FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Andrei Cristea

«123410»
Meth0dMan28.10.2005 16:51

Eu cred ca Andrei Cristea e un jucator bun si la cat a stat pa banca pana acum daca ar fi introdus titular intr-un meci cred ca ar da cel putin 2 goluri parerea mea !!

I.N.Money28.10.2005 17:51

Ce bine ar fi daca ar face exact cum a facut Neaga...care a explodat la un moment dat :wink:

FanSteaua4Life28.10.2005 18:47
Ce bine ar fi daca ar face exact cum a facut Neaga...care a explodat la un moment dat  :wink:

Timpul ne va spune daca va fi asa... :wink:

zarboss29.10.2005 11:33

sa speram ca nu va trece prea mult timp.... ca nu stiu cat va mai astepta ... Jiji

alina_mihaela18.11.2005 18:42

am mai citit mesajele a 2 nebuni, deci cu mine 3 .

pentru mine Andrei Cristea este unul dintre cei mai buni jucatori de la Steaua ,dar nu este lasat sa isi arate talentul ,daca ar fi titular meci de meci cred era cu totul altfel.ok a avut o perioada mai proasta dar daca nu este lasat nu are cum sa ne arate ca a trecut peste ea.daca acum cand este la pamant nu suntem alaturi de el, atunci cand? :):):):)

Motanu D18.11.2005 19:57
am mai citit mesajele a 2 nebuni, deci cu mine 3 .

pentru mine Andrei Cristea este unul dintre cei mai buni jucatori de la Steaua ,dar nu este lasat sa isi arate talentul ,daca ar fi titular meci de meci cred era cu totul altfel.ok a avut o perioada mai proasta dar daca nu este lasat nu are cum sa ne arate ca a trecut peste ea.daca acum cand este la pamant nu suntem alaturi de el, atunci cand? :)  :)  :)  :)

Ok, Cristea e cel mai tare. Problmea e ca daca am juca cu el titular am ajunge la retrogradare. Pentru ce e intr-o forma foarte slaba. Ar fi bine sa fie imprumutat in iarna undeva unde sa joace.

I.N.Money18.11.2005 20:15

Se vede ca Oleg nu prea il are la inima...mai repede il baga pe Dinita decat pe Cristea...poate nu da randament la antrenament...

alina_mihaela19.11.2005 06:35

a avut ocazia sa ne arate in ce forma e? in 10-15 min nu este timp.Fi sigur ca Steaua nu ar retrograda cu el* problema e ca Protasov nu il are la inima

redandblue20.11.2005 07:57

Dc Cristea ar juca mai mult chiar si la Steaua II sunt sigur ca ar incepe sa joace mai bine dsar asa dc nu joaca decit la antrenament n-are cum sa creasca...sa nu uitam ca pe vremea lui Zenga Cristea juca ceva...

I.N.Money20.11.2005 08:45
Dc Cristea ar juca mai mult chiar si la Steaua II sunt sigur ca ar incepe sa joace mai bine dsar asa dc nu joaca decit la antrenament n-are cum sa creasca...sa nu uitam ca pe vremea lui Zenga Cristea juca ceva...

si Oprita...cu oprita cel putin Walter facea antrenamente speciale...

redandblue20.11.2005 08:59

si Oprita...cu oprita cel putin Walter facea antrenamente speciale...

Ai dreptate Money Protasov ar trebui sa acorde mai mult timp jucatorilor tineri...
alina_mihaela20.11.2005 11:12

atat timp cat Protasov nu il are la inima si nu are incredere in el,si in special in jucatorii tineri,acestia nu au cum sa prinda experienta

redandblue20.11.2005 11:21
atat timp cat Protasov nu il are la inima si nu are incredere in el,si in special in jucatorii tineri,acestia nu au cum sa prinda experienta
Crezi ca la Steaua conteaza mai mult inima lui Protasov sau binele echipei?

Chiar Oleg a declarat vis-a-vis de conflictul Mirel-Piturca ca ar trebui sa se renunte la orgolii si sa se impace pt binele echipei nationale.Asa ca nu vad de ce Protasov ar avea ceva cu Cristea si cred ca nu joaca cu el pt ca acesta nu trage indeajuns la antrenamente ca sa-l convinga.

misha20.11.2005 11:25

cum adica nu-l are la inima..de parca Cristea i-ar fi facut ceva lui Protasov....Protasov face cel mai bun 11 si dupa parerea mea Cristea mai are mult de muncit pana sa devina titular....si ca sa devina titular...ar trebui sa schimbe ceva in alea 15 minute in care intra :roll: :roll:

redandblue20.11.2005 11:29

Si ar trebui sa manance pamantul la antrenamente si at cand joaca chiar dc este bagat in ultimul minut.Bine ar fi sa ia exemplu de la Nesu care i-a luat locul lui Petre Marin numai prin munca si seriozitatea de care a dat dovada.

alina_mihaela20.11.2005 12:24

sincer nu stiu ce sa mai cred poate aveti dreptate...poate nu...dar cand era Zenga la Steaua Cristea era titular acum cu Protasov de multe ori poate nu este nici rezerva* acum Dumnezeu cu mila* :cry: :cry:

redandblue20.11.2005 12:35

Alina nu uita ce meciuri bune a prins Cristea in mandatul lui Zenga.Si in plus el mai intra din primul minut si ca asa vrea ciobanul(vezi meciul cu Valencia) dar odata cu venirea lui Iacob si cu evolutiile lui bune s-a schimbat treaba.Dc Protasov crede ca Andrei nu face fata eu am incredere in el si nu cred ca are ceva cu el.Poate o sa vina si randul lui Cristea dar mai are de asteptat pana sa devina un jucator de baza la Steaua.Inca o data spun ar trebui sa se uite atent la Mihaita Nesu si va avea ce invata.

alina_mihaela20.11.2005 16:24

Ma fratelo( imi permit sa iti spun asa pentru ca amandoi tinem cu Steaua,iubim aceleasi culori)ai dreptate ca in meciul cu Valencia Zenga a fost obligat sa il bage pe Cristea titular dar juca destul de bine pe atunci iar in acel meci nu se mai pune problema.Nu stiu poate ca acel meci si-a pus prea mult amprenta pe mintea mea de am increderea asta in Cristea . Pana la urma nu conteaza cine este in teren atat timp cat echipa castiga.Victoria este cea mai importanta si trebuie sa avem incredere si in Protasov.

redandblue20.11.2005 16:26

Si eu am incredere in Cristea dar trebuie sa mai munceasca ca sa ajunga titular.Din cate observ eu tie iti place foarte mult de Cristea.

alina_mihaela20.11.2005 16:29

Sincer ? da! Si nu stiu de ce... dar asta e ...de fapt nu prea as avea un motiv sa nu fie asa...nu mai conteaza .....HAI Steaua!

redandblue20.11.2005 16:31
Sincer ? da!  Si nu stiu de ce... dar asta e ...de fapt nu prea as avea un motiv sa nu fie asa...nu mai conteaza .....HAI Steaua!

LAs ca-l baga Protasov sa dea si el un gol si sa ai tu un motiv de bucurie in plus...FORZA Steaua!!!

adidas20.11.2005 16:36

Eu cred ca ar trebui vindut aceeasta mare "vedeta" si sa aduca atacant adevar pt ca este nevoie

alina_mihaela20.11.2005 16:36

Sa te aude cel de sus ...chiar am nevoie de un asemenea momet.Sper ca castigam in seara asta si sa ne apropiem de Dinamo la 2 pct.si de ce nu sa dea si Cristea un gol pana acum rezultatul ne surade

redandblue20.11.2005 16:40
Sa te aude cel de sus ...chiar am nevoie de un asemenea momet.Sper ca castigam in seara asta si sa ne apropiem de Dinamo la 2 pct.si de ce nu sa dea si Cristea un gol pana acum rezultatul ne surade
AI vazut Alinutza de ce joaca Iacob titular si nu Cristea?
redandblue20.11.2005 16:40

Chiar acum intra Cristea in teren...

«123410»