FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Ujpest Budapesta 2-0 (0-0)

«11314151617»
SuperstaR1816.07.2009 21:21
O prima repriza slaba, in care atacam aiurea parca fara nici un orizont.

O bila alba pentru Bergodi pentru felul in care a aparut echipa dupa pauza. Ce le-o fi zis, ce nu le-o fi zis, efectul a fost pozitiv.

Toja, cum spuneau si comentatorii, a jucat binisor pe faza de aparare, dar in atac a pierdut multe mingi si rar a reusit cate o pasa utila (vezi ocazia lui Kapetanos).

Ca sa fac putin haz de necaz, poate ar trebui reprofilat ca inchizator si introdus Andrei Ionescu langa el, pe post de mijlocas central ofensiv. Asa am avea si noi un mijloc tehnic.

Ghionea si Goian au jucat ok, lasand la o parte acea ciocnire din care a rezultat ocazia ungurilor.

Ninu e un jucator care mie imi place, la fel Onicas.

De la Ochirosii si Szekely asteptam poate mai multe lucruri bune.

Desi cu o prima repriza slaba, inceputul noului sezon s-a facut cu dreptul, iar asta ne da voie sa visam. La mai mare.

le-a si zis, dar i-au si iesit schimbarile

In primul rand Stancu in locul lui Ochi a fost geniala ! ( Surdu a trecut pe stanga si Stancu in centru )

DAca era Lacatus, il schimba pe Ochirosii si il baga pe Banel :|

Bravo SS !

Virgil17.07.2009 00:30

Bravo-bravo dar 2-0 este cel mai periculos scor. Sper sa invingem si acolo unde galeria moghiorilor va fi al 12-lea jucator pentru ei. Trebuia sa-i batem mai tare.

red&blue_boy17.07.2009 06:11

Prima repriza slaba,in a doua ne-am mai revenit.Cred ca un rol important a avut si Bergodi.S-a vazut si la schimbari,cand a bagat pe Stancu in loc la Ochirosii.Cum zice si <SuperstaR18>,altul l-ar fi bagat pe Banel.Apararea a fost destul de ok.La mijloc,pe benzi cam slab Szekely si Ochirosii.Toja a jucat bine,dar mai mult pe faza de aparare,n-a prea fost la constructie.Poate si Onicas nu l-a prea sustinut,a mai gresit,iar Toja trebuia sa-i acopere spatele de multe ori.In atac,tot respectul pentru Surdu si Stancu.Avand in vedere si eliminarea lui Kapetanos,pana la urma a iesit bine,avem sanse mari la calificare.Nu pierdem nici la ei acasa.Dar nici prea entuziasmati nu trebuie sa fim,avand in vedere valoarea modesta a adversarului.Trebuia sa-i batem mai rau.Lotul e totusi destul de subtire.Bergodi mi se pare ok,dar are nevoie si de un lot mai bun.

bijoux_bz17.07.2009 06:57

ii bateam si mai rau daca marcam macar o data in prima repriza insa din pacate am inceput sa jucam fotbal abia dupa min.45. nu stiu daca ati observat dar si in amicale am inscris majoritatea golurilor ( daca nu chiar toate ) in repriza a doua. asta nu e deloc un lucru bun; trebuie sa incepem sa jucam serios din primul minut. sper ca acest minus al echipei noastre sa fie remediat cat mai repede .

D4v1dstelist17.07.2009 07:11

De Kapetanos si Ienei a zis ca e un jucator care nu are minte.

red&blue_boy17.07.2009 07:31

Clar ca a gresit Kapetanos,dar sper sa-si revina,sa ne ajute cu ceva goluri,nu asa.Cine stie cat ia suspendare,3-4 etape presupun.

AlleXyS17.07.2009 07:44

Ole Ole , i-am ars pe fraieri :steag_cruce_invers::steag_cruce_invers:

In prima repriza am jucat nasol , am avut cateva ocazii bune dar fara succes . In a 2a i-am tavalit pe moghioros fular-campionii II ardem si la ei acasa ... au fost prea increzuti ca o sa faca un meci bun aici :))

Adica si noi am fost prea increzuti ca o sa-i batem rau....daca jucam mai serios nu scapau de cel putin 4 goluri :) dar a facut si Jiji asta o echipa de te caci pe ea ...... si-mi pare rau sa spun asta .

Orice jucator de valoare care l-a avut , la dat imediat cum a primit o oferta !! Ar mai trebui ca acum sai dea si pe cei 3 veterani , Ghionea , Goian si Petre Marin si s-a dus toata apararea !!

Parerea mea e ca daca si acum mai juca Radoi la Steaua , ii bateau fara probleme pe astia !! Tragea toata echipa dupa el . Acum toti se duc pe unde apuca :( Dar , poate se reorganizeaza si ei mai bine , si sa ajunga in fazele eliminatorii ale Europei Ligi !! Ar fi frumos sa o castige , dar cu jocul asta nu cred ....

La faza din repriza a 2a , cand s-au ciognit cei 2 fundasi si a scapat ala singur cu portarul , am avut noroc ca era un amator si a incercat sa dribleze , dara era un Raul , un Ronaldo , sau alti dastia , dadea o scarita frumoasa si era gol !

D4v1dstelist17.07.2009 09:14

Nu au fost proteste impotriva ciobanului sau mi s-a parut?

ady_ultras17.07.2009 09:22

au fost foarte putine,cel putin la meciul asta,s-a iscat si un skimb de replici mai dure in peluza din cauza asta

brasov2617.07.2009 09:23
ady_ultras17.07.2009 09:27

au ajuns si pe la ei :))) bun asa, **** ungaria

D4v1dstelist17.07.2009 09:43

Unde au disparut increzutii aia? :happy: Unde a disparut spectacolul din gara?

r3fl3x17.07.2009 09:59
http://kepfeltoltes.hu/090717/Mennyi_ideig...ltoltes.hu_.jpg

:yeahh::yeahh::yeahh:

care imi spune si mie ce scrie ?;;) ca de 2 ore ma chinui cu google translate :|

CebaLaur17.07.2009 10:29
care imi spune si mie ce scrie ?;;) ca de 2 ore ma chinui cu google translate :|

cat tine o unguroaica cacatul in ea…9 luni!

brasov2617.07.2009 10:42

scrisu ce se vede pe pozâ tradus în limba românâ:

cît timp cine o femeie unguroaicâ în ia câcatul? 9 luni!! :thumbup::thumbup:

D4v1dstelist17.07.2009 11:20

Oricum destul de porcos.

ady_ultras17.07.2009 12:49

porcos ? nu , ala a fost golul 1 pentru noi la nivelul tribunelor :D

ktalyn17.07.2009 13:41

O evolutie excelenta a avut si Tatarusanu care da o mare siguranta echipei iesind mult mai bine pe centrari decat Zapata !!!

D4v1dstelist17.07.2009 13:51

"Mie si rusine cu asa huligani ce avem noi la Peluza Sud, acum inteleg cine se aseamana se aduna toti drogatii sunt acolo. "

Un idiot de pe stelisti.ro Permiteti?

AlleXyS17.07.2009 15:05
http://kepfeltoltes.hu/090717/Mennyi_ideig...ltoltes.hu_.jpg

:yeahh::yeahh::yeahh:

aha , da ce inseamna ? =))

au fost cateva proteste care printr-un mod indirect se refereau la Becali , dar nu a durat mult :))

Sa trecem de astia ca sa mergem in Albania apoi :steag_sah_mic:

zamainmenu17.07.2009 15:45

Recunosc ca m-am inselat, temerile mele de dinaintea meciului au fost nejustificate. Ujpest este o echipa mai slaba decat prevede legea. Sa nu ne imbatam cu apa rece, echipa noastra mai are mult de muncit pana sa iasa din mediocritate, iar rezultatul de 2-0 reflecta nu un joc bun al Stelei ci mai degraba o neputinta a ungurilor. Oricum, e un rezultat bun si in mod normal suntem in turul urmator. Bravo in primul rand antrenorului si apoi jucatorilor.

brasov2617.07.2009 16:20

este ungur sau român????

http://www.youtube.com/watch?v=yBaA8JkpumY

radusteaua2317.07.2009 16:28

era de la ce i din SUD dar nu stiu ce a vrut sa faca

dee17.07.2009 16:37
este ungur sau român????

e un om care crede in Steaua si-i sustine pe ceilalti stelisti, insa si putin inconstient, ca nu era cazul sa faca gestul ala, ca s-ar putea sa-l coste si e pacat ca a intrat pe teren pt amuzamentul celor de dincolo de ecran, la fel de inconstienti daca-i amuza un asemenea show. Tipul ala a marcat terenul insa va si cheltui platind o amenda: c'est la vie!

anti gigi17.07.2009 16:40
era de la ce i din SUD dar nu stiu ce a vrut sa faca

nu trebuie invinuiti cei din sud pt ca omu este nebun,iau spus toti sa se potoleasca.....el a facut prostia el trage

«11314151617»