FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Ujpest Budapesta 2-0 (0-0)

«1151617»
ady_ultras19.07.2009 16:54

e stelist da-l in spanac, toata peluza il stie

brasov2619.07.2009 23:33

opt cartoane galbene și 2 cartoane roșii!!! :thumbsup:

cRiss4Steaua20.07.2009 12:16

chiar nimeni nu are filmare cu atmosfera de la meci? dar filmare buna nu filmat cu telefon cu 1.3 megapixeli

dulcicutza20.07.2009 14:12
Cuplul Stancu-Surdu arata foarte bine.Geniala tactica lui Bergodi de a da impresia standard a Stelei (de desculti somnambuli) urmata de o explozie in atac. Apropo,un lucru interesant din punct de vedere tactic:mijlocasii lucreaza mult in aparare si lanseaza doar mingipentru cuplul de atacanti care isi faceau treaba.Nu am mai avut 100 de faze de gol ratate,am jucat si oi un fotbal decent.In orice caz felicitari Bergodi,felicitari Romeo Surdu,Stancu,Toja pentru jocul frumos in aparare,Petre Marin,Goian si Tatarusau.Daca nu ar mai ploua cu cartonase totul ar fi perfect.

Crezi tu ca asta a fost tactica?Eu nu.Stelistii au jucat cum au facut-o tot campionatul trecut,cei tineri dadeau mai multa vlaga,explozia in atac s-a datorat cuplului Stancu-Surdu.Nu cred ca asta a fost dorinta sau tactica lui Bergodi.

D4v1dstelist20.07.2009 14:39

Oricum asta o sa fie stilul de joc de acum incolo.Chiar daca nu va fi o strategie.

axl20.07.2009 15:51

Mai, mi se pare mie sau astia au inceput sa pupe-n dos suporterii degeaba?

"Ma bucur ca au fost 20 de mii de spectatori in tribuna. Mi-a placut acest lucru, a fost o atmosfera frumoasa si le multumesc, a declarat Cristiano Bergodi la finalul partidei."

"Sunt surprins placut de atmosfera din tribune, publicul a fost fantastic. Le multumesc in numele echipei pentru ca ne-au sustinut. E meritul suporterilor pentru ca ne-au sustinut, a declarat capitanul Stelei, Sorin Ghionea."

"Ne bucuram ca suporterii au revenit alaturi de noi, speram sa ii facem fericiti in continuare. Am avut emotii cand am iesit si am vazut ca sunt atat de multi suporteri alaturi de echipa, nu-mi venea sa cred! (....) a declarat Mihai Onicas la finalul partidei."

"Atmosfera a fost superba, a declarat Rafal Grzelak la finalul partidei."

"pe un stadion Steaua aproape plin, in fata unor suporteri extraordinari, care au creat o atmosfera de vis. "

site-ul oficial

Adica eram eu prea beat? Ca atmosfera a fost ok, nu de vis. Si s-a incurajat asa si-asa.

ady_ultras21.07.2009 11:30

asta n-a fost atmosfera de vis =)) ultima atmosfera d vis p Ghencea a fost la Steaua 3-1 CFR

mircea_1021.07.2009 11:55

sau la Steaua - galata 1-0

bijoux_bz21.07.2009 13:44
Adica eram eu prea beat? Ca atmosfera a fost ok, nu de vis. Si s-a incurajat asa si-asa.

au fost intradevar si momente in care au cantat si samantarii si aplaudacii ce-i drept. insa doar putin... si eu cred ca pana la atmosfera de vis de altadata mai e mult..

radoi8621.07.2009 21:48

Un articol revolatator un adevarul de astazi: http://www.adevarul.ro/articole/fanii-stea...ru-Romania.html .

Trebuie luata atitudine fata de astfel de specimene care pot scrie asemenea tampenii si vor cu atata inversunare sa faca rau Stelei.

"Adevãrul" ia atitudine împotriva gestului scandalos al suporterilor steliști de la meciul cu Ujpest, rãmas nesancționat atât de club, cât și de responsabilii cu organizarea pe stadion. "Adevãrul" a trimis o scrisoare cãtre UEFA în care cere ca fanii Stelei sã fie sancționați drastic. De asemenea, ziarul nostru le cere scuze public vecinilor maghiari.

Maye21.07.2009 22:16

Sa crape toti lingai.

red&blue_boy22.07.2009 06:34

Ce treaba au si astia de la Adevarul...Auzi,sa ceara scuze la unguri.Dar ceva ziar din Ungaria si-a cerut scuze pt cate jigniri ne-au adus conationalii lor de atatea ori sau cand am jucat cu nationala la ei si-au spart toate autocarele si masinile cu numar de Romania?Asa ca,ce-i dorim la Gigi,la fel si pentru Adevarul.

Virgil22.07.2009 07:22

Ziaristii nu au nicio calitate sa reclame clubul la UEFA. Articolul din Adevarul este dupa toate aparentele scris la comanda. Sa amintim ca dusmanul de moarte al lui Becali, Grigore Cartianu, este redactor sef la aceasta publicatie. Motivele insa pot fi multiple

O cerere absurda impotriva unei echipe care reprezinta poporul tau, e prin extrapolare 0 cerere impotriva poporului tau. Ziarul Adevarul poate fi catalogat singurul ziar lipsit de demnitate, antiromanesc.

Milogeala lor in fata moghiorilor merita dispretul nostru al tuturor. Ei trec cu vederea o jignire si mai mare scandata deseori in timpul meciului de suporterii lui Ujpest: Tiganii, tiganii. De ce? De ce nu spun nimic? De ce sunt complicii moghiorilor in acest capat de acuzare?

Ronnie22.07.2009 07:39

Bai frate, cand esti pe stadion si strigi "M... Ungaria" de ce nu ne suspenda terenul? Cand se aude "Tiganii" in meciul cu aia de sub pod de ce nu ne suspenda nimeni?

Cand vad cum se trezeste partea feminina a unor asa ratati de ziaristi ma apuca durerile de cap. Unde era pana acum Sfanta Maria din ei...

Lor le pasa de unguri, poate prea mult.

Virgil22.07.2009 08:02

Una buna citita printre comentariile la articolul sub orice asteptari din Adevarul:

De ce se pune o lamaie la capatul sicriului in care se afla un român mort? Pentru ca sa nu-i fie greațã pamantului cand il primeste.

Daca ar fi fost un ungur mort ar fi fost un nou scandal national in Ungaria? Baietii astia nascuti dincolo de Tisa nu prea pricep glumele. Sau nu vor sa priceapa pentru a provoca scandal?

Alta remarca hazoasa:

De ce neaparat 9 luni? Puteau sa fie doar 7 daca se nastea prematur. Eu cred ca tot asa ar fi trebuit sa reactioneze si ungurii si precis ar fi reactionat asa daca ironia nu ar fi venit de la români.

ady_ultras22.07.2009 08:31

sunt prea incuiati si se cred prea cultivati k sa inteleaga ei asta

Bombonel9422.07.2009 09:42

bai baietii daca am cablu de la rds pot vedea meciu???

Robinson Rufay Zapata22.07.2009 10:05
bai baietii daca am cablu de la rds pot vedea meciu???

Din cate stiu da. Felicitari :D

red&blue_boy22.07.2009 11:18

Da,pe cablu de la Rcs-rds si pe platforma digitala Digi,Digisport va intra gratis in loc la Sport Klub.Canalul va emite incepand de maine de la ora 18-18:30.De la 20:30 va transmite Ujpest-Steaua.

Apokalipse22.07.2009 11:38
:hai_steaua: Steaua - Ujpest = 1-0 [ R.Surdu ] --> Retur ! [ Pronostic ] :steagcruce::steagcruce:
liquid squad22.07.2009 17:43

fratilor stie careva pe ce post se transmite meciul?

The Game22.07.2009 18:17

^Meciul se transmite pe Digi Sport,dar il prinzi doar daca esti abonat la RCS sau ai televiziune prin satelit de la Digi.

«1151617»