FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cautare Moderator

«1234511»
dee29.06.2009 10:52
Uite, acum Becali l-a inchis.

inseamna ca era site-ul clubului, nu a lui George Becali.

In fine, treaba vaostra ce faceti si sper ca reteaua intereselor stelistilor sa nu afecteze in mod negativ pe altii!

(puteti sa o adaugati la o alta aberatie)

Virgil29.06.2009 10:55

Interesele steliste nu au cum sa nu-i afecteze pe altii. Noi vrem sa fim mereu pe primul loc. Nu crezi ca asta i-ar afecta in situatia in care ar pierde campionatul? Ai scris fara sa gandesti. E un non-sens.

dee29.06.2009 10:57
Interesele steliste nu au cum sa nu-i afecteze pe altii. Noi vrem sa fim mereu pe primul loc. Nu crezi ca asta i-ar afecta in situatia in care ar pierde campionatul? Ai scris fara sa gandesti. E un non-sens.

eu nu inteleg un lucru: cum vine, NOI VREM SA FIM PE PRIMUL LOC? dar cine sunteti VOI? pt cine lucrati? sunteti incadrati in cadrul armatei sau care va e baiul? vreti echipa de fotbal Steaua Bucuresti sa fie pe primul loc? pai implica-te Virgile in cadrul clubului, intra in conducerea clubului si gestioneaza-o tu, daca George Becali nu e in stare. Cine esti tu sa-l dai jos pe el? ai vreo functie in cadrul sectiei de fotbal care e privata? fa-i o adresa oficiala, nu virtual sau prin comunicate in care luati in deradere pe altii si discutati cu conducerea clubului. daca nu se poate, inseamna ca nu prezentati importanta pentru Conducerea Clubului, deci, ar trebui sa fie un mare semn de intrebare pt voi si sa va reanalizati pozitia.

MoWeed29.06.2009 10:59

@dee

Noi suntem cei care iubim Steaua neconditionat; cei care nu dorim sa scoatem bani din Steaua. De aceeea noi ne putem dori binele Stelei. Pentru ca un club de fotbal nu poate fi comparat cu un butic de cartier

dee29.06.2009 11:01

ce intelegi tu prin Steaua?

sectia de fotbal? clubul sportiv al Armatei? ce intelegi prin Steaua?

eliminarea concurentei de pe piata, sau ce intelegi prin Steaua? mari corporatii sau ce?

Steaua Bucuresti este un CLUB SPORTIV, atat, la fel cum este si Dinamo si alte cluburi sportive din tara. Sper ca n-ai senzatia ca daca taticul e ofiter, fiul va fi repartizat la o mare firma, nu? trebuie sa fii AS, ca sa ocupi un post, nu pe pile si relatii. Sau, din contra, esti primit intr-un mediu, ca sa fii ajutat sa te perfectionezi,sa te vindeci, sa-ti revii ( in fine, fiecare cu ce-l doare) insa atunci si remuneratia e corespunzatoare.

Atunci voi luptati pentru ca toti cei care au avut vreodata vreo legatura cu clubul armatei Steaua: parinti, tati, bunici, copii, rude etc.,.. sa le mearga bine, sa se perfectioneze, sa aiba un trai decent etc. Cu siguranta asta e si politica celorlalti, ca doar si aia se ajuta intre ei. Macar puteati spune: inscrieti-va la un club, ca o sa va mearga bine in viata, sau cum se spune: sport pt sanatate si viata!

MoWeed29.06.2009 11:03
Steaua Bucuresti este un CLUB SPORTIV, atat!

Exact, Steaua este un club sportiv. Nu este un chiosc de cartier sa poti sa zici ca, daca nu faci parte din conducere, nu ai dreptul sa-i doresti binele

Virgil29.06.2009 11:05
ce intelegi tu prin Steaua?

sectia de fotbal? clubul sportiv al Armatei? ce intelegi prin Steaua?

eliminarea concurentei de pe piata, sau ce intelegi prin Steaua? mari corporatii sau ce?

Steaua Bucuresti este un CLUB SPORTIV, atat, la fel cum este si Dinamo si alte cluburi sportive din tara.

Dee, te rog, opreste-te. Aberezi. Nu ne intereseaza celelalte cluburi. Suntem Stelisti si ne intereseaza numai interesele Stelei. Zau, lupti pentru o cauza dinainte pierduta. Ia o jumatate de diazepam si linisteste-te.

Stanici29.06.2009 11:06
STANICI, defineste a bate campii si a abera?

tu sa te avertizezi pe tine, nu pe mine, ai inteles? de aceea e lua-te-as la misto, ca sa poti abera si bate campii.

hai baneaza-ma, ca atata stiti sa faceti pe site-ul asta! mare dreptate a avut axl si Marius. O sa ma apuc si eu sa scriu o carte,in timp ce o sa ma scald la malul marii. Si pt ca imi esti totusi amic,esti invitat si tu, prea multa munca iti strica si tie, deci relaxare :)

Faptul ca ai transformat topicul "Steaua-Ujpest" in discutii despre autonomii financiare ale minoritatilor, agroturism si alte balarii, se numeste a bate campii si a abera.

Nu te banez ca nu ai comis-o asa de grav.

Vin daca faci topless, sa ma holbez cu nesimtire la bidoanele tale.

Virgil29.06.2009 11:09

Toate gagicile fac plaja in sanii goi. Dee e o fata liberala, asa ca accepta-i naibii invitatia. :D

dee29.06.2009 11:11
Toate gagicile fac plaja in sanii goi. Dee e o fata liberala, asa ca accepta-i naibii invitatia. :D

mai degraba centru-dreapta :D

nu ma intereseaza politica, pt ca nu exista combinatia PNL+PNTcd asa ca ma abtin de la vot.

Stanici29.06.2009 11:14

Cre' ca ii are lasati, d-aia o da dupa copac.

Virgil29.06.2009 11:15

In mod normal liberalii ar trebui sa fie de centru, dar pentru ca au simtul proprietatii si al banilor prea dezvoltat, sunt in fapt de centru dreapta. Nu trebuie sa fii inscrisa neaparat in partid ca sa inclini spre valorile de centru-dreapta. E suficient sa simpatizezi. :P

bodanelu29.06.2009 11:16
app Virgil, de ce exista forumul asta?

adica de ce ati dorit sa creati unul si nu-l folositi pe cel oficial? sa inteleg ca promovati pierderea de timp pe forum a tinerilor/studentilor/elevilor care n-au altceva de facut decat sa abereze? ca daca e vorba de pariuri si rezultate ale meciurilor,contabilizarea castigatorilor, pai aia o puteati face si pe site-ul oficial. Ma bucur ca unii se ofera voluntar sa intretina si site-ul asta, tineti-o tot asa... lumea a apreciat si a analizat demersul vostru :) Numai bine!

p.s. este de asemenea parerea mea sincera.

pe vremea cand site-ul asta a fost pus pe picioare nu exista site official updatat la zi, nu exista forum.

De acea site-ul asta este fcsteaua.ro si site-ul oficial este steauafc.ro.

Virgil29.06.2009 11:19
pe vremea cand site-ul asta a fost pus pe picioare nu exista site official updatat la zi, nu exista forum.

De acea site-ul asta este fcsteaua.ro si site-ul oficial este steauafc.ro.

Mosule cred ca exagerezi cu buna stiinta.

@ Stanici

Gresesti mosule. Dee are niste sani frumosi si tari ca piatra.

MoWeed29.06.2009 11:21

I-ai testat Virgile?

Virgil29.06.2009 11:26

As fi vrut eu. Din pacate pentru mine, numai Stanici poate fi fericitul. :D Il invidiez, pe bune. Dee a fost prietena mea si pe parcurs banditul de Stanici i-a furat inima. Si-acum ii da si sanctiune. Sa o intarate.

O sa te muste ma si o sa te zgarie pana la sange cand te va prinde la malul Marii Moarte.

dee29.06.2009 11:29
In mod normal liberalii ar trebui sa fie de centru, dar pentru ca au simtul proprietatii si al banilor prea dezvoltat, sunt in fapt de centru dreapta. Nu trebuie sa fii inscrisa neaparat in partid ca sa inclini spre valorile de centru-dreapta. E suficient sa simpatizezi. :P

ultimul meu post, ca deja vad ca se discuta despre politica si asta e un forum de fotbal :P

nu conteaza partidul ca atare, cat oamenii din partidul respectiv, doar in teorie, toti vor sa faca bine, e absurd sa credem contrariul. Uite, psd-ul are oameni f buni, capabili, cu siguranta sunt cativa si la pd-l si la liberali si la ceilalti, problema lor este ca pun pe liste, in frunte, cativa care ii trag in jos. De aceea lumea nu merge la vot. Degeaba imi place x,y,z cand vad in fruntea listei, sau in primele locuri pe nu stiu cine, adio partidul ala. Nu sunt inscrisa in niciun partid :)

va las ,trebuie sa ies.

Adrian29.06.2009 11:30

Bah...concret...

Virgil, Dee....ce faceti? Dragoste sau sex?

Virgil29.06.2009 11:32

Te sarut pe piept Dee. Asta drept premiu pentru cele afirmate mai sus. :*

dee29.06.2009 11:32
Bah...concret...

tinand cont ca Virgil e insurat si mai are si copii, noi o sa bem amical oricand o cafea si cam atat.

Virgil29.06.2009 11:33
Bah...concret...

Nu ma, stai linistit. Numai sex e in mintea ta. Discutam ca doi oameni maturi. :D

Corect Dee. Te respect prea mult ca sa ma gandesc la prostii. Sunt cat se poate de serios.

dee29.06.2009 11:34
Nu ma, stai linistit. Numai sex e in mintea ta. Discutam ca doi oameni maturi. :D

lasa-l pe Adrian, asta debordeaza de prea multa energie, trebuie sa para mai dur, mai autoritar, dar am senzatia ca e sensibil :D

normal ca discutam, de ce n-am face-o.Stiu ca esti serios si responsabil, eu nu-s responsabila :D . App, cam serioase discutiile astea, eu zic sa revenim la mistoruri.

Virgil29.06.2009 11:38
lasa-l pe Adrian, asta debordeaza de prea multa energie, trebuie sa para mai dur, mai autoritar, dar am senzatia ca e sensibil :D

normal ca discutam, de ce n-am face-o.

Eu ma opresc aici. Au intrat si tancii in discutie si devine periculos. Uite, Stanici, batran strateg, s-a retras la momentul oportun.

Adrian29.06.2009 11:40

Stanici e adevarat? Te-ai retras?

dee29.06.2009 11:41
Eu ma opresc aici. Au intrat si tancii in discutie si devine periculos. Uite, Stanici, batran strateg, s-a retras la momentul oportun.

Stanici e un baiat destept, ca mai toata lumea de pe acest forum de discutii amicale.Tancii ar trebui controlati de parinti, parerea mea, ca unele lucruri nu-s bine sa fie atat de vizibile raportat la ceilalti. Numai bine!

«1234511»