FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Andrei Cristea

«1678910»
***alex***02.04.2006 17:31

Guess who's back... back again... Cristea's back... tell a friend :D

BioS^SteauA02.04.2006 19:03

E bine ca a marcat astazi contra Otelului......de la meciul cu Valencia s-a cam stins....era cazul sa revina.

Ana-Maria02.04.2006 20:20

Trebuia sa fie introdus in teren,altfel n-avea cum sa confirme..Cum nu prea a avut meciuri la activ,saracul de el n-avea cum sa dea goluri de pe banca..Ma bucur ca si-a revenit si bravo lui Oli ca i-a dat o sansa,sansa de care a profitat!

strezahuzum02.04.2006 20:20

In sfarsit si-a revenit Cristea !! "Semne" erau, ici-colo, dar in 10-15 minute nu prea reusea sa arate mare lucru. Iata insa ... 2 meciuri titular, 2 goluri si evolutii bune, per total, in ambele.

Tot asa, Cristea ! Asteptam sa eutanasiezi potaile in groapa de gunoi ... exact ca anul trecut :twisted: :twisted:

Hadess02.04.2006 22:34

Super meci facut de Cristea astazi. Sper sa facao figura buna si joi in meciul cu Rapid.

Forza Steaua!!!

Ionutdal03.04.2006 01:14

Felicitari Cristea , sper sa o tii tot asa si sa marchezi si cu rromi cel putin un gol ...

sorin_77703.04.2006 09:42

Cristea schimba jocul, Cristea pare a fi noul Neaga... Felicitari si joi fa-ma fericit pentru ca de acolo din tribuna eu iti voi tine pumnii stransi...

Virgil03.04.2006 12:56

Andrei,ai redevenit ce ai fost si mai mult decat atat.

Un atacant puternic,care sparge apararile adverse si marcheaza goluri.

Dorinta noastra : doua goluri si un penalty si in meciul cu Rapid.

juli03.04.2006 15:18

Felicitari Andrei Cristea pt jocul prestat din meciul cu Otelul dar sper sa confirmi si in urmatoarele meciuri

Dj03.04.2006 21:40

sa il "tina" :D

helena_steaua07.04.2006 19:54

cica dupa meciul de la galati Olaroiu l-ar fi certat ca nu face si faza de aparare....oricum a demonstrat ca poate redeveni jucatorul care ne-a facut(cel putin pe mine)cei mai fericiti oameni de pe pamant....consider ca meciul cu valencia nu se poate compara cu nici un alt meci nici macar meciul cu rapid...CU NIMIK IN LUME....

ilie_stelistu13.04.2006 10:11

o sa isi revina Cristea, tre' sa joace mai mult........poate mai da doua goluri in finala cupei UEFA :D

gbucur2223.04.2006 17:47

Cristea nu e chiar de Steaua... ne trebuie atacanti mai valorosi si mult mai constanti

razvan198325.04.2006 14:32

Dupa parerea mea Cristea are valoare de Steaua. Sa nu uitam ca, totusi, el este la Steaua de un an jumatate. Iar acest "con de umbra" dureaza doar de la inceputul acestui sezon. pentru ca in sezonul trecut, in turul campionatului el a marcat 6 goluri pentru Steaua, si unele chiar importante. Apoi dubla cu Valencia si un gol foarte important in meciul cu Poli Tim., care a fost pe bune nu blat cum cred unii rauvoitori. Eu am o parere, atata timp cat un jucator a avut perioada lui de glorie la Steaua inseamna ca a avut valoare de echipa noastra. Si daca luam in considerare si varsta lui Andrei atunci am fi nebuni daca i-am da cu piciorul. pentru ca este talentat si are valoare si sunt sigur ca va veni si vremea lui. Sa nu uitam ca Neaga a avut nevoie de vreo 4 ani ca sa joace extraordinar. Asa ca sa nu dam deja verdicte despre Cristea cum ca ar trebui sa plece de la echipa. Va veni si vremea lui, nu este de nici 2 ani la Steaua si noi deja ii cerem minuni. Da, puteti sa ziceti ca Iacob este de jumatate de an la Steaua si deja este titular, sau Nicolita dar sunt alt gen de jucatori, fiecare cu plusurile si minusurile lui, normal ca Iacob merita acum sa fie titular la Steaua in defavoarea lui Cristea. Sigur ca aceasta forma mai slaba a lui Andrei i se datoreaza in mare masura lui dar sunt sigur ca si el este constient de acest lucru si incearca din tot sufletul sa fie acel Andrei din primele 6 luni. Sunt jucatori care evolueaza bine de prima oara cum au fost transferati(exemplu Dica, Iacob, Nicolita) si jucatori care explodeaza mai greu(Neaga, Bostina, Cristea-chiar daca el a avut primele 6 luni cu 6 goluri in Divizia A pentru Steaua), si ma opresc doar la aceste exemple. Sunt sigur ca Andrei va avea din nou perioada lui de glorie, sa speram ca aceasta va fi cat mai curand, sper insa ca, conducerea sa fie inteligenta si sa nu-i dea drumul lui Andrei din vara la alt club.

valibasa27.04.2006 06:09

Daca ramane in 10 boro, el le va da multe boabe.

strezahuzum27.04.2006 08:45

Cam asta ar trebui sa fie meciul lui Cristea. Acum e momentul !! Daca englezii se arunca in atac, Cristea boy ar trebui sa zburde pe langa Southgate.

Sper sa fie asa ... hai Cristea ! Remember Valencia baiatule, avem nevoie de acel Cristea care a fost atunci pe teren !

valibasa27.04.2006 13:20

Atacul e mai important ca apararea.

Basel nu e Steaua. Radoi RULES.

Daca le dam o boaba gata FINISH. Tragem de timp.

Ionutdal14.05.2006 15:58

LA MULTI ANI !!!

karas_ultras14.05.2006 16:29
nykall14.05.2006 19:22

Cristea nu e lasat sa joace!!!!!!! Pe banca de rezerve nu-si poate arata valoarea... mai ales ca e loc pt el in locul unora care nu exceleaza!!! hmmm, cum ar fi Oprita... dar ma rog, as incepe sa-l critic pe Olaroiu care dupa parerea mea nu este pt Steaua!!

pisybaby14.05.2006 19:28
LA MULTI ANI Andrei Cristea!!!!! :D:D:D
cristian01414.05.2006 20:25

La multi ani Andrei ! Multa sanatate si cat mai multe goluri.

redandblue14.05.2006 20:38

la multi ani Andrei!!!

Bogdan4Steaua14.05.2006 23:39

La multi ani Andrei!

Pacat ca nu te-a introdus Oli azi in teren, macar pentru ultimele 10 minute. Trebuie sa crezi in continuare in tine si prin munca vei reveni la forma care te-a facut sa ajungi la Steaua. Suporterii nu si-au pierdut increderea in tine.

manuela15.05.2006 06:05

La multi ani Andrei!!!! :)

«1678910»