Salutare, baieti ajutati-ma cu un link on-line va rog, sunt la odihna si nu am alta metoda de a viziona, Forta Steaua, multumesc.
surprinzator kapetanos azi. nu mi-l imaginam asa irascibil.
surprinzator kapetanos azi. nu mi-l imaginam asa irascibil.
e normal ca in cadrul unei echipe sa apara divergente, iar unul resimte mai profund si atrage asupra sa energiile negative emise de ceilalti, adica stressul, oboseala acumulata etc. Isi va reveni Kapetanos, daca este ajutat de colegi, ca de aceea Steaua Bucuresti e o echipa, sa se sutina unul pe celalalt, sa nu clacheze si sa fie imuni la orice se aude, transmite din exterior, sa se focalizeze 90 min numai pe jocul de fotbal din teren.
e normal ca in cadrul unei echipe sa apara divergente, iar unul resimte mai profund si atrage asupra sa energiile negative emise de ceilalti, adica stressul, oboseala acumulata etc. Isi va reveni Kapetanos, daca este ajutat de colegi, ca de aceea Steaua Bucuresti e o echipa.
Ai dreptate 100%. Nu am argumentat suficient ceea ce vroiam sa spun, dar in esenta la asta ma refeream. Numai ca, am fost surprins ca tocmai Kapetanos a fost cel care a cedat. Il vedeam printre cei mai echilibrati din punct de vedere psihic.
Ai dreptate 100%. Nu am argumentat suficient ceea ce vroiam sa spun, dar in esenta la asta ma refeream. Numai ca am fost surprins ca tocmai Kapetanos a fost cel care a cedat. Il vedeam printre cei mai echilibrati din punct de vedere psihic.
grecul sa CEDEZE? Pai el a cedat ca s-a "sacrificat" si a preluat totul de la ceilalti, insa isi va reveni, cu siguranta cu totii am trecut prin stari din astea, asa se intampla mai mereu cand lucrezi cu un colectiv, indiferent de domeniu si de profesia pe care o ai. Trag tare baietii 90min pe teren, iar apoi, e bine sa mearga si ei acasa sa se refaca, sa se relaxeze, ca nu o pot tine intr-un ritm alert toata viata. Acuma cei care beau si fumeaza sunt si ei de intelesi ( desi ar trebui sa gaseasca alt remediu care sa nu le afecteze sanatatea, sau sa fie smechere prietenele lor sau prietenii din anturaj si sa le dea tigari cu gust de tutun insa care sa nu le afecteze viata sportiva, sau anumite bauturi- stiu ele mai bine), ca unii doar asa se pot reface si relaxa, caci consumul psihic, fizic si intelectual e mare pe teren.
Excelent Stancu-Surdu!
Incep sa cred ca Steaua joaca cu cap O.o .Sper sa fi o mobilizare la fel de buna si cu International Curtea De Arges sau Unirea Alba Iulia .
Ah da si BRAVO BERGODI ca nu la-i bagat pe Tzagan!
Excelent Stancu-Surdu!
Yep
Total de acord, Kapetanos suspendat pt retur .. deci speram sa-i vedem din min 0
P.S. revine Golansky
P.S.S. stie cineva.. cartonasele galbene.. se anuleaza de anul trecut? sau se contabilizeaza inca? Multumesc.
Bravo Steaua, am jucat bine impotriva unui adversar putin mediocru cu jucatori mediocri (iesirea 1-1 cu Tatarusanu)
Totusi am fost avantajati ca am jucat 10-10 .. mai multe spatii s-au creat ... asteptam returul ![]()
Incep sa cred ca Steaua joaca cu cap O.o .Sper sa fi o mobilizare la fel de buna si cu International Curtea De Arges sau Unirea Alba Iulia .Ah da si BRAVO BERGODI ca nu la-i bagat pe Tzagan!
Te imbeti cu apa rece. Ne'am chinuit o repriza cu o echipa dintr'un campionat asemanator celui din Malta.
Becali pleaca din Ghencea!!!
Incep sa cred ca Steaua joaca cu cap O.o .
Dude, tragi concluzii pripite, insa e bine ca speri .O sa-si revina stelistii, daca primesc un bobarnac amical in cap, o palma dupa ceafa ( tot friendly) etc... pt ca vor avea grija altii de ei, care o sa-i ajute sa-si revina. ![]()
SS!
Dude, tragi concluzii pripite, insa e bine ca speri .O sa-si revina stelistii, daca primesc un bobarnac amical in cap![]()
Oi fi eu entuziasmat DAR au jucat binisor s-au miscat bine in teren.
Insa problemele sunt fazele fixe si imi pare rau pentru Ochirosii dupa galbenu ala nu a mai jucat nimic, si pentru kapetanos care a depasit masura.Se pare ca Surdu cu Stancu se gasesc mult mai bine au amandoi viteza si viziunea buna a jocului.
Ceea ce ma ingrijoreaza cel mai mult sunt fazele fixe , macar o data la 2 meciuri sa inscriem dar noi n`o facem nici la 10-15 meciuri suntem o echipa d p d v a fazelor fixe sub jumatatea clasamentului .
Ceea ce ma ingrijoreaza cel mai mult sunt fazele fixe , macar o data la 2 meciuri sa inscriem dar noi n`o facem nici la 10-15 meciuri suntem o echipa d p d v a fazelor fixe sub jumatatea clasamentului .
pai aici nu ma bag, de aceea exista stuff tehnic, ca la antrenamente sa exerseze si sa aiba jucatori calificati pt faze fixe, ca de aceea e o echipa, cu roluri diferite: coordonator de joc, atacant, mijlocas etc. ( stiti voi mai bine).
Macar dam gol cu atacantii, nu cu fundasii ca pe vremea lui olarcoiu...
Macar dam gol cu atacantii, nu cu fundasii ca pe vremea lui olarcoiu...
mai exista multe sisteme: sa dam cu un gol mai mult decat adversarii ( gen brazilian) ,cel italienesc (Catenaccio), cel nemtesc ( panzer- adica astia trag tare pana in ultimul minut) etc. ... important e ca Steaua Bucuresti sa isi gaseasca un sistem propriu de joc care sa fie eficient, de durata si care sa le asigure performanta sau macar o evolutie oscilanta intre bine si f bine. ( nu pot nici ei sa castige mereu, insa esecul e doar un pas inainte din care inveti si care te motiveaza pt un alt succes)
Important e ca le-am dat 2 goluri ungurilor si ca acum suntem 80 % calificati.Suntem mult mai buni decat ei putem obtine macar un egal la BUDApesta
Avem antrenor bun, dar cu lotul actual... sunt prea putini care joaca bine, iar tinerii o sa fie coplesiti anul asta. Vom ramane o echipa de pluton si anul asta.
Vom ramane o echipa de pluton si anul asta.
o fi ajuns si jucatorii la saturatie si au nevoie de o perioada de relaxare,e perfect normal, insa o echipa de pluton cu un antrenor bun si alti tehnicieni, ce lucreaza cu ei in conditii adecvate, care sa le priasca, poate sa se regaseasca si sa faca din nou inalta performanta.
Stancu mai e teapa Stelei dupa meciul de azi? Marius sau Ronnie , care ziceati?
O prima repriza slaba, in care atacam aiurea parca fara nici un orizont.
O bila alba pentru Bergodi pentru felul in care a aparut echipa dupa pauza. Ce le-o fi zis, ce nu le-o fi zis, efectul a fost pozitiv.
Toja, cum spuneau si comentatorii, a jucat binisor pe faza de aparare, dar in atac a pierdut multe mingi si rar a reusit cate o pasa utila (vezi ocazia lui Kapetanos).
Ca sa fac putin haz de necaz, poate ar trebui reprofilat ca inchizator si introdus Andrei Ionescu langa el, pe post de mijlocas central ofensiv. Asa am avea si noi un mijloc tehnic.
Ghionea si Goian au jucat ok, lasand la o parte acea ciocnire din care a rezultat ocazia ungurilor.
Ninu e un jucator care mie imi place, la fel Onicas.
De la Ochirosii si Szekely asteptam poate mai multe lucruri bune.
Desi cu o prima repriza slaba, inceputul noului sezon s-a facut cu dreptul, iar asta ne da voie sa visam. La mai mare.
Stancu mai e teapa Stelei dupa meciul de azi? Marius sau Ronnie , care ziceati?
Marius MA!
Marius MA!
Ok sefu' , am inteles! ![]()
Ochirosii a fost pilaf asta seara, cel putin prima repriza cat l-am vazut mai d aproape...// imi cer scuze celuia ce i-am dat un cap in gura la golul doi.. si la nici 30 secunde dupa i-a venit si-o piatra in cap
ne pisham pe ungaria voastra