dar nu iam invinuit pe ce de la sud doar am zis ca de acolo a fost ... nu am nimic cu cei de la sud RESPECT doar stau si eu in Peluza Nord
dar nu iam invinuit pe ce de la sud doar am zis ca de acolo a fost ... nu am nimic cu cei de la sud RESPECT doar stau si eu in Peluza Nord
reporteru cum zice de la 0:17,, nari zice cã este român"
:D
Ne îndreptãm cãtre ce a fost Steaua odatã cel puțin în repriza a doua un joc bun trecem de ei sigur dar trebuie sã jucãm 90 de minute cã o sã fie din ce în ce mai greu .
Hai Steaua
frate.. omu statea linistit pe gard canta se simtea bine si de-odatza tzop k un iepure si s-a dus tzinta pe teren, nimeni nu a stiut ce vrea sa faca , nu criticati Peluza Sud pentru nebunia unuia, omu e nebun si nu e prima oara cand are iesiri de genu, oricum ne-a facut de rahat la faza aia ..
si pt ala care a zis k la sud sunt numai drogati ii transmit un calduros taci in puIa mea daca nu stii ce vorbesti // sper sa ajunga si p-aici p forum sa-l injuram putin mai mult, nu baietii ?
Pentru tampitii care sustin ca in PS sunt drogati: baiatu' ala care a intrat pe teren a fost injurat zdravan de mai toata peluza.
Oricum ala care a zis pun pariu ca e pro Jiji Fecali.
kiar k pro Gigi, am vazut si eu la TV ce il aplaudau cetatenii samantzari la iesirea din stadion ![]()
Sau cand a iesit de la bulau si il aclamau toti lopatarii.Trebuia sa fie cineva pe acolo cu o pancarda mare sa se vada din avion cu "Bin Laden,aici tata!"
Sau cand a iesit de la bulau si il aclamau toti lopatarii.Trebuia sa fie cineva pe acolo cu o pancarda mare sa se vada din avion cu "Bin Laden,aici tata!"
Ce-ti mai place Deko...
Astazi am vazut prima data.Oricum e putin off-topic.
Eu nu il inteleg pe idiotul ala de suporter care a intrat pe teren. Cat e de mare , atat de p r o s t.
Totdeauna mi se par haioase replicile date la betie."am vazut ca Steaua nu a marcat si am incercat eu sa o fac".Cat de idiot trebuie sa fii? ![]()
Tare replica ![]()
Ce aveti ma cu el?Daca omul asa a vrut.El macar a facut ce a simtit!
Pe Jimmy Jump il admirati toti!Hai mai admirati si voi pe unul de al nostru ![]()
ee, jimmy e de-al casei pe camp nou , da asta a avut d gand sa atace, dace se ducea la banca lor de rezerve si le arata curu era mai simpatic ![]()
Jimmy e de al casei peste tot.Mie nu mi s-a parut asta de aseara violent.Mare diferenta intre gestul lui si gestul celui de la meciul cu Charleroi.
el asta avea de gand sa faca.. si culmea auzeam de peste tot din jurul meu " dai futui mortii lui de bozgor, arde-l, omoara-l " dupa care si-a luat injuraturi, ne strica imaginea frate...
De unde stii tu ce avea el de gand sa faca?
Omul a vrut sa dea gol!
bravo lui ca a avut sange in coa*e, are dosar penal sigur daca nu si mai mult ...
De unde stii tu ce avea el de gand sa faca?Omul a vrut sa dea gol!
omul a dorit sa transmita un mesaj de bine, renuntand la ceva pt ca altii sa dea gol si sa inteleaga ce se poate face si la tara, daca ai echipament adecvat, modern. Poate ajunge, totusi in Bucuresti, ca sa va perfectioneze si pe voi,macar la bunele maniere, caci amenda sigur a platit-o.
alte discutii nu aveti decat depsre acel baiat? jocul nu a fost bun? bergodi nu e antrenor? Hai.. discutile depsre suporterul care a intrat in teren se incheie aici.
Cuplul Stancu-Surdu arata foarte bine.Geniala tactica lui Bergodi de a da impresia standard a Stelei (de desculti somnambuli) urmata de o explozie in atac. Apropo,un lucru interesant din punct de vedere tactic:mijlocasii lucreaza mult in aparare si lanseaza doar mingipentru cuplul de atacanti care isi faceau treaba.Nu am mai avut 100 de faze de gol ratate,am jucat si oi un fotbal decent.In orice caz felicitari Bergodi,felicitari Romeo Surdu,Stancu,Toja pentru jocul frumos in aparare,Petre Marin,Goian si Tatarusau.Daca nu ar mai ploua cu cartonase totul ar fi perfect.
alte discutii nu aveti decat depsre acel baiat? jocul nu a fost bun? bergodi nu e antrenor? Hai.. discutile depsre suporterul care a intrat in teren se incheie aici.
Pai daca o sa ne dea o suspendare de teren din cauza "viteazului",ce mai zici?
si daca ne da suspendare de teren din cauza viteazului ce?
Faptul e consumat, fapta este regretabila. Si punct.
Il cunoaste cineva macar pe baitul de la sud? E stelist sau infiltrat?
Zic asta pentru ca, cu miscarea asta, el reusit sa strice tot ce a facut pana acum Peluza Sud. Practic, i-a dat lu' gigelu dreptate. Acum jegul sigur o sa se foloseasca de acest exemplu pentru a sustine "in Peluza Sud sunt numai drogati si etc". E pacat. Daca baiatul e stelist, ar trebui sa isi dea o palma pentru ce a facut. I-a facut viata usoara oierului si mult mai grea celor din sud. Pacat. Mare pacat.