FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Andrei Cristea

«12345610»
alina_mihaela21.11.2005 16:44

e... bineinteles ca este fragil, la cat de gras e :D ...

red19 din cate vad il admiri mult de tot pe Mihaita nesu ...nu comenteze recunosc nesu este un jucator bun si f ambitios...de s ar uita si Cristea putin la el...macar de ar copia ambitia si seriozetatea

juristcris21.11.2005 18:18
Cristea si-a pierdut increderea in sine.Pai e lucru usor sa fii rezerva,apoi fulgerator sa devii titular pe un post pe care a jucat maestrul Neaga?

Dupa care sa fii soim pentru o zi(vezi cele doua goluri cu Valencia) si sa cazi din "inaltul cerului" in anonimat,printre fluieraturi,reprosuri si neincredere?

Cristea trebuie ajutat de noi toti,prin afectiune,intelegere.Numai astfel va putea sa strapunga conul de umbra in care se afla.Si evident ii trebuie multa munca si dorinta de revenire.

Parerea mea este ca acest Cristea nu va deveni niciodata un mare fotbalist deoarece ii lipsesc caltatile tehnice necesare: nu stie sa preia mingea, loveste defectuos cu capul si se descurca foarte greu pe spatii mici. Este opusul lui Dica sau Oprita.

bebeto21.11.2005 18:40

sa nu uitam ca si neaga in primi 2 ani a mers f prost.cine stie;poate sa-si revina si el..sau nu.vom vedea.

poate ar fi bine sa fie imprumutat pt un sezon sau mai putin la o echipa mai mica...dar pt asta Steaua trebuie sa dispuna de alte rezerve in atac.vom vedea la iarna.

alina_mihaela21.11.2005 21:58

Nu cred ca ar fi o solutie sa-l imprumute pe Cristea in iarna ci mai repede sa il lase mai mult timp in teren ...

Bogdan4Steaua21.11.2005 22:07

Uneori nu iti poti permite acest risc. Daca il bagi pe Cristea la 0-0 si nu reusesti sa castigi e grav. Atunci cand conduci cu doua goluri poti sa iti permiti sa il introduci pe Cristea in speranta ca isi va reveni. Insa atunci cand ai nevoie de puncte pentru a trage la primul loc nu poti sa iti permiti luxul de a incerca sa relansezi jucatori care momentan nu sunt in forma.

redandblue22.11.2005 07:15

Este o idee buna ca Andrei Cristea sa fie imprumutat

zarboss22.11.2005 08:24

nu cred ca e o idee buna asta cu imprumutul la alta echipa.. cred ca e bine ca e concurenta pe post.. si in acelasi timp cred ca trebuie bagat mai mult pe teren.... si el sa se implice mai mult ,sa bage osulla treaba .. el e un copil acum.. si ii trebuie putin timp sa se maturizeze...cred ca ar trebui tras de el .. si impins de la spate .. potential are .. asa ca nu trebuie sa ne lepadam asa usor de el... eu am incredere il el si cred ca in curand isi va reveni....

redandblue22.11.2005 11:18

Cristea a declarat la azi ca va pleca de la Steaua doar daca este dat afara.

TotalSport: Pleci de la Steaua asa cum s-a spus

Andrei Cristea: Mai am trei ani de contract. Nu cred ca exista un fotbalist care sa fie rezerva si sa fie multumit. Sunt insa bucuros ca Steaua are un parcurs excelent in campionat si in Cupa UEFA. Nu se pune problema sa plec de la Steaua. Steaua este cea mai buna echipa din Romania si orice jucator din tara isi doreste sa joace aici. Pentru mine a fost un pas urias cind am semnat cu Steaua, dar daca mi se va cere sa plec vom discuta.

zarboss22.11.2005 11:58

btavo lui.. e normal .. cine nu isi doreste sa ajunga la Steaua ..

Motanu D22.11.2005 13:19
cine nu isi doreste sa ajunga la Steaua ..

Borcea...

zarboss22.11.2005 13:26

si el isi doreste..

alina_mihaela22.11.2005 13:42

sincer eu am incredere in el si il inteleg . nu este usor sa treci prin ce a trecut el(sa fi cel mai fericit om di lune-dupa meciul cu valencia-dupa care sa cazi din cer) :oops:

Motanu D22.11.2005 13:52
sincer eu am incredere in el si il inteleg . nu este usor sa treci prin ce a trecut el(sa fi cel mai fericit om di lune-dupa meciul cu valencia-dupa care sa cazi din cer) :oops:

Se poate mai rau de atat :cry: :evil:

Dar nu cred ca doar asta l-a scos din forma pe Cristea...

I.N.Money22.11.2005 14:41

Se poate mai rau de atat :cry: :evil:

Dar nu cred ca doar asta l-a scos din forma pe Cristea...

Pe Cristea l-a scos din forma acelasi lucru care l-a scos si pe Banel....laudele lui Jiji...

zarboss22.11.2005 15:35

ceea ce e normal la varsta lor... le mai trebuie putin sa se mai coaca la minte

alina_mihaela22.11.2005 17:45

toti patim la fel ,cand suntem laudati ni se urca la cap , ne credem prea siguri pe noi si nu mai punem osul la treba ca inainte...sunt tineri si au toata viata inainte.

juristcris23.11.2005 04:52

Daca tot cumpara Gigi pe FC Arges, ar trebui sa-l aduca pe Ciprian Tanasa la Steaua iar pe Cristea sa-l imprumute pt jumatate de an la pitesteni, pt ca acesta sa poata juca titular acolo si astfel, sa isi reintre in forma. In felul acesta, STERAUA ar castiga doi atacanti dintr-un foc. Si fara nici un leu cheltuit. [/img][/code][/u]

alina_mihaela23.11.2005 09:19

lasa ti ma ,nu vine primavara europeana si o sa va arate baiatul ce poate...o sa joace in meciurile cheie si o sa ne califice iar :roll:

cristianotopeanu23.11.2005 09:53
Daca tot cumpara Gigi pe FC Arges, ar trebui sa-l aduca pe Ciprian Tanasa la Steaua iar pe Cristea sa-l imprumute pt jumatate de an la pitesteni, pt ca acesta sa poata juca titular acolo si astfel, sa isi reintre in forma. In felul acesta, STERAUA ar castiga doi atacanti dintr-un foc. Si fara nici un leu cheltuit. [/img][/code][/u]

BRAVO !!! Cineva care chiar a pus punctul pe "i". Eu as mai aduga doar ca sper sa fie o clauza prin care Cristea sa nu evolueze contra Stelei.

redandblue23.11.2005 14:26

BRAVO !!! Cineva care chiar a pus punctul pe "i". Eu as mai aduga doar ca sper sa fie o clauza prin care Cristea sa nu evolueze contra Stelei.

Si sa nu-i dea prima dc nu da gol cu Dinamo...

alina_mihaela23.11.2005 14:30

te-ai pus cu raul pe Cristea? e si el mic...nu trebuie sa fim rai cu el :D

redandblue23.11.2005 14:32

Poate i-ar prinde bine un imprumut la o alta echipa din divizia A...

meshteroo24.11.2005 15:41

Cristea: Nu s-a pus niciodată problema

ca eu să plec

Atacantul Andrei Cristea a declarat că nu se pune problema să plece de la Steaua București, informează site-ul oficial al grupării din Ghencea.

detalii pe www.freewebs.com/fotbalclubsteauasau pe www.gsp.ro

redandblue25.11.2005 05:29

Mai nou cica vrea Bacaul sa-l ia inapoi...

sorin_77725.11.2005 07:50

Dar credeti ca are importanta ca evolueaza sau nu?...

Argesul va bate Steaua cand are Steaua suficient si Argesul nevoie... E logic ca asa o sa vrea GG...

iar Cristea poate sa evolueze si la noi bine, numai sa vina Neaga sa il puna in valoare...

«12345610»