FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cautare Moderator

«123411»
Adrian27.06.2009 22:50

Asta e....

Prietena nu imi da voie sa fac flotari cu alte fete in spate decat ea :D

Da' bah offtopicilor...voi nu vreti sa fiti moderatori? :D

dee27.06.2009 23:34
Da' bah offtopicilor...voi nu vreti sa fiti moderatori? :D

fa un concurs si castigatorul va fi moderator. Uite, mie mi-a venit acuma in minte o idee: recupereaza un lucru pierdut si castigi :D .

Cine imi gaseste si mie aparatul Sony si telefonul LG ? Acuma serios, nu ma intereseaza telefonul ca atare, insa aveam si eu numere importante, deci, daca exista o persoana amabila prin Cluj si le gaseste, sa faca bine sa mi le inapoieze, ca nu zic la nimeni nimic. ( macar ziceti-mi si mie cum naiba poti lua ceva ca nimeni sa nu te observe si cum naiba a facut :P ) A trecut moda cu hotii si vardistii, putina seriozitate n-ar strica. Dati-mi macar nr de telefon inapoi. Va multumesc.

mihaitza8528.06.2009 06:14
Mihaita85 pe tine nu te-am uitat de la celebrul Concurs Bradul Ros-Albastru ... deci, s-ar putea sa-ti iei si tu un ban.( nu, nu ma refer la bani si vacante exotice ci la sensul propriu- excludere) Mai Adrian, vezi pe cine angajezi ca si asistent moderator, te credeam profesionist, nu amator.Spre deosebire de tine,Mihaita, care esti un diletant, Marius e profesionist,( la fel ca altii care nu mai posteaza) deci, n-are sens sa-si piarda vremea pe forum, sa va modereze, ca tot nu pricepeti.

ti-am luat bradul si eu nu stiam, in primul rand nu stii ce pregatire am eu asa ca nu vad de ce te bagi in seama aiurea si in al 2-lea rand nu am cerut mod sau ce a cerut cel cu numele aseamanator.

dee28.06.2009 06:26
ti-am luat bradul si eu nu stiam, in primul rand nu stii ce pregatire am eu asa ca nu vad de ce te bagi in seama aiurea si in al 2-lea rand nu am cerut mod sau ce a cerut cel cu numele aseamanator.

pregatirea ta este un zero barat ( sau cum profesoara mea de biologie spunea long time ago, zero taiat in patru) atata timp cat nu stii sa joci fair play, atata timp cat iti permiti sa jignesti oamenii, sa vorbesti urat, doar pentru ca esti mare si tare in brand sau esti potent financiar :) )) Nu m-a interesat premiul ca atare, uite acum e momentul adevarului, eu premiul cel mare, mingea aceea de fotbal cu care m-ati cadorisit,am donat castigatoului real, pe care voi, nu l-ati observat, pentru ca ati votat dupa amicitii si nu dupa criteriul estetic ,al calitatii si al bunului simt.

Nu ma intereseaza sa fiu moderator pe un site virtual! pai corectati-va voi greselile gramaticale in continuare, nu ma inrereseaza sa fac eu asta, doar nu sunt as la lb romana, deci, n-are niciun sens. Banuiesc ca la acest tip de moderare te-ai referit, nu? :D pt alt tip de moderare nu este nevoie de invitatie speciala din partea membrilor AISS, doar exista numeroase organizatii profesioniste in tara si in strainatate.

Mihai Ursachi din Baia Mare te salut :thumbsup:

andyro28.06.2009 07:26
dee, Adrian socializare la o terasa nu puteti face? sau in pat.. sau unde pl voastre vreti!

:unsure:

bodanelu28.06.2009 16:37

nu suna bine pl si pasarica.. mai bine pl voastre :D

Robinson Rufay Zapata28.06.2009 17:28

Bai eu cred ca detin toate cerintele de a deveni moderator. Am peste 1000 , da ati citit bine , 1000 de postari pe forum. Ce m-ai asteptati? Nu-s inca moderator?

Adrian28.06.2009 17:31
Ce m-ai asteptati?

Sa inveti cum se scrie corect in limba romana :rolleyes:

Robinson Rufay Zapata28.06.2009 17:34
Sa inveti cum se scrie corect in limba romana :rolleyes:

Vezi ca stii... Greseala mea :P Si o las asa :D

Si apropo , ma bucur ca stiu sa scriu mult mai bine decat scriu multi de pe aici ;)

Joga Bonito28.06.2009 17:37
nu suna bine pl si pasarica.. mai bine pl voastre :D

te contrazic... suna mai bine: "vedeti'va de pasaricile voastre".

n'am inteles sensul acestui topic, glume de prost si multe fustrari pe metru patrat.

micutZu' Deni28.06.2009 21:10

Hai ma ca va ajut io ... ma fac io mod ... da am pretentii salariale destul de mari ... asa ca face-ti cheta :D

Ronnie28.06.2009 21:17

Daca nu vroiai salariu iti predam eu stafeta.

MoWeed29.06.2009 06:26
Hai ma ca va ajut io ... ma fac io mod ... da am pretentii salariale destul de mari ... asa ca face-ti cheta :D

Face-m cheta cand o sa scri corect romana :D

Stanici29.06.2009 06:46
Mihaita85 ... deci, s-ar putea sa-ti iei si tu un ban.( nu, nu ma refer la bani si vacante exotice ci la sensul propriu- excludere)

Hihi. Sa mooori tu?

Dragoshel29.06.2009 07:23
Bai eu cred ca detin toate cerintele de a deveni moderator. Am peste 1000 , da ati citit bine , 1000 de postari pe forum. Ce m-ai asteptati? Nu-s inca moderator?

shhhttt ca tu te ocupi cu trasmisia live text a meciurilor. :D

Adrian29.06.2009 08:41

Bah...nu e bine...astia vor sa ne fure pita de la gura... nu e bine. Eu zic sa ii banam de pe acum pe toti cei care vor sa fie moderatori. Sa fim siguri ca nu ne ia nimeni locul de munca :D

bodanelu29.06.2009 08:48

dar stiti bine ca Popoviciu are ultimul cuvant. Ups.. nu trebuia sa zic asta...

MoWeed29.06.2009 10:13
dar stiti bine ca Popoviciu are ultimul cuvant. Ups.. nu trebuia sa zic asta...

S-a dus si prima de Craciun...

vlad29.06.2009 10:18
Bah...nu e bine...astia vor sa ne fure pita de la gura... nu e bine. Eu zic sa ii banam de pe acum pe toti cei care vor sa fie moderatori. Sa fim siguri ca nu ne ia nimeni locul de munca :D

PLM.

Dupa lycanieni se vor rascula si userii!

Sfarsitul e aproape! Pocaiti-va!

dee29.06.2009 10:33
Sa fim siguri ca nu ne ia nimeni locul de munca :D

Adrian, tu esti corect,respecti legile, platesti impozite deci, nu-ti face probleme.

MoWeed29.06.2009 10:34

Toti sunt corecti :)

dee29.06.2009 10:37

STANICI, defineste a bate campii si a abera?

tu sa te avertizezi pe tine, nu pe mine, ai inteles? de aceea e lua-te-as la misto, ca sa poti abera si bate campii.

hai baneaza-ma, ca atata stiti sa faceti pe site-ul asta! mare dreptate a avut axl si Marius. O sa ma apuc si eu sa scriu o carte,in timp ce o sa ma scald la malul marii. Si pt ca imi esti totusi amic,esti invitat si tu, prea multa munca iti strica si tie, deci relaxare :)

Virgil29.06.2009 10:43

@ Dee

A bate campii inseamna absolut tot ceea ce scrii tu in absolut toate topicele cu exceptia celor cuprinse la COLTUL VESEL. Nu esti singura, evident. Dar esti cea mai reprezentativa. De multisor ar fi trebuit sa primesti aceasta aproape nesemnificativa atentionare. E opinia mea absolut sincera.

dee29.06.2009 10:44

app Virgil, de ce exista forumul asta?

adica de ce ati dorit sa creati unul si nu-l folositi pe cel oficial? sa inteleg ca promovati pierderea de timp pe forum a tinerilor/studentilor/elevilor care n-au altceva de facut decat sa abereze? ca daca e vorba de pariuri si rezultate ale meciurilor,contabilizarea castigatorilor, pai aia o puteati face si pe site-ul oficial. Ma bucur ca unii se ofera voluntar sa intretina si site-ul asta, tineti-o tot asa... lumea a apreciat si a analizat demersul vostru :) Numai bine!

p.s. este de asemenea parerea mea sincera.

Virgil29.06.2009 10:50

Pentru ca site-ul oficial ii apartine lui Becali. Am dorit un site al suporterilor in care sa ne putem spune liber punctele de vedere si sa protestam cand e cazul impotriva conducerii. Pe cel oficial nu s-ar fi putut. Uite, acum Becali l-a inchis (forumul).

«123411»