FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Ujpest Budapesta 2-0 (0-0)

«191011121317»
bijoux_bz15.07.2009 06:37
Ei si ce ne speriem ca au venit ei cu steagul... oricum cu el pe stadion nu vor intra pentru ca Jandarmeria este avertizata si nu va permite sa se intre cu nimic din ceea ce ar putea sa ne calce pe nervi. Stiti cum e cu suporterii astia de la Ujpest? Mult zgomot pentru nimic.

nu fi asa sigur. jandarmeria e atenta doar cand e vorba de noi. aia nici nu o sa fie bagati prea mult in seama ca o sa ii duca capul sa stea linistiti la inceput pana intra in peluza si sunt sigur ca o sa intre si cu torte si cu fumigene si cu oricel fel de steag vor ei .

Virgil15.07.2009 06:39
cati ani aveai in 98?

4-5-6? si tu te documentezi din gsp?

vorbeste frate cu niste oameni de au fost atunci la meci... nu te mai informa din gsp.

A fost un prieten de-al meu la meci si intr-adevar asa a fost. Cu mentiunea ca foarte multi dintre moghiorii batausi earu cetateni romani.

Stiati ca:

Planurile secrete de unire dintre Romania si Ungaria

Intre Romania si Ungaria au existat mai multe planuri secrete de unire, tentativele avand loc in perioada interbelica.

Infranta si izolata dupa primul razboi mondial, cu economia ruinata si cu teritoriul redus la o treime din suprafata pe care o avea la inceputul secolului, Ungaria a incercat o apropiere de Romania.

Astfel, mai multi oameni politici maghiari din dreapta conservatoare si din grupari fasciste au propus realizarea unei uniuni dinastice intre cele doua state, scrie Romania libera .

In locul ultimului imparat austro-ungar, Carol al IV-lea de Habsburg, coroana Ungariei ar fi urmat sa ii fie acordata regelui roman Ferdinand I de Hohenzollern sau fiului sau, Regele Carol al II-lea.

Mai mult aici http://www.ziare.com/Planurile_secrete_de_...ria-432820.html

Daniel-Ionut15.07.2009 06:48

Si va juca Tudose fundas dreapta ca este suspendat Golanski... :no:

Acum il reget pe Balan :)

bodanelu15.07.2009 07:07
A fost un prieten de-al meu la meci si intr-adevar asa a fost. Cu mentiunea ca foarte multi dintre moghiorii batausi earu cetateni romani.

Virgil, stiu si eu cum a fost. Nu am fost la meci dar mi s-a povestit.

Dar mor cand vad cate un pustan ca el cum vine si arunca o vorba pe forum, luata din gsp, si se de mare cunoscator.

Virgil15.07.2009 07:35

Am inteles, ai dreptate. ;)

N-ai de ce sa-l regreti. Tudose e mai fotbalist decat Balan. Apoi, meciul e unul cu o echipa de Liga a treia de pe la noi.

red&blue_boy15.07.2009 07:40

Nasol daca nu joaca Golanski.Am inteles ca si Kapetanos e accidentat si nu cred ca va evolua maine.Si la lotul ce-l avem...Cam greu de inlocuit.

kata_roby15.07.2009 07:51

Sa spercam ca ii rupem si fara golaski si kapetanos hai baetzii sa facem al 12-lea jucator LOATIVA BILETE IEFTINE SI CALDE !!

.. :naughty:

Virgil15.07.2009 07:54

Kapetanos e in regula, poate juca.

andyro15.07.2009 09:14

Cum sa le dam foc, pai voi stiti ce scumpa e benzina ? :chair:

mircea_1015.07.2009 10:04
Kapetanos e in regula, poate juca.

Kapetanos inca nu a semnat noul contract, deci nu poate juca cu Ujpest

KERATOCONUS15.07.2009 10:21
Sa spercam ca ii rupem si fara golaski si kapetanos hai baetzii sa facem al 12-lea jucator LOATIVA BILETE IEFTINE SI CALDE !!

.. :naughty:

Acum am venit de la stadion. Nu era prea multa lume la casele de bilete. Din pacate, la meciul de maine cu ungurii de la Ujpest, se intrevede un stadion pe jumatate gol. :(

bijoux_bz15.07.2009 10:30

Articol pe sport.ro:

" "Cainii", alaturi de stelisti!

Rivalii din Stegfan cel Mare fac front comun cu galeria Stelei. "Le dam foc!", striga fanaticii romani, care promit ca vor face viata vecinilor nostri un iad. "

WTF??? stiti ceva de asta sau e doar imaginatia bolnava a rahatilor de jurnalisti ?

bodanelu15.07.2009 10:35

stelistii n-au nevoie de ajutorul javrelor ;)

The Game15.07.2009 10:41
Acum am venit de la stadion. Nu era prea multa lume la casele de bilete. Din pacate, la meciul de maine cu ungurii de la Ujpest, se intrevede un stadion pe jumatate gol. :(

Acum 20 de minute am venit si eu de la "Templu",sa stii ca era ceva lume la casele de bilete,mie mi-a luat 10 minute ca sa pot sa imi iau biletul.Nu cred ca va fi stadionul pe jumatate gol si cred ca ne vom aduna in jur de 15000 de oameni,interesul este destul de mare,am citit undeva de faptul ca vor fi deschise casele pana la 23:30 + ca si maine se vor mai vinde bilete,deci va fi destul de multa lume la meci,ceea ce e foarte bine.

bijoux_bz15.07.2009 10:59
Acum 20 de minute am venit si eu de la "Templu",sa stii ca era ceva lume la casele de bilete,mie mi-a luat 10 minute ca sa pot sa imi iau biletul.Nu cred ca va fi stadionul pe jumatate gol si cred ca ne vom aduna in jur de 15000 de oameni,interesul este destul de mare,am citit undeva de faptul ca vor fi deschise casele pana la 23:30 + ca si maine se vor mai vinde bilete,deci va fi destul de multa lume la meci,ceea ce e foarte bine.

maine nu se mai vand bilete, tocmai de aceea va fi azi program pana la 23.30

KERATOCONUS15.07.2009 11:14

Eu ma refeream la faptul ca, nu mai este nebunia de acum 2-3 ani, cand stateai la cozi interminabile pentru a-ti procura un bilet. Din cele 30 de case de bilete de la stadion, cred ca erau deschise doar vreo 10. Si nici acelea nu erau populate cu prea multe persoane. De exemplu, eu am stat tot in jur de 10 minute, dar am asteptat atat, deoarece in fata mea era o persoana care-si facea abonament. Pai, daca ne vom aduna in jur de 15.000, inseamna ca stadionul o sa fie pe jumatate gol, deoarece stadionul din Ghencea are o capacitate de 27.000 de locuri.

DelPiero1015.07.2009 11:20
Eu ma refeream la faptul ca, nu mai este nebunia de acum 2-3 ani, cand stateai la cozi interminabile pentru a-ti procura un bilet. Din cele 30 de case de bilete de la stadion, cred ca erau deschise doar vreo 10. Si nici acelea nu erau populate cu prea multe persoane. De exemplu, eu am stat tot in jur de 10 minute, dar am asteptat atat, deoarece in fata mea era o persoana care-si facea abonament. Pai, daca ne vom aduna in jur de 15.000, inseamna ca stadionul o sa fie pe jumatate gol, deoarece stadionul din Ghencea are o capacitate de 27.000 de locuri.

Si totusi ce vrei?E greu de uitat ce s-a intamplat anul trecut,si-n plus,nici viitorul nu suna prea bine.Avand in vedere situatia data,cred ca 15 mii de oameni ar fi chiar o cifra multumitoare.Gandeste-te ca altii nu aduna nici pe jumate' cand sunt pe primul loc... ;)

bijoux_bz15.07.2009 11:21

si mai e si vara.. e lumea in vacanta...

Yrean15.07.2009 16:17

Salut.

Sunt nou p'aicea, dar dupa ce am vazut steagurile ungurilor cu harta ungariei avand Ardealul anexat am luat foc.

Acum nu stiu cat de mult se poate, dar ar fi super misto ca din boxele stadionului sa rasune cantecul "Ardealul", interpretat de Corul barbatesc din Finteusul Mare. Cautati-l pe Youtube, e super tare. :steag_cruce_invers:

HAI Steaua!!!!!!!!

Daniel-Ionut15.07.2009 16:18
Salut.

Sunt nou p'aicea, dar dupa ce am vazut steagurile ungurilor cu harta ungariei avand Ardealul anexat am luat foc.

Acum nu stiu cat de mult se poate, dar ar fi super misto ca din boxele stadionului sa rasune cantecul "Ardealul", interpretat de Corul barbatesc din Finteusul Mare. Cautati-l pe Youtube, e super tare. :steag_cruce_invers:

HAI Steaua!!!!!!!!

Daca o sa se strige din cand in cand Romania este ok ;)

Yrean15.07.2009 16:22

Zici tu?!...si daca o sa afiseze steagurile cu Transilvania anexata?!

Daniel-Ionut15.07.2009 16:28
Zici tu?!...si daca o sa afiseze steagurile cu Transilvania anexata?!

Cand vreodata crezi tu ca se va auzi in difuzoare la un meci in Ghencea o asemenea melodie? :confused:

Yrean15.07.2009 16:31

Ai ascultat-o?! :boxing:

Nu stiu cand, dar macar raman cu speranta :steag_sah_mic:

D4v1dstelist15.07.2009 16:46
Asta e prea penala.Desi la ce "diplomat" e Argaseala chiar ar fi in stare sa bage asa ceva la pauza.
Yrean15.07.2009 17:10

Nu e deloc. Chiar este soft :thumbsup:

Lasa-l sa o bage. Ar fi misto sa puna pe ecrane si traducerea! :thumbup:

«191011121317»