pai asta e si chestia ca tipu' da goluri numai in meciurle importante :lol:
Sa inteleg ca de la meciul cu Valencia nu am mai avut meciuri importante?
pai asta e si chestia ca tipu' da goluri numai in meciurle importante :lol:
Sa inteleg ca de la meciul cu Valencia nu am mai avut meciuri importante?
Probabil il va considera important pe meciul cu Betis de la Sevilla si ne va face o surpriza... Si-ar spala toate pacate...
Multa bafta Andrei! Nenorocirea lui Victoras este sansa ta! Sper din suflet sa profiti de ea, sa devii acelasi jucator ce baga spaima in apararile adverse (si mortul in casa lui Dinamo, cum bine spuneai tu dupa ce le-ai dat un gol), sa dai multe goluri si sa faci fericiti suporterii stelisti!
Multa bafta Andrei! Nenorocirea lui Victoras este sansa ta! Sper din suflet sa profiti de ea, sa devii acelasi jucator ce baga spaima in apararile adverse (si mortul in casa lui Dinamo, cum bine spuneai tu dupa ce le-ai dat un gol), sa dai multe goluri si sa faci fericiti suporterii stelisti!
Sunt mai nou pe aici... dar voiam sa spun cateva lucruri despre Andrei Cristea. Il urmaresc de ceva vreme, parerea mea e ca Andrei e fotbalist bun, care ii poate deveni util Stelei. Ca om e inteligent, modest si are bun simt - chestii mai rare astazi. Ca fotbalist, parerea mea e ca si pe el si pe Ciocoiu i-a facut mari Narcis Raducan (bine, in subiectivitatea mea Raducan e peste Dica...), la Bacau. In sensul ca stia sa-i puna in valoare pe amandoi. Raducan juca din prima, avea dribling in viteza, verticaliza imediat ce avea mingea si intra in combinatii in viteza, un-doiuri, triunghiuri de pase etc. Cristea nu prea a avut parte de lucrurile astea la Steaua. Se tine bine pe picioare, se bate, nu e lenes (desi multi pe aici ii canta prohodu`) si asa, cu alea 10 -15 minute pe care le prinde, e ok. Parerea mea e ca nu e jucat de ceilalti, pe de o parte, pe de alta parte la Steaua se merge pe scos mingile in margine si aruncat in careu. Dica dribleaza, dar ii ia ceva vreme pana arunca si el mingea in careu. Nu stiu dak asta e solutie, ma rog, nu-s antrenor. Cred ca Cristea ar avea succes daca s-ar merge ceva mai mult pe combinatii in viteza si patrunderi directe, pe poarta, nu pasat in lateral... si daca i s-ar acorda incredere, multa incredere din partea suporterilor...
Observatii de bun simt facute de "kolkka".Personal vad identic lucrurile.
Si eu sunt de aceeasi parere ca Andrei Cristea este un jucator bun, de valoare care are nevoie de putina incredere in el, adica mai bine zis de un gol intr-un joc oficial. Nu trebuie huiduit de suporteri pentru ca e tanar timp mai are. Asa s-a intamplat si cu Neaga, a stat 2 ani si jumate pana a devenit jucatorul care ne-a impresionat. Eu am incredere in el si eu zic ca se potriveste jocului Stelei si daca va fi titular in meciul cu Poli eu zic ca va marca. Si sa nu uitam ca Andrei a marcat si 6 goluri in campionat pentru Steaua in turul campionatului trecut, asa ca nu mai amintiti doar de golurile cu Valencia si Poli Tim.
Voi ati mai vazut vreun joc bun la Cristea dupa meciul cu Valencia :?: ...eu sincer nu...nici nu il mai recunosc acuma...sa schimbat totat a,avut explozia aia atunci de talent si de atunci nimic ![]()
X5 dar tu ai mai vazut vre`un joc bun al Stelei in tot returul trecut??? daca da sa mi`l spui si mie....eu imi aduc aminte ca ne`am chinuit in toate 15...asa ca nu stiu de ce ai pretentia numai de la un jucator...e jucator de moral...are nevoie de incredere si ca orice atacant...bineinteles de o tactica ca pentru el...
Eu vreau sa remarc o revenire in jocul lui Cristea in meciul de aseara... pacat de sutul acela din final cand a carat aceea minge pana in 16 timisorean. S-a luptat destul de bine, a castigat cam toate duilurile sau a obtinut faulturi... Cristea promite sa renasca. Il are pe Banel exemplu. Cristea poate mai mult si va da mai mult Stelei asta chiar de joi cand va marca in Giulesti. Eu am o convingere ca va marca pe final in Giulesti... Simt asta...
Bun Cristea, se pare ca-si revine. A creat doua faze, plus patrunderea de la final. Mult mai "atacant" decat Oprita.
In meciul cu Poli, Cristea a fost excelent. Pacat ca nu a jucat mai mult. A preluat bine, a dat cateva pase in adancime excelente, si a patruns foarte inteligent. DFeocamdata ii lipseste increderea in sine, dar dupa ce va marca, va deveni iarasi ce a fost si mai mult decat atat.
Reactia publicului a fost execrabila. L-au primit pe Cristea cu fluieraturi. Baiatul a dorit mult sa faca un joc bun. Daca marca era erou !!!
.....
Reactia publicului a fost execrabila. L-au primit pe Cristea cu fluieraturi. Baiatul a dorit mult sa faca un joc bun. Daca marca era erou !!!
Nu intrarea lui Cristea a fost fluierata, pacat ca s-a inteles asta, ci faptul ca Olaroiu nu l-a schimbat pe Oprita in acel moment, Cristea intrand in locul lui Dica... Se pare ca nu ai fost la meci...
Surpriza placuta Cristea aseara. S-a vazut dorinta de a-si castiga un loc de titular, sper s-o tina tot asa.
:evil:>>>Mare dorinta dejoc,a facut un joc destul de bun in comparatie cu altii,pacat ca nu a reusit sa marcheze si a dat pe langa,pacat ca poate spargea gheata asa cum a facut-o Banel!!>>> :twisted:
La acea faza Cristea s-a descurcat excelent, mai putin la finalizare. Ii trebuie incredere in el. Sa speram ca si-o va capata cat mai curand. Poate in meciul cu Rapid... :wink:
Cristea isi va reveni in meciul din giulesti sunt mai mult ca sigur de asta . Oricum eu cred ca este pe drumul cel bun , cat timp a jucat in meciul cu Poli a jucat foarte bine . in giulesti el va marca golul 3 . Cristea VREAU UN GOL IN GIULESTI DE LA TINE , sunt sigur ca mai multa concentrare la finalizare si vine si golul . Sa stii ca nu voi uita golul tau din Stefan cel mare , pentru golul acela te voi iubi toata viata .
Ce meci a facut Andrei,bravo..a fost ca un ghimpe in coasta lor,incepe sa isi revina...
Cristea baga-l in sedinta pe Oprita si intreba-l cum a reusit sa-si revina...urmeaza si tu exemplul lui si sigur vei deveni un jucator mare...
de altfel foarte bun jocul din ultimul meci...!
Primul meu mesaj pe acest forum a fost unul in care imi manifestam increderea in Andrei Cristea. Asta pentru ca inca il mai retin cum mergea la antrenamente pe jos, cu echipamentul intr-o geanta sau intr-o sacosa, si cum se oprea pe strada sa discute amabil cu orice doritor, pensionar sau tanar. Nu stiu cand si de cate ori o sa mai dea gol... dar continui sa-mi pun toata speranta in el. E un jucator de moral. Sa nu uitam prea repede golurile astea cu Otelul, sa ni le amintim cand va avea Andrei mai mare nevoie de sustinerea noastra. bafta, Andrei!! poate ca esti un fotbalist in devenire, dar esti un baiat cu un bun simt cat pentru 10...
bv Cristea astazi a fost seara ta.. :lol: :lol: bv bv bv bv
superb jocul lui Cristea...cred ca daca i s-ar da mai multa incredere ar juca din ce in ce mai bine...
speram sa continui tot asa Cristea...
si vrem doua goluri cu bronzatii....!!!
Foarte bun jocul lui Cristea. Cu putin mai multa luciditate in fazele de constructie si la finalizare poate deveni un jucator foarte important! Bravo Cristea!!
Se pare ca a facut uitata absenta lui Iacob,bravo..era si timpul Andrei...
eu mereu am avut incredere in Cristea...........si o sa fie un jucator de baza....si care a urmarit atent partida parerea mea ca Daniel Balan a fost unu dintre cei maii buni la Steaua....am vazut la el viteza,tehnica si rezistenta la efort....ma bucur pt el si cred el o sa ajunga mai mare ca Ogararu numai daca i se va da sansa....
Rabdarea este dovada iubirii. Am avut rabdare cu Cristea si pana la urma ne-a iubit inapoi. Ma rog sa continue sa ne iubeasca cu aceeasi pasiune si in viitor (mai ales in urmatoarele doua meciuri :lol: )