FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Ujpest Budapesta 2-0 (0-0)

«1111213141517»
ssilviu_1916.07.2009 11:49
nu poti sa te sacrifici tot timpul, doar pentru ca unii sa constientizeze ca gresesc si sa se corecteze.

Tu-l culpabilizezi numai pe Becali, insa omiti faptul ca Becali are o groaza de angajati, deci, vina e comuna. Din moment ce Becali inca mai e patron la sectia de fotbal, inseamna ca e acolo cu un anumit scop,la asta trebuia tu sa te gandesti. Tine minte ceea ce-ti spun: cand vezi ceva la televizor, oamenii vor percepe in alt mod decat tine, care vezi live. Numai bine, Dorule ;) Poate si Becali va testeaza pe voi si de-al dracului nu se schimba pana cand voi, galeria dati dovada de profesionalism si incurajati echipa alaturi de ceilalti spectatori prezenti la meci sau plecati in alta parte, unde cu siguranta o sa fie mai bine, pentru ca oamenii capabili sunt apreciati peste tot.

Dumnezeule!!!!N-o mai suport.Bine ca nu a dat Dumnezeu puterea femeilor ca se alegea praful de lumea asta.Din cauza celor cu gandirea ei am ajuns in starea in care suntem acum.Va rog pe toti care mai sunteti ca ea,sa nu mai ziceti nimanui ca sunteti stelisti,ca ne faceti de ras.Luati-va de mana cu toti tiganii adusi de Jiji pe stadion,si aruncati-va in Dambovita.Dar nu uitati sa va legati un blovan cat mai mare de gat.Va multumesc anticipat!Jiji lasa-ne!

lucvald-190216.07.2009 11:56

@SSilviu 19

stai chill , nu e stelista , e "U"ista , cu doua valente !

Lasati oamenii sa se exprime liber, mai ales ca ei nu sunt sincronizati cu realitatea si mai sunt si suporteri de TV. !

Hai, adunarea spre meci ca e deja tarziu....

Virgil16.07.2009 12:00

Super Lucvald. Acelasi lucru il spun si eu. Lasati-o pe Dee, ea are alte valori. Altfel e o fata painea lui Dumnezeu.

r3fl3x16.07.2009 12:17
Eu ma refeream la faptul ca, nu mai este nebunia de acum 2-3 ani, cand stateai la cozi interminabile pentru a-ti procura un bilet. Din cele 30 de case de bilete de la stadion, cred ca erau deschise doar vreo 10. Si nici acelea nu erau populate cu prea multe persoane. De exemplu, eu am stat tot in jur de 10 minute, dar am asteptat atat, deoarece in fata mea era o persoana care-si facea abonament. Pai, daca ne vom aduna in jur de 15.000, inseamna ca stadionul o sa fie pe jumatate gol, deoarece stadionul din Ghencea are o capacitate de 27.000 de locuri.

si anul trecut cu Galatasaray am stat foarte mult la casa:))

KERATOCONUS16.07.2009 13:02
si anul trecut cu Galatasaray am stat foarte mult ca casa:))

La partida de anul trecut impotriva celor de la Galatasaray, am avut abonament si am beneficiat de zilele speciale pentru achizitionarea biletelor pentru acesta confruntare din turul trei preliminar al Champions League. Si astfel, am evitat cozile interminabile. :P

on topic

Cred ca in seara asta, dupa mult mult timp, Templul va rasuna din nou de cantecele peluzelor. Insa, NU se va uita nici de cancerul din loja. forzateaua

gedam16.07.2009 13:09
English or romanian only! hungarian
dangeor16.07.2009 13:12

nu stiu ce-ai zis acolo, da daca e ce cred eu...

ba pe-a matii!

r3fl3x16.07.2009 13:12
La partida de anul trecut impotriva celor de la Galatasaray, am avut abonament si am beneficiat de zilele speciale pentru achizitionarea biletelor pentru acesta confruntare din turul trei preliminar al Champions League. Si astfel, am evitat cozile interminabile. :P

on topic

Cred ca in seara asta, dupa mult mult timp, Templul va rasuna din nou de cantecele peluzelor. Insa, NU se va uita nici de cancerul din loja. forzateaua

si mie mi-a luat cineva cu abonament la T2 dar nu a fost in zilele speciale si am stat cu el 2-3 ore la casa :)) chiar mai mult

b0RMA16.07.2009 13:18
Erdély a magyaroké, szõröstalpú kecskepásztorok!

A zis ceva despre maghiarii din transilvania :-?

crysty1416.07.2009 13:23

Asta a zis:))

cRiss4Steaua16.07.2009 13:24

da

gedam16.07.2009 13:25
English or romanian only! hungarian
cRiss4Steaua16.07.2009 13:28

ungurii astia chiar nu stiu deloc engleza ? :))

crysty1416.07.2009 13:29

Unde-i Adrian sa mature cu el pe jos? :))

Adrian16.07.2009 13:57

Vreti sa va zic mah ce a zis ala?

E simplu. A zis ca Steaua o sa le dea mumu la Ujpest deseara, ca Trianonul e super si ca Ardealul nu o sa fie niciodata al ungurilor.

Aaaa... si a mai zis ceva ca ma roaga sa il banez.

Ori eu... ca o gazda buna ce sunt.... tre sa ii indeplinesc dorinta.

gedam16.07.2009 13:59

De partea maghiarã din Transilvania!!! OK?

Adrian16.07.2009 14:00

Nemtudom ma! Adica....istenem... bozmeg mah...bozmeg la tot ce traieste in ungaria!

Hozosep mah! Intelegi? Zi bai ungurianule. Pricepi?

bozmeg ujpest mah!

r3fl3x16.07.2009 14:04

saracul .. cat a putut sa te astepte:|

cRiss4Steaua16.07.2009 14:12

parca era "bosomeg"

:D nu dar cum se vorbeste ungariana pe aici stiu si eu ceva injuraturi

"bosomeg o zoniad picio" asa se pronunta si inseamna aia cu bagatul in vaginul mamei :D:naughty:

darkye16.07.2009 14:43

atunci sa ne bosomeg-am in ujpest :))

Robert Stelistul16.07.2009 15:20

BAI AM INTRAT PE SITE-UL LUI UJPEST:http://www.ujpestfc.hu/ BAI SI SCRIE IN DREAPTA (PUTIN MAI JOS) CA AU SANSE DE 1% CA AU SANSE DE CALIFICARE IN FATA Stelei :steag_cruce_invers::steag_sah_mic:fular-campionii

dangeor16.07.2009 15:20

ma dor ochii!

AlleXyS16.07.2009 15:34
BAI AM INTRAT PE SITE-UL LUI UJPEST:http://www.ujpestfc.hu/ BAI SI SCRIE IN DREAPTA (PUTIN MAI JOS) CA AU SANSE DE 1% CA AU SANSE DE CALIFICARE IN FATA Stelei

am intrat si eu de prima data cand am auzit ca joaca impotriva Stelei :)) dar nu am inteles mare lucru ... urata limba maghiara asta !!

Hai Steaua , sa moara cainii de oftica , un 3-0 sau poate chiar de l 4-0 in sus :steag_cruce_invers: si in al 2lea rand , ungurii sa stie unde le e locul !! La picioarele Romaniei fular-campionii

Am mare incredere ca Steaua va face un meci frumos in seara asta :steag_sah_mic: abia astept

mdionis16.07.2009 16:05
BAI AM INTRAT PE SITE-UL LUI UJPEST:http://www.ujpestfc.hu/ BAI SI SCRIE IN DREAPTA (PUTIN MAI JOS) CA AU SANSE DE 1% CA AU SANSE DE CALIFICARE IN FATA Stelei

E absolut irelevant ceea ce considerã ei (sau ceea ce considerãm noi). O pãrere estimativã pe un site sau altul nu va califica Steaua mai departe ci un joc bun dublat de rezultate pe mãsurã.

D4v1dstelist16.07.2009 16:44

Si ce meci plictisitor o sa fie....si ce 1-0 banal

«1111213141517»