Eu ma refeream la faptul ca, nu mai este nebunia de acum 2-3 ani, cand stateai la cozi interminabile pentru a-ti procura un bilet. Din cele 30 de case de bilete de la stadion, cred ca erau deschise doar vreo 10. Si nici acelea nu erau populate cu prea multe persoane. De exemplu, eu am stat tot in jur de 10 minute, dar am asteptat atat, deoarece in fata mea era o persoana care-si facea abonament. Pai, daca ne vom aduna in jur de 15.000, inseamna ca stadionul o sa fie pe jumatate gol, deoarece stadionul din Ghencea are o capacitate de 27.000 de locuri.
Eh....si tu acum,gandeste-te ca acum 2-3 ani echipa chiar juca ceva,acum facem egal in amicalul de prezentare cu Genclerbirligi,echipa care a evitat retrogradarea la goladveraj.Si am trecut aici doar semiesecul asta recent,n-am mai trecut si faptul ca in ultimii 2 ani am fost prezenti in UCL pentru schimb de tricouri,faptul ca am facut egal cu Otopeni si cu Buzaul in Ghencea,faptul ca ne-am situat pe locul 6,faptul ca gibonul si-a batut joc de club.Deci e o mare diferenta intre ce era acum 2 ani si ce e acum.
P.S.:Conform unui comunicat de pe siteul Stelei,la ora 16:00 se vandusera doar 11.000 de bilete,deci e greu de crezut ca se va atinge 15.000 de spectatori,nu cred ca se vor vinde 4000 de bilete pana la 23:30.Deci,din nou absenteism in Ghencea....