mult succes Sheriff in meciurile cu Fener si Twente... ![]()
In rest... avem nevoie de 6 puncte din meciurile cu voi.
PS: V'am batut aseara la tineret ![]()
Banuiesc ca Sherifful nu arata ca nationala voastra de tineret ![]()
salut eu is din Tiraspol .eu zic nu trebu de sfadit din cauza lu sport.
si ca voi sa stiti : sheriff nu e club rus aici joaca vro 4 jucatori la selectionata si altii moldoveni. chiar si romani.
Steaua & sheriff friends
. ca sa nu graim pre mult , ii drept ca Steaua ii mai puternica , are si un nume mai mare , trebuie sa recunoastem , dar eu
zic ca nicidicum nu terbu sa subestimam pe sheriff si sa zicem ca sheriff e rahat ca sheriff e slaba .. . haideti sa fim
stimatori cu cei mai mici , mai ales ca joaca 2 echipe din tari inrudite cit de cit ... nu socotiti ca in transdinstria e
numa oameni rush , aici 70 % din populatia sunt basarabeni vorbitori de grai moldovenesc (l romana).
hai mai bine impreuna sa batem pe fener
TREBU DE RUPT CyRU LA TURSHI
asa cum faceau stramosii nostri
mult succes Steaua AND SHERIFF !!
bai asta moldovene fii atent tu cu ''CYRU'' tau.daca vrei sa stii ce au facut stramosii tai citeste istorie si invata mai bine.si vorbeste despre fener ca nu joci cu toataTURC?A.dar oricum o sa va rupa si fener... si sa-ti zic ceva.ia zimi ce va facut besiktas acum 2 ani...sa stii bine asta ca fener nu seamana cu besiktas.