multumesc pentru informatie...acum las totul balta(mai dal in colo de referat)si ma duc la tele.in o data multumesc pentru info ![]()
multumesc pentru informatie...acum las totul balta(mai dal in colo de referat)si ma duc la tele.in o data multumesc pentru info ![]()
:lol:
Cristea s-a miscat chiar bine...vorba lu Gradinescu tzine foarte bine de minge cand este nevoie...
daca ar vedea sa protosov lucrul asta...
macar atat si el
e bine asta ... decat deloc... :wink:
ai dreptate dar daca dadea si el un gol poate isi intra in mana .. sunt sigur ca asta e impulsul de care are nevoie
Sa speram ca nu mai avem mult de asteptat si o sa-l vedem pe Cristea care a jucat impotriva Valenciei
sa puna si el osu si sa se implice mai mult in joc
ar trebui...poate el considera ca face acest lucru...
numai el stie ce este in sufletul lui :cry:
trebuie sa fim alaturi de el si sa-l incurajam(cel putin eu asta fac).daca nu acum atunci cand? ![]()
Anul trecut l-am criticat in gura mare pe Dica pe acest forum si nu numai. Am facut si sondaj daca acesta merita sa joace la Steaua...
Iar Dica m-a facut ulterilor sa regeret ca l-am contestat.
Cristea nu de incurajarile fanilor are acuma nevoie; nu le citeste, nu le aude, nu le simte. El are nevoie ca cei de langa el sa-l sustina.
Gigi, MM, Oleg, se aude ?!
iti spun eu ca le citeste . am primit raspuns de la el . are nevoie de ele mai mult ca oricand.
S-a miscat binisor astazi cu Sportu, dar vreau sa marcheze, sa marcheze odata... sa o bage in ate... hai Cristea!!!
Ok. Dar oricat l-am incuraja noi - putem sa-i face si statuie - el are nevoie de 2 lucuri:
1. Sa se pregateasca exemplar.
2. Sa aiba incerederea conducerii si antrnorului.
Iar al doilea fara primul nu se poate.
Un gol in "groapa" si gata. Asta ii trebuie lui.
cine nu isi doreste? sa speram ca va fi cat mai curand.poate de un gol are si el nevoie pentru a si recapata increderea in el.
Un gol in "groapa" si gata. Asta ii trebuie lui.
Vine minutul 85... :lol:
:wink: :wink:
Trebuie sa joace mereu cine este in forma. Azi Cristea nu s-a miscat rau, dar nu il vad titular momentan. Vom vedea pe viitor.
Da Cristea bun astazi! Are ambitie pustiul! E inca tanar mai are mult de invatat! Sper ca Protasov sa-i mai dea sanse din astea pentru ca sunt sigur ca Andrei va profita! Succes lui!
sa speram
Ar trebui sa fie prima rezerva la atacanti.
E puternic, e ambitios, e inteligent, e cuminte. Prea cuminte. Mai mult tupeu nu i-ar strica.
prea cuminte...dar mai bine asa decat sa fie implicat in tot felul de scandaluri
...pe teren iar prinde bine daca ar fi putin mai rau :twisted:
Ar fi extrem de bine ca pe teren sa fie mai rau si mai tupeist poate (a nu stiu cata oara spun)la fel ca Nesu care nu se da inapoi de la nimic...prea cuminte...dar mai bine asa decat sa fie implicat in tot felul de scandaluri...pe teren iar prinde bine daca ar fi putin mai rau :twisted:
prea cuminte...dar mai bine asa decat sa fie implicat in tot felul de scandaluri...pe teren iar prinde bine daca ar fi putin mai rau :twisted:
asa e pe teren pare cam fragil....ar trebui mai multa determinare....