din dragoste pt Steaua da conteaza.
din dragoste pt Steaua da conteaza.
Sincer..conteaza dak scrii Dinamo intr-un fel..cu litera mare sau mica????
pentru mine conteaza.
Am scris Dinamo intr-un fel. Vad ca a aparut altfel. De ce? De unde atata respect? Ei nu dau 2 bani pe noi si voi (adminii) le scrieti numele cu litera mare?
Noi ne respectam pe noi, nu ne coboram la nivelul altora. Pe mine nu ma intereseaza nesimtirea celorlalti, ci ca site-ul nostru sa nu decada, fie si prin rostirea incorecta a numelor rivalelor. Nu raportam site-ul acesta la altele. Clar ?
Lasa-i pe altii sa scrie Steaua cum vor pe site-urile lor, daca ei cred ca astfel ne sunt superiori. Asta este o infantilitate, dar si o dovada a neputintei in scris (si de imaginatie) a acelora care scriu asa.
Cristian Otopeanu
Am scris Dinamo intr-un fel. Vad ca a aparut altfel. De ce? De unde atata respect? Ei nu dau 2 bani pe noi si voi (adminii) le scrieti numele cu litera mare?
Noi ne respectam pe noi, nu ne coboram la nivelul altora. Pe mine nu ma intereseaza nesimtirea celorlalti, ci ca site-ul nostru sa nu decada, fie si prin rostirea incorecta a numelor rivalelor. Nu raportam site-ul acesta la altele. Clar ?
Lasa-i pe altii sa scrie Steaua cum vor pe site-urile lor, daca ei cred ca astfel ne sunt superiori. Asta este o infantilitate, dar si o dovada a neputintei in scris (si de imaginatie) a acelora care scriu asa.
Cristian Otopeanu
asta o fost scrisa cu cap.de acord cu tine. pana la urma suntem superiori si trebuie sa ne purtam ca atare.
Iar daca Cristea citeste topicul, sper sa dea si el dovada de superioritate si sa joace fotbal. Sa fie superior tuturor atacantilor din divizia a...
ma pana sa citeasca el topicul...ne-a promis ca isi va reveni in returul asta...sa vedem...
Trebuia Jiji sa-l vanda cand mai valora ceva. Acu e prea tarziu. Pacat ca nu mai functioneaza, chiar promitea.
Alex...:
Acu e prea tarziu
dar oricum nu il vinde... :lol: :lol: :lol:
Stati sa vedem ca inca e destul timp,mai stiti ca acum vreo 2 sezoane il uram pe Neaga ca nu facea nimic pe teren.Cristea o sa-si revina sunt sigur.
Se vede ca Zenga a avut dreptate cand a spus ca nu se poate pune atata presiune pe umerii lui.
Parerea mea e ca A.Cristea nu e folosit tactic cum ar trebui.Nu am idee insa ce pozitie in schema de joc il poate avantaja.
Sper ca Olaroiu,caruia GB i-a cerut sa faca fotbalist din Cristea,sa reuseasca sa-l puna pe linia de plutire.
Mai important este jocul echipei. Eu unul nu as agrea experimente cu Cristea in meciuri oficiale. Are Oli o gramada de amicale in aceasta iarna. Sper sa testeze toate formulele de joc. Daca ramanem cu lotul actual, Oli nu trebuie sa schimbe formula de start. Ar fi pacat.
Ar fi in interesul echipei ca A. Cristea sa joace cat mai bine, as vrea sa-si revina, dar nu toti sunt ca Neaga...
Se vede ca Zenga a avut dreptate cand a spus ca nu se poate pune atata presiune pe umerii lui.Parerea mea e ca A.Cristea nu e folosit tactic cum ar trebui.Nu am idee insa ce pozitie in schema de joc il poate avantaja.
Sper ca Olaroiu,caruia GB i-a cerut sa faca fotbalist din Cristea,sa reuseasca sa-l puna pe linia de plutire.
Cum ce pozitie il avantajaza? Pai nu este clar?
Pozitia de rezerva, evident!
Numai de bine!
Pustiul are valoare, ambitie si inteligenta. Desi e relativ scund, e tare pe picioare. Aduceti-va aminte de Gert Muller. Am mare incredere in Cristea.
nu are valoare si basta!
Si asta fuge si atat!
Cristea ar trebui imprumutat undeva returul asta (poate chiar al Bacau), daca nu se trezeste si nu prinde echipa.
Isi va reveni Cristea sigur in retur! Poate chiar va fi arma secreta a Stelei! Nu vedeti ca deja este golgeterul amicalelor
)! Pe mine ma ingrijoreaza faptul ca nu am auzit nimic de Iacob(in sensul ca nu mai marcheaza). Si cel mai ingrijorator este faptul ca daca batem, o facem numai la un gol diferenta si ala maxim 2-1! Pai mai bine batem cu 6-5 decat cu 1-0.
serios acum Cristea e o mare valoare e intr o pasa proasta chiar e jucator pentru o pasa mai proasta ii taiem gatu isi va reveni :wink:
respect Andrei Cristea ! sa nu uitam de partida cu valencia ! meciul cu Dinamo si meciul cu Timisoara ..datorita golului lui am luat al 22 -lea titlu de campionat ! :!: :!:
pai asta e si chestia ca tipu' da goluri numai in meciurle importante :lol:
a facut o figura buna la inceput insa acum e cu nasul pe sus insa dak va trage si va revenii la forma care la consacrat va fi un jucator de baza al Stelei
Se pare ca a reaparut pofta de gol pentru Cristea. Turneele de pregatire il ajuta sa isi recapete increderea.
Asa este, i-a aparut pofta de gol,
a marcat si cu Sartid Smederevo... Sa o tina tot asa si in oficiale...
Date oficiale:
Data nasterii : 15.05.1984
Locul nasterii : Bacau
Nr tricou : 21
Email : A***@***
Debut in divizia A : 01.06.2002 FCM Bacau - Gloria 2-0
Jocuri in divizia A : 74
Jocuri la Steaua : 39
Jocuri in sezonul curent : 11
Cartonase galbene in sezonul curent : 1
Cartonase rosii in sezonul curent : 0
Minute jucate in sezonul curent : 157
Goluri marcate : 14
Goluri marcate pentru Steaua : 7
Goluri marcate in sezonul curent : 0
Selectii la echipa nationala : 0
Goluri marcate pentru echipa nationala : 0
Isi va reveni Cristea sigur in retur! Poate chiar va fi arma secreta a Stelei! Nu vedeti ca deja este golgeterul amicalelor)! Pe mine ma ingrijoreaza faptul ca nu am auzit nimic de Iacob(in sensul ca nu mai marcheaza). Si cel mai ingrijorator este faptul ca daca batem, o facem numai la un gol diferenta si ala maxim 2-1! Pai mai bine batem cu 6-5 decat cu 1-0.
Sper sa fie o arma atat de secreta incat sa nu apara niciodata pe teren.