FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Andrei Cristea

«18910»
LoveNesta16.07.2006 12:04

:cry: :cry: :(

Off...asta e speram sa te mai intorci vreodata la Steaua.

c.ronaldo1703.09.2006 04:23

cred ca sa facut o mare greseala cu Cristea.... este unul din cei mai buni Atacanti din Liga 1

forever_STEAUA05.09.2006 09:14

@c.ronaldo17

Asa zici tu? :twisted:

RobYnho19.09.2006 13:49

Imi pare rau ca a plecat Cristea. Este un atacant talentat si de mare clasa. Cu acest jucator am avut oportunitatea de a schimba cateva vorbe si chiar sa petrec 2 ore in compania lui. Nu mi-a placut cea ce a declarat cand a ajuns la Poli! Asta e ... :( Cristea, Te vom IUBI MEREU ! ! !

alex_Ra219.09.2006 14:23

Nu cred ca ar avea loc in actualul lot de jucatori, de cand a mers la Timisoara nu a rupt gura targului, i s-au dat aproape 2 ani sa demonstreze ca merita sa joace la Steaua dar din pacate nu a reusit. Asta e.

RobYnho19.09.2006 15:28

Asa este, insa nu prea a fost folosit la Steaua in ultima perioada, cand mai era la echipa.

Cristiano_Ronaldo_710.11.2006 15:41

Cristea s-a lepadat de Steaua

2006-11-10 13:16:00

Deşi a declarat de multe ori că nu îl mai interesează fosta sa echipă, la meciul de laHunedoara, Andrei Cristea a dorit să le demonstreze suporterilor veniţi de la Timişoara că Steaua nu mai este în sufletul său. După ce a înscris de două ori, Cristea a fost schimbat în minutul 78. Jucătorul s-a îndreptat spre galerie, care îl chemase la salut, iar la îndemnul suporterilor a scandat injurii împotriva Stelei.

sursa:[site din caracatita Gazetei Sporturilor]

ManiaCU10.11.2006 16:42

Asta-i o alta vrajeala scornita de gsp :evil: Cristea e un mare stelist ! eu am incredere in el si stiu ca sufletul lui a ramas ros-albastru , nu va mai luati de toate prostiile aparute pe net ...

Respect Cristea !

Cristiano_Ronaldo_710.11.2006 21:00
Cristea e un mare stelist ! eu am incredere in el si stiu ca sufletul lui a ramas ros-albastru

Daca era asa mare stelist, nu se ducea la Timisoara.

ManiaCU11.11.2006 01:25

Loool, da ce vroiai frate sa faca? Sa ii stearga ghetele lui Vali Badea?

Daca nu a mai avut loc in echipa si nu a mai fost dorit, acuma trebuia sa se lase de fotbal?

Sa nu mai joace la nimeni in afara de Steaua...

Daca se ducea la Dinamo sau Rapid mai ziceam...

Wally09.04.2007 12:58

In afara de meciul cu Valencia nu a facut nimic, dar cand a adus victoria in groapa, a marcat pentru 1-1 in ultima etapa cu Timisoara cum a fost? Alea au fost niste puncte aduse de el esentiala pentru castigarea titlului 22. Si inca nu pot sa pricep cum poti sa-l dai pe Cristea, jucator de 22 de ani, sa-l iei pe Coman, 28 de ani, si sa mai dai si bani in plus? Pai daca ar fi fost folosit Cristea pe postul de fundas stanga sau pe ce posturi il mai foloseste Oli pe Coman, pun pariu ca dadea randament mult mai bun decat Gigel... Asta e cea mai mare greseala manageriala, mai mare si decat aducerea lui Carlos... Respect Andrei!

1on24.04.2008 23:27

Primul transfer

de Eduard Apostol, Cãtãlin Gheorghiu

Dinamo s-a înțeles cu Poli Timișoara pentru transferul lui Andrei Cristea și a obținut și acordul atacantului.

Roș-albii au mutat primii pe piața transferurilor: s-au înțeles cu Poli Timișoara pentru aducerea în ªtefan cel Mare a atacantului Andrei Cristea! Suma: 800.000 de euro.

Fot­ba­listul a fost dorit insistent de cãtre Mircea Rednic, iar șefii dinamoviști s-au mișcat rapid ca sã cadã la învoialã cu bãnãțenii. Avîndu-se acordul alb-violeților, s-a luat legãtura și cu vîrful de 24 de ani, care a fost impresionat de interesul arãtat de cãtre dina­moviști, el dîndu-și acordul pentru a sosi din varã în ªtefan cel Mare. Mai lipsește doar semnãtura lui Andrei, care va fi obținutã dupã ultima etapã a campionatului.

Andrei este fotbalistul Timi­șoarei, dar din luna ianuarie a acestui an a fost împrumutat la Poli Iași. Anul 2008 a fost darnic cu jucãtorul moldovean, care a marcat 6 goluri în 10 meciuri.

Conform mediei notelor repor­terilor Gazetei în acest an, Andrei este al treilea jucãtor din Liga I, dupã Daniel Coman (Rapid) și Costea (U Craiova).

"Eu mai am trei meciuri de jucat la Iași, apoi vom vedea ce va fi cu Dinamo. Mã intereseazã acum doar sã-mi fac datoria pentru Iași"

Andrei Cristea atacant Poli Iași

3 goluri împotriva lui Dinamo a reușit Andrei Cristea în 8 meciuri, cîte unul cînd era la Steaua, Poli Timișoara și Poli Iași, toate marcate în ªtefan cel Mare

sursa: www.gsp.ro

c.ronaldo1725.04.2008 07:55

Sper ca e doar o alta stire de ***** marca gsp.

MoWeed25.04.2008 09:08

Mai intai sa-l vad cum semneaza si abia apoi o sa mai cred un transfer bomba al GSP sau al prosportului

helena_steaua25.04.2008 14:31

o alta aberatie marca gsp.ro:|

AsSaSiN29.10.2008 15:32

Nu prea a fost aberatzie, e jucatorul lui Dinamo acuma.

MoWeed29.10.2008 15:48

Cum naiba gasiti topice de-astea inactive de vreo 6 luni si postati aiurea nu stiu...

Robinson Rufay Zapata29.10.2008 17:35

@MoWeed

lispsa de ocupatie ;)

Dragoshel27.02.2011 16:27

GOL Andrei Cristea

Andrei Cristea a inscris pentru Karlsruhe acasa cu Ingolstadt.

Daniel-Ionut15.09.2011 15:35

Andrei Cristea: "Sunt fostul jucator al lui Dinamo, nu al Stelei"

Baiat si el :ike:

Adrian15.09.2011 17:38

Dupa ce a fost aruncat de la Steaua ca un gunoi, ai vrea sa se poarte diferit?

Altii au fost tinuti ani intregi titulari desi isi dadeau autogoluri si jucau pentru adversari, dar el a fost dat afara dupa primul sezon slab.

E normal sa se poarte asa. Asa cum e normal ca Danciu sa se poarte si el la fel.

Cat ii ura Danciu pe caini si cum ii ardea cand ii prindea...

Nu o sa uit niciodata primele sale meciuri la dinam0, cand galeria cainilor il injura la fiecare meci desi el dadea gol dupa gol. Oricum, nici Danciu nu se lasa mai prejos si le arata la caini ca pot sa suga cat vor :D

Mi-a parut rau cand, intr-un sfarsit, cainii jegosi si-au dat seama ce noroc au dat peste el si au inceput sa il aplaude.

«18910»