FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Andrei Cristea

«13456710»
SSK27.11.2005 15:45
Eu as mai aduga doar ca sper sa fie o clauza prin care Cristea sa nu evolueze contra Stelei.

Stii bine ca nu aceasta este atitudinea din fotbalul modern. Din punctul meu de vedere astfel de clauze ar trebui eliminate si la noi in tara (asa cum de altfel se cam intampla in ultima vreme). Mi se pare o chestiune de respect fata de profesie si in ultima instanta, una de demnitate a oricarei echipe care refuza sa lase de inteles ca un singur jucator i-ar putea sta in cale intr-un meci.

dbd26.12.2005 14:43

Andrei Cristea a declarat pe 23.12.05 :

Mă voi revanșa!

Andrei Cristea Eroul meciului cu Valencia a recunoscut faptul că a traversat o perioadă dificilă in cariera sa, pe care speră să o depășească.

"Sunt tânăr și consider că am puterea de a-mi demonstra valoarea. Sunt convins că in scurt timp voi retrăi clipe asemănătoare cu cele din meciul cu Valencia. Totul depinde de mine."

( preluat de pe prosport )

Oare sa il credem ???

:? :roll:

alinush8926.12.2005 17:17

Eu am mai spus asta...insa la topicul despre Banel...ma rog..fiind un pic offtopic acolo...problema lui Cristea cred ca este ca si a lui neaga..in prima parte a perioadei de la Steaua...acea ca ii era frica...primea pasa..si ori dribla un jucator si pierdea mingea..ori juca in spate...dadea drumu' foarte usor la minge...juca foarte simplu' fiindu-i frica sa nu greseasca si sa il fluiere publicul...cred ca la Cristea a intervenit cam aceasi problema...insa in viatza uni fotbalist sun si asemenea perioade..cum a avut si Dica dak va aduceti aminte. Eu sincer cred ca isi va reveni...parerea mea este ca are trebui sa aiba mai mult tupeu si sange rece...si ca atacant ar trebui sa fie si un pic egoist...."parerea mea" :lol:

Motanu D26.12.2005 17:20

Cred ca va calca pe urmele lui Rica... din pacate... Poate peste vreo 2 ani va intelege si el cum e cu fotbalul. Talent are, minte de fotbalist... nu prea... Daca nu ai tupeu in joc... degeaba...

Insa daca va da un gol in retur vor urma si altele in scurt timp. Important e sa dea un gol !!!

dbd26.12.2005 17:23

se zice ca el da goluri doar in meciuri importante...

Motanu D26.12.2005 17:26

Atunci sa dea hattrick in finala Cupei UEFA !!!

alinush8926.12.2005 17:29
Cred ca va calca pe urmele lui Daca nu ai tupeu in joc... degeaba...

Da..ai foarte mare dreptate....ar trebui sa fie mai tupeist si mai egoist...ce naiba..doar e atacant..ar trebui sa rateze..sa suteze..etc...intr-un cuvant. sa fie activ ..

dbd26.12.2005 17:29

e vezi asta e chestea...ca sa ajunga el sa dea hatrick ul ala...restul echipei trebuie sa faca un efort ca sa ajunga in finala... :lol: :lol: :lol:

Motanu D26.12.2005 17:34

Ai incredere in ei. Pentru ca pot !!!

Bogdan4Steaua26.12.2005 17:45

Vom vedea ce va face la meciurile de pregatire din aceasta iarna. Daca trage tare si isi vede de treaba poate isi revine.

dbd26.12.2005 17:45

in ei am si voi avea...dar in Cristea...nu...

Motanu D26.12.2005 17:48

Nu tu trebuie sa ai incerdere in Cristea, ci Cristea insusi !!!

Bogdan4Steaua26.12.2005 17:49

Si antrenorul... :D

dbd26.12.2005 17:51

da...dar fara increderea si sustinerea mea si a mai multor suporteri ...ii va fi greu sa isi creeze o incredere propie...

Motanu D26.12.2005 17:52

Remember Dica !!!

alinush8926.12.2005 18:06

Corect...dak avem rabdare si nu sariti toti in capul lui o sa isi revina...exemple sunt multe..cele mai bune sunt neaga si Dica..oricum..sa nu credeti ca il apar pe Cristea sau ca este jucatorul meu preferat...dar asa este normal...sa avem incredere in el...de Dinita ce sa mai zicem..ca ia banii aiurea... ma rog..am sarit un pic de la subiect di Dinita:D

Motanu D26.12.2005 18:13

Dinita e expirat. Si e un fotbalist "vopsit" marca Sportul !

Dar nu despre el e vorba ci despre Cristea care este net superior lui Dinita !

alinush8926.12.2005 18:18

Corect mah motane...stii ce nu inteleg io?? de ce nu ii imprumta frate???? un retur poata sa il imprmute sai sa ii imprumue dak este vorba de mai multi..bineinteles cu anumite clause..acea de a nu juca impotriva Stelei..etc...cred ca dak ar fii imprumutat un retur la bacau de exemplu si-ar reveni...pentru ca ar fii 100% titular :)

alinush8926.12.2005 18:19

Scz ca ti-am zis motane :D ...am totusi 16 ani..:D fatza de tine..care banuies ca ai mai multi :D

Motanu D26.12.2005 18:22

Nu-i nimic. Nea Motane sau D-le Motan ar suna penibil.:lol: :lol: :lol: Suntem pe un forum, si toti suntem egali... Si nici nu-s chiar asa de "batran". Sunt multi oameni pe acest site mult mai in varsta ca mine...

De ce nu-l imprumuta pe Cristea ? Pentru ca nu are cine lustrui banca, de aia. Si nu cred ca Gigi ar fi de acord... Sper ca MM sa-l convinga !

alinush8926.12.2005 18:31

Bun..de acord cu tine...in mai multe meciuri din acest sezon Cristea a fost preferat de antrenor in dauna lui oprita..care cre d ca a jucat vreo 7 meciuri..si in alea vreo 20 min fiecare...ma rog..tu sincer crezi ca,Cristea este mai bun decat Oprita??? asta apropo de lustruit banca..

Alin_H26.12.2005 19:02

Orice s-ar intampla cu baiatu asta, el a intrat definit in inima mea pentru golurile cu Valencia si pentru golu' cu dinamu(e) de anul' trecut. Cum a zis si Zenga, meciu' ala a fost decisiv pentru restul sezonului. Jucatorii au capatat o incredere formidabila si asta s-a vazut.

Motanu D26.12.2005 19:05
Bun..de acord cu tine...in mai multe meciuri din acest sezon Cristea a fost preferat de antrenor in dauna lui oprita..care cre d ca a jucat vreo 7 meciuri..si in alea  vreo 20 min fiecare...ma rog..tu  sincer crezi ca,Cristea este mai bun decat Oprita??? asta apropo de lustruit banca..

Amandoi sunt scosi din forma. Si nu stiu care dintre ei e mai bun. Antrenorul decide cine intra in teren si cine nu, iar atunci cand introduce un fotbalist teoretic stie de ce o face...

Alin_H26.12.2005 19:06

Am scris Dinamo intr-un fel. Vad ca a aparut altfel. De ce? De unde atata respect? Ei nu dau 2 bani pe noi si voi (adminii) le scrieti numele cu litera mare? Mai lasati-o-n sange!, cum ar spune un ,,distins" politician.

alinush8926.12.2005 19:16

Sincer..conteaza dak scrii Dinamo intr-un fel..cu litera mare sau mica????

«13456710»