FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Ujpest Budapesta 2-0 (0-0)

«1101112131417»
The Game15.07.2009 17:21
Eu ma refeream la faptul ca, nu mai este nebunia de acum 2-3 ani, cand stateai la cozi interminabile pentru a-ti procura un bilet. Din cele 30 de case de bilete de la stadion, cred ca erau deschise doar vreo 10. Si nici acelea nu erau populate cu prea multe persoane. De exemplu, eu am stat tot in jur de 10 minute, dar am asteptat atat, deoarece in fata mea era o persoana care-si facea abonament. Pai, daca ne vom aduna in jur de 15.000, inseamna ca stadionul o sa fie pe jumatate gol, deoarece stadionul din Ghencea are o capacitate de 27.000 de locuri.

Eh....si tu acum,gandeste-te ca acum 2-3 ani echipa chiar juca ceva,acum facem egal in amicalul de prezentare cu Genclerbirligi,echipa care a evitat retrogradarea la goladveraj.Si am trecut aici doar semiesecul asta recent,n-am mai trecut si faptul ca in ultimii 2 ani am fost prezenti in UCL pentru schimb de tricouri,faptul ca am facut egal cu Otopeni si cu Buzaul in Ghencea,faptul ca ne-am situat pe locul 6,faptul ca gibonul si-a batut joc de club.Deci e o mare diferenta intre ce era acum 2 ani si ce e acum.

P.S.:Conform unui comunicat de pe siteul Stelei,la ora 16:00 se vandusera doar 11.000 de bilete,deci e greu de crezut ca se va atinge 15.000 de spectatori,nu cred ca se vor vinde 4000 de bilete pana la 23:30.Deci,din nou absenteism in Ghencea....

D4v1dstelist15.07.2009 17:49

In primul rand ce a jucat Steaua....dar oricum cine merge in plina vara la un meci ca sa vada ce?.....Ujpest?

mircea_1015.07.2009 18:24

deci sa inteleg ca tu mergi la stadion ca sa vezi adversarii Stelei?

Andrei-Cristian15.07.2009 18:26

FC Steaua anunta ca pana miercuri, 15 iulie, la ora 17:30, s-au vandut aproximativ 16.000 bilete pentru partida cu Ujpest, programata joi, 16 iulie, incepand cu ora 20:30.

Poate se mai vand inca 4.000 pana la 23:30 .. si ar trebui sa mai lase si maine deschis pana la 14:00 cand ajung maghiarii in Bucuresti

:bananadance:

:steagcruce::steagcruce::steagcruce:

razvan2815.07.2009 21:08

Trebuie sa le aratam ungurilor cine sunt romanii

...arata forumul altfel doar la mine sau l-ati schimbat din nou ?

kata_roby15.07.2009 22:02

Este cert sau vandut 20.000 bilete pentru meciul cu Ujpest !! Sper sa fie o admosfera frumoasa si sa incurajam echipa !!! SI SAL UNJURA PE DEGHIOBUL ALA DE CIOBAT :thumbdown: !!!! **** Jiji

cRiss4Steaua15.07.2009 22:40

20 000 .. cu tot cu 2.500 de abonati?

bodanelu16.07.2009 04:38

ce treaba au abonatii? doar o reducere de 25%. Daca si-au luat bilet.. tot in aia 20.000 sunt si ei...

Virgil16.07.2009 06:20

O sa fie interesant, 20 000 reprezinta mai mult de 2 treimi din numarul locurilor. Peste 66%.

Anul acesta totul e-n Ghencea!

Virgil16.07.2009 07:36

Ultima ora si ceva:

- Marea speranta a Stelei, Mihai Onicas, a inceput fotbalul la Universitatea Cluj si cunoaste rivalitatea cu ungurii pe care "Sepcile Rosii" o au. Inaintea meciului cu Ujpest, "noul Radoi" al Stelei promite ca ii va urca pe garduri pe unguri. *****

- Suporterii lui Ujpest au intrat in Romania pusi pe scandal. In garile din Simeria si Deva ei au provocat deja primele incidente, arucand cu doze de bere in oamenii aflati pe peron.

De asemenea, suporterii maghiar au strigat "Tiganii, tiganii!" si "Gipsy", catre cei prezenti.

Conform autoritatilor din Hunedoara, suporterii au fost foarte agresivi, insa pana la aceasta ora nu au existat victime. **

- Sfatul lui Ienei: "Calcati-i in picioare pe unguri". *****

- Steaua a vandut 18.001 de bilete pentru meciul cu Ujpest . Avem cu ce ba, avem cu ce... *****

onlinesport

Steaua va incepe cu urmatorul 11:

Tatarusanu - Ninu, Goian, Ghionea, P. Marin - Szekely, Onicas, Toja, Ochirosii - Surdu, Kapetanos

FORZA Steaua VINCI PER NOI!

bodanelu16.07.2009 07:56
cRiss4Steaua16.07.2009 09:16

Cum au intrat în țarã, suporterii maghiarilor de la Ujpest au fost puși pe scandal, aceștia înjurîndu-i pe români în limba românã și limba maghiarã.

În gara Curtici, suporterii au afișat chiar și un banner în limba românã cu harta Ungariei Mari și textul "Transilvania, Þarã Ungureascã", anunțã evz.ro. Suporterii lui Ujpest nu s-au oprit aici, ei scandînd cãtre români: "Þiganii! Þiganii!".

unde sunt cei care spuneau ca ungurii nu voi cauza probleme si ca sunt pasnici etc ?

**alex**16.07.2009 09:26

ttufcs.png

Astia merita sa fie incendiati putin asa..

Adrian16.07.2009 09:34

Vorbe!

Atat au ungurii. Vorbe!

Ei sunt dobitoci daca spera sa revada vreodata Transilvania. Trianonul e pe viata!

cRiss4Steaua16.07.2009 09:37

Avertisment pentru români » Nemții, bãtuți la Budapesta!

Fanii Herthei au fost atacați de huliganii maghiari fãrã ca oamenii de ordine și Poliția localã sã intervinã.

astia merita batuti bine aici la Bucuresti :)) mai ales pentru banneru cu Transilvania

SzabiStelistu16.07.2009 09:44

daca intradevar s-au intamplat aceste lucruri...maghiarii trebuie sa sufere in Ghencea!!!desi sunt si eu ungur ii doresc o bataie,pentru ca se cred atat d mari!!TOATA LUMEA SPRE Ghencea!!si sa le dam 4-5-0 sa aratam ca fotbalul din Romania ii mult peste cel al ungariei !!

P.S:Si dad Transilvania este bine asa cum este acum..in Romania si nu va fi niciodata in ungaria..

Virgil16.07.2009 09:46

Bravo Szobi!

kata_roby16.07.2009 09:46

Astia o cer cu mana lor ... cred si sunt sigur ca ii batem in ternen si in tribune !!

Virgil16.07.2009 09:50

O mașinã cu fani maghiari a intrat într-un TIR!

Articol publicat in Europa League | 16.07.2009 | 10:54

Accidentul s-a produs joi dimineațã în localitatea Boița, aflatã la 25 de kilometri de Sibiu. Mașina în care se aflau cetãțenii maghiari s-a ciocnit frontal cu un TIR, care circula regulamentar din sens opus. Deznodãmântul nu a fost deloc fericit. ªoferul de 31 de ani a fost internat în stare criticã la spital, iar alți doi pasageri, tot de 31 de ani s-au ales cu coastele rupte. În fine un al patrulea fan al lui FC Ujpest are mai multe plãgi deschise și câteva coaste rupte. Aceștia au declarat cã au plecat miercuri searã din Budapesta și voiau sã asiste la meciul de joi searã de dintre Steaua și FC Ujpest.

prosport

red&blue_boy16.07.2009 09:56

Neaparat trebuie sa-i batem pe unguri,pentru ce au zis si facut de cand au intrat in tara.Ce fain ar fi sa-i umilim!Transilvania nu va niciodata in Ungaria,e pamant romanesc!Sa le intre bine in cap!

Virgil16.07.2009 10:09

250px-Romanian_provincies.jpg

Provincii romanesti la 1869.

Primul recensamânt oficial din Transilvania în care s-a facut distincție între naționalitãți (distincție fãcutã pe baza limbii materne) a fost efectuat de cãtre autoritãțile austro-ungare în 1869. Pentru perioada anterioarã acestui an existã doar estimãri ale proporțiilor diverselor etnii din Transilvania. Astfel, Elek Fényes, statistician maghiar din secolul al XIX-lea, estima în 1842 cã populația din Transilvania anilor 1830-1840 era compusã în proporție de 62,3% români și 23,3% maghiari.

Si ei spun ca asa si pe dincolo. Transilvania nu a fost niciodata a lor.

Robinson Rufay Zapata16.07.2009 10:48

Sunt anti-violenta , insa e prima data cand zic ca soporterii nostri ar trebui sa se bata. Mai bine zis sa-i bata pe unguri. O bataie buna , nu vrajeala : ))

stiintasibiu16.07.2009 11:14

Este prima data in viata mea cand spun ca o sa tin cu Steaua. Sunt suporter al Universitatii Craiova din Sibiu si va spun ca daca in seara asta nu ii bateti si la fotbal si pe suporterii unguri sunteti de rusine. Deja este in joc orgoliul nostru de romani si voi ne reprezentati in acest caz. Au ajuns ungurii sa vina in tara noastra sa ne injure, sa scandeze inpotriva Romaniei, am vazut ca pe tren au pus bannere cu Transilvania ca este a lor etc. Acuma cred ca va este sansa sa demonstrati cu adevarat ca sunteti ce va laudati. Pe ei si pe mama lor si sa castige Steaua deseara pentru Romania. :steag_sah_mic:

Adrian16.07.2009 11:33
Este prima data in viata mea cand spun ca o sa tin cu Steaua. Sunt suporter al Universitatii Craiova din Sibiu si va spun ca daca in seara asta nu ii bateti si la fotbal si pe suporterii unguri sunteti de rusine. Deja este in joc orgoliul nostru de romani si voi ne reprezentati in acest caz. Au ajuns ungurii sa vina in tara noastra sa ne injure, sa scandeze inpotriva Romaniei, am vazut ca pe tren au pus bannere cu Transilvania ca este a lor etc. Acuma cred ca va este sansa sa demonstrati cu adevarat ca sunteti ce va laudati. Pe ei si pe mama lor si sa castige Steaua deseara pentru Romania. :steag_sah_mic:

Uite ba din ce gradina cu varza sare iepurele.

Frate, iti multumim pentru suport, esti de treaba. Dar nu ne lua pe noi cu rahaturi gen "e sansa sa demonstrati cu adevarat ca sunteti ce va laudati". Pana una, alta, noi am facut singuri mai multe pentru fotbalul romanesc decat au facut toate celelalte echipe din Liga 1 impreuna. Includ aici si pe Universitatea ta.

va spun ca daca in seara asta nu ii bateti si la fotbal si pe suporterii unguri sunteti de rusine.

Nu cred ca esti in masura sa iti dai cu parerea despre Steaua sau despre Stelisti. Asteapta si tu sa joace Craiova macar un meci intr-o cupa europeana si atunci expune-ti gandurile.

Multi dintre suporterii celorlalte echipe din Romania traiesc in vise. Ei cred ca echipele lor sunt cele mai tari si singurele care joaca. Sa fim seriosi! Doar Steaua exista in Romania! Restu' misunati pe langa noi in speranta sa prindeti cate un ciolan cazut de la masa noastra.

ady_ultras16.07.2009 11:47

deja am intrat in adrenalina aia din ziua meciuilui, nu am mai rabdare, m-am plimbat azi 200 km sa treaca timpul mai repd, si kkt, au trecut doar 3 ore.. probabil am inceput prea dimineatza.... astept sa apuna soarele, sa rasara nocturna,.. zumzetul strazilor spre stadion, masinile cu steaguri pe geam, sa vad totul rosu si albastru, garda sa fie in alerta.. mi-am calcat tricoul, mi-am calcat o esharfa cu tricolorul nostru, nu am cum sa nu o iau cu mine, fularul l-am scos la lumina, si e la fel de stralucitor cum a fost dintotdeauna, astept ora 5 sa plec de acasa... nu ne bat ungurii , ii snopim.. de 8 ani de cand merg neincetat la meci, Steaua nu a pierdut niciodata cand am fost prezent in tribuna.. ce-i drept in Ghencea vedem o infrangere la 2 ani .. hai baietii, daruiti-va :steag_cruce_invers:

«1101112131417»